Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota
Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-play Online Edition
ONLINE
EDITION
Katso ehdot

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.

Sulje

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-play Online Edition

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata erikoishinnoiteltu AYGO Online Edition Toyotan verkkokaupasta. Tarjolla rajoitettu erä huippuedullisesti Toyota Jousto -rahoituksella esim. 136 €/kk tai ilman käsirahaa esim. 172 €/kk.

Tutustu ja tilaa omasi!

AYGO Online Editionin tilaaminen verkosta on helppoa

Rakenna oma AYGO Online Edition ja valitse haluamasi lisävarusteet. Sen jälkeen luo MyToyota-tili ja kirjaudu sisään viimeistelemään tilauksesi. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Halutessasi toimitamme auton kotiovellesi 50 kilometrin säteellä omasta Toyota-liikkeestäsi.

Rakenna ja tilaa

AYGO - tehty urbaaniin ajoon

Pehmeä, hiljainen ja ketterä AYGO Online Edition sopii täydellisesti kapeille kaduille sekä ruuhkaisiin ja ahtaisiin tiloihin kuten parkkipaikoille. Tämä kompakti kaupunkiauto pitää myös huolen turvallisuudestasi, sillä AYGO:ssa on mm. Pre-Collision -järjestelmä sekä kaistavahti vakiona.

AYGO pitää sisällään hyvin korkeatasoista ja laadukasta teknologiaa. AYGO:n multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä tuo näppärästi viihteen saatavillesi. Älykäs, turvallinen ja helppokäyttöinen älypuhelimen integraatio avustaa ja toimii pilottinasi ajomatkalla. Saat suosikkisovelluksesi näkymään AYGO:n 7" kosketusnäytöllä ja Siri-ääniohjaus helpottaa sinua saamaan ohjeet ja viihtymään autossasi.

Online Editionissa on vakiona muun muassa:
  • 15" kevytmetallivanteet
  • Takalasien tummennukset
  • Pre-Collision-järjestelmä (PCS)
  • Kaistavahti (LDA)
  • Automaattinen ilmastointi
  • Ajovalojen hämärätunnistin
Toyota Verkkokauppa Aygo Online Edition.

Toyota Jousto -esimerkkilaskelma

Toyota AYGO 1.0 VVT-i x-play 5ov Online Edition 12 801,96 €

(sis. toimituskulut 600 € ja Plus-paketti 0 €).

Toyota Jousto kk-erä 136 €

Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (2 560,39 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 5 381,86 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 5,03 %. Luoton määrä 10 241,57 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 11 790,80 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto kk-erä 172 €, ilman käsirahaa

Rahoitusaika 60 kk. Kilometrit 50 000 km. Käsiraha 0 % (0 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 4 677,95 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,68 %. Luoton määrä 12 801,96 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 14 838,08 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto

Helpoin tapa tilata uusi auto verkosta

Toyota Verkkokauppa, tilausvaiheet.

Kaupassa noudatetaan Autoalan Kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja ja etämyyntiehtoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vrk luovutushetkestä alkaen.