1. Ajankohtaista
  2. Hybridien ykköskenttä
Toyota palvelee

HYBRIDIEN YKKÖSKENTTÄ

Suomen suosituin sähköistetty mallisto Toyotalta

Suomen suosituimman automerkin sähköistetty ykköskenttä on täynnä luottopelaajia. Toyota on valittu Suomen luotetuimmaksi automerkiksi 19 kertaa peräkkäin.*

  • Hybridien ykköskentässä pelaavat suomalaisten ylivoimainen suosikki* Corolla, urheilullinen ja tyylikäs Toyota C-HR sekä tehokas RAV4. Ketteryyttä kokoonpanoon tuovat lisää kompakti Yaris Cross sekä positiivisella energialla ladattu Yaris.
  • Uusi Toyota Easy Yksityisleasing on nyt saatavilla lähes koko henkilöautomallistoon. Toyota Easy Yksityisleasing on hämmästyttävän helppo tapa hankkia Toyota.
* Tietolähteet. Suomen suosituin automerkki: Henkilöautojen ensirekisteröinnit 1−4/2022, Netwheels Oy, Mittaristo & Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, liikenneasioiden rekisteri. Suomen luotetuin automerkki: Luotetuin Merkki 2022 -tutkimus, www.luotetuinmerkki.fiOpens in new window. Kuvien autot erikoisvarustein.

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid

Tyylikäs, tehokas ja hauska ajettava. Corolla on todellinen modernin ajan ikoni. Olipa elämäntyylisi mikä hyvänsä ja valitsitpa minkä korimallin tahansa, pääset aina nauttimaan Toyotan itselataavan hybridin eduista. Ajaminen uudelle TNGA-pohjalevylle rakentuvalla Corollalla on yksinkertaisesti hauskaa. Voimanlähteeksi voit valita joko 1.8 tai 2.0-litraiseen moottoriin perustuvan hybridivoimalinjan.
Rakenna Corolla Touring Sports Hybrid

Toyota C-HR Hybrid

Uskalla erottua, uskalla hämmentää, uskalla olla erikoislaatuinen. Toyota C-HR Hybrid -mallin särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Se ei pyydä anteeksi olemassaoloaan. Anna Toyota C-HR:n viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja.
Rakenna Toyota C-HR Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid -mallissa yhdistyvät uuden aikakauden 218 hv:n hybridivoima ja luokkansa paras polttoainetaloudellisuus. TNGA-alustarakenne takaa vakaan ajoelämyksen sekä reilusti tilaa. Ison auton turvallisuuden täydentää kattava Toyota Safety Sense -varustelu vakiona.
Rakenna RAV4 Hybrid

Toyota Yaris Hybrid

Yaris on intohimolla suunniteltu raikas kokonaisuus. Energinen ulkoasu ja modernit varusteet sekä liitettävyyspalvelut yhdistyvät edistykselliseen hybriditeknologiaan, entistä suurempaan sähköajon osuuteen ja ensiluokkaiseen turvallisuuteen.
Rakenna Yaris Hybrid

Toyota Yaris Cross Hybrid

Täysin uusi Yaris Cross Hybrid on kompakti crossover, joka yhdistää kaupunkiauton ketteryyden vankkaan olemukseen vakuuttavalla tavalla. Sen korkea istuma-asento ja näyttävä muotoilu tarjoavat sinulle kaikki crossoverin mukavuudet, mutta kompaktien mittasuhteidensa ansiosta se on ketterä pyöriteltävä myös kaupungissa. Uutuuden pellin alla sykkii Toyotan luotettava, itselataava hybriditeknologia, jonka ansiosta ajat jopa puolet ajasta sähköllä.
Rakenna Yaris Cross Hybrid

Toyota Easy - Helpoin tapa hankkia Toyota

Toyota Easy on Toyotan uusi auton hankintatapa. Valittavissa on yksityisleasing ja osamaksu, joista kummassakaan et kanna huolta auton arvon alenemisesta. Toyota Easy Osamaksussa taatun hyvityshinnan ansiosta tiedät, mitä autosta sopimuksen päätteeksi vähintään hyvitetään. Toyota Easy Yksityisleasing taas on auton vuokraamista ennalta sovituksi ajaksi kattavalla kuukausierällä, johon sisältyy aina mm. auton huollot ja kahdet renkaat.