1. Ajankohtaista
  2. Toyota C-HR GR Sport
Toyota palvelee

Toyota C-HR GR Sport

Jätä tavanomainen yhä kauemmas taakse. Toyota C-HR GR Sport -mallissa erottuva ulkoasu, moderni hybridivoima ja erinomainen ajettavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka ei jää huomaamatta.

Tyyli joka huomataan

Näyttävä ja urheilullinen Toyota C-HR GR Sport ei todellakaan huku massaan. Katse kiinnittyy mm. aggressiivisesti muotoiltuun etusäleikköön, näyttäviin 19-tuumaisiin kevytmetallivanteisiin ja kiiltomustiin yksityiskohtiin hienostuneen bi-tone-ulkovärin viimeistellessä auton ulkonäön. Sisätiloissa GR Sport -malli hemmottelee silmiä Cool Silver -värimaailmalla ja GR Sport -nahka-alcantaraverhoilulla, jossa on sporttinen punaharmaa tikkaus. Matkustusmukavuuden täydentää saatavilla oleva laadukas JBL-äänentoistojärjestelmä. Lisäksi modernit Connected-palvelut varmistavat, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi.

Hybridivoimaa

Tyylikäs katsella, tehokas ja nautinnollinen ajaa. GR Sport -malli tuo hymyn huulillesi joka kerta, kun asetut ratin taakse. Auton voimalinjana toimii Toyotan neljännen sukupolven hybriditekniikka. Herkästi reagoivan kaksilitraisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin saumattoman liiton ansiosta kiihdyttäminen on vaivatonta ja ajaminen aina hauskaa. Lisäksi Toyotan itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä.

Nauti matkasta

Suuntaatpa kaupungin kaduille tai hiljaisemmille mutkateille, ajaminen GR Sport -mallilla on aina nautinnollista. Näyttävät vanteet ovat juuri tälle mallille suunnitellut, ja erinomaiset renkaat lisäävät etupään pitoa ja ajovakautta etenkin mutkiin ajettaessa. Myös auton jousitusjärjestelmä on hienosäädetty erityisesti GR Sport -mallia varten ajettavuuden viemiseksi vieläkin korkeammalle tasolle kuin mihin C-HR-kuljettajat ovat tottuneet.