1. Ajankohtaista
  2. Kuljetusmessut
Toyota palvelee

Toyota on mukana Kuljetusmessuilla Jyväskylän Paviljongissa 25.-27.5.2023

Kuljetusmessut on kuljetusalan tärkein tapahtuma, joka tarjoaa kattavan läpileikkauksen koko kuljetusalasta. Tapahtumassa on laajasti esillä sekä raskas että kevyt kuljetuskalusto.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoita ja tutustumaan Toyota Professional Hyötyajoneuvot -mallistoon

Toyota on paikalla kuljetusmessuilla hallissa C2, osasto 104. Osastollamme on esittelyssä sekä perinteisempää kuljetuskalustoa että erikoisvarustellumpia  autoja ja täyssähkömalleja, ja henkilökuntaamme on paikalla kertomassa näistä tarkemmin. Mukana tapahtumassa on myös Toyotan uusi sähköauto Toyota bZ4X sekä toisen sukupolven vetykäyttöinen polttokennoauto Mirai. Tapahtumassa on myös mahdollista koeajaa täyssähköinen tila-auto Proace Verso EV. Lisäksi Toyota Material Handling Finland Oy esittelee Toyotan materiaalinkäsittelylaitteita. 

Toyotan hyötyajoneuvomallisto

Osastollamme voit tutustua legendaarisen vetojuhtamme Hiluxin uuteen GR SPORT -malliin. Rallihenkinen GR SPORT -varustetaso asettuu Hilux-malliston huipulle ja se tarjoaa samaa legendaarista etenemiskykyä kuin muutkin Hiluxin malliversiot. Näyttelyautona nähdään myös Toyota Hilux Extra Cab Ficon Oy:n aura-, hiekoitin- ja mobiilipainepesurivarustein sekä Toyota Land Cruiserista tehty 5-hengen kevytkuorma-auto.

Toyotan osastolla kannattaa tutustua myös monipuoliset kuljetusmahdollisuudet tarjoavaan Toyota Proaceen. Malli on saatavilla kahdella eri koripituudella, joista nähtävillä on pitkä korimalli L2 (2.0 D145 4x4). Proacen laaja voimalinjavalikoima koostuu vähäpäästöisistä 1.5- ja 2.0-litraisista moottoreista, jotka omalta osaltaan auttavat Proacea saavuttamaan sen tunnusomaisen matalat omistamisen kokonaiskustannukset. Lisäksi näyttelyautoissa on nähtävillä niin mukavuus-, ulkonäkö- kuin käyttöominaisuuksiakin parantavia varusteita ja ratkaisuja. 

Tulevaisuus on sähköinen

Tila-autoja näyttelyssä edustaa täyssähköinen Toyota Proace Verso EV,  jonka pitkä L2-korimalli on varustettu 75 kWh:n akulla. Varustetasosta riippuen mallin sähköinen toimintasäde on 304-312 km (WLTP). Kevyemmän pään kuljetuksia silmälläpitäen osastolta löytyy täyssähköinen Proace City EV,  joka on suunniteltu täyttämään kuljetustarpeet kahdella eri koripituudella ja moottorivaihtoehdolla. Smart Cargo -laajennuksen ansiosta jopa 4,3m³ tavaratilassa kulkee yli 3m pituiset tavarat. Tilava ohjaamo tarjoaa istumapaikat kolmelle henkilölle.

Esittelyssä on myös täyssähköinen tonniluokan tavara-automme Proace EV,  joka tarjoaa 1 000 kg:n kantavuuden, 1 000 kg:n vetomassan ja jopa 313 kilometrin sähköajokantaman (WLTP). 

  • Tervetuloa koeajolle!

    Messuilla on mahdollista koeajaa täyssähköinen tila-auto Proace Verso EV. Voit varata 15 minuutin koeajon suoraan osastoltamme. Koeajon suorittamalla osallistut arvontaan, josta on mahdollisuus voittaa tutustumiskäynti TOYOTA GAZOO Racing WRT tallille Jyväskylään 15.6.2023.

Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy

Korpivaarantie 1

01451 Vantaa

(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)
 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n työntekijät eivätkä tämän kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.
 

Kuinka arvontaan osallistutaan

Arvontaan voi osallistua 25.-27.5.2023 välisenä aikana Kuljetus -2023 messutapahtumassa. Arvontaan osallistutaan Toyota Proace Verso EV -täyssähköauton koeajon jälkeen täyttämällä arvontalippu.
 

Arvonnan palkinto ja lunastaminen

Arvomme kaikkien Kuljetus -2023 messuilla Toyota Proace Verso EV -täyssähköauton koeajaneiden kesken, joka päivä kolme (3) elämyskäyntiä TOYOTA GAZOO Racing -teamin tiloihin tutustumaan TGR WRT:n toimintaan. Elämyskäyntejä arvotaan yhteensä kolmen päivän aikana yhdeksän (9) kappaletta (arvo n. 10 €).
 

Arvonnassa voitettava tutustumistilaisuus järjestetään 15.6. klo 13–15 Jyväskylässä osoitteessa: Salvesenintie 6, Jyskä. Saapuminen paikanpäälle sovittuna ajankohtana on voittajan omakustanteinen eikä Järjestäjä vastaa muista aiheutuneista kuluista.
 

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajia ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
 

Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Järjestäjä huolehtii arpajaisverosta.

 

Järjestäjän vastuu

Kilpailun osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä kilpailuun liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.
 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja.

Rekisteröitymällä ennakkoon Kuljetus 2023 -tapahtumaan sisäänpääsy on veloitukseton. 

Rekisteröidy täältäOpens in new window.

Toyotan hyötyajoneuvot

Tutustu mallistoon