1. Ajankohtaista
  2. Uusi Toyota Proace 4x4. Nyt koeajettavissa.
Toyota palvelee

Proace 4x4

Toyota Proace -pakettiautomallisto on täydentynyt nelivetoisella 4x4-malliversiolla. Tervetuloa koeajolle!

Toyota Proace 4x4

Ammattilaisten työkalut eivät saa sakata pahoissakaan paikoissa, ja tiettyihin käyttötarpeisiin neliveto on paras ratkaisu niiin turvallisuuden kuin etenemiskyvynkin kannalta. Toyota Proace -pakettimallisto on täydentynytkin nyt nelivetoisella manuaalivaihteisella 4x4-mallilla.

  • Proace 4x4 -malli on normaaleissa ajotilanteissa etuvetoinen kuten muutkin Proace-malliversiot, mutta mikäli etupyörien ote lipeää, pystytään viskokytkimen avulla välittämään taka-akselille jopa 50 % käytössä olevasta vääntömomentista. Lisäksi nelivetoisen Proacen vetoluistonesto on optimoitu auton kaikissa neljässä kulmassa. Valinnaisella Off Road -paketilla auton maavara on 60mm etuvetoista korkeampi. Paketin varusteisiin kuuluu myös takatasauspyörästön lukko ja kiinteä vetokoukku.

  • Halutessaan kuljettaja voi valita Eco-ajotilan, jolloin jakovaihteisto jättää koko takavedon viskokytkimineen vapaalle. Tällöin polttoainetaloudellisuus ei koe merkittäviä muutoksia etuvetoisiin malleihin verrattuna. Ulkoa päin Toyota Proace 4x4 -mallin erottaa 20 mm korkeammasta jousituksesta, mikä lisää suoraan auton maavaraa. Tämän lisäksi mallin varustukseen kuuluu pohjapanssari moottorin, vaihteiston sekä jakovaihteiston alle.

Toyota Proace 4x4 -malli on saatavilla 2.0 D 145 -moottorin ja L2-korimallin yhteyteen. 4x4-malli on aina viisiovinen ja manuaalivaihteinen. Lasitetut takapariovet on varustettu pyyhkijöillä, pesureilla ja takalasinlämmittimellä. Takapariovien sijaan saatavilla on myös yläreunastaan saranoitu takaluukku. Proace-malliston laajat varusteluvaihtoehdot niin tehdas- kuin maakohtaisten varusteiden osalta ovat saatavilla myös nelivetoiseen malliversioon. Näin ollen ammattilaisille tarkoitettu työkalu voidaan varustella ja toimittaa asiakkaalle aivan yhtä täydellisesti räätälöitynä ja valmiina töihin kuin etuvetomallitkin.