Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota

Vahvat ja varmat työkaverisi

Uusi Toyota Hilux ja Proace 4x4 vastaavat ammattilaisen tarpeisiin. Tervetuloa koeajolle.

Lujan ja luotettavan Hiluxin maine tunnetaan.

Se syntyy nelivedon suorituskyvystä, käsittämättömästä kestävyydestä ja mahtavasta vetokyvystä (3500 kg). Uusi 2,8-litrainen dieselmoottori tuottaa 204 hv:n tehon ja jopa 500 Nm vääntöä, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 10 sekunnissa. Se on tehokkain Hilux koskaan.

Hilux on maastossa kuin kotonaan. 289-310mm korkea maavara, 70cm kahluusyvyys, suuret lähestymis- ja jättökulmat, kaikissa malleissa vakiovarusteena oleva takatasauspyörästön lukko sekä useat muut maastoajoa helpottavat varusteet ja ominaisuudet vievät Hiluxin perille vaikeimmissakin olosuhteissa. Uudistetut lehtijouset ja iskunvaimentimet tuovat mukavuutta maantieajoon ja etenemiskykyä vaativiin maasto-olosuhteisiin.

Hilux Extra Cab on saatavana nyt myös automaattivaihteisena.

Tutustu malliin

Toyota Hilux
Toyota Proace
Uusi Proace 4x4 täydentää Proace-perheen

Odotettu Proace neliveto 4x4-malli on nyt saapunut liikkeisiin ja koeajettavissa. Ota yhteyttä lähimpään Toyota-jälleenmyyjääsi ja varaa koeajo.

Toyota Proace 4x4 -malli on saatavilla 2.0 D 120 -moottorin ja L2-korimallin yhteyteen, ja ammattilaisille tarkoitettu työkalu voidaan varustella ja toimittaa asiakkaalle aivan yhtä täydellisesti räätälöitynä ja valmiina töihin kuin etuvetomallitkin. 4x4-malli on aina viisiovinen ja manuaalivaihteinen. Lasitetut takapariovet on varustettu pyyhkijöillä, pesureilla ja takalasinlämmittimellä. Takapariovien sijaan saatavilla on myös yläreunastaan saranoitu takaluukku.
Varaa koeajo

Proace 4x4 -mallin nelivetojärjestelmä on toteutettu takatasauspyörästön yhteydessä olevalla viskokytkimellä. Normaaleissa ajotilanteissa malli on etuvetoinen kuten muutkin malliversiot, mutta mikäli etupyörien ote lipeää, pystytään viskokytkimen avulla välittämään taka-akselille jopa 50 % käytössä olevasta vääntömomentista. Kun lisäksi vetoluistonesto on optimoitu toimimaan auton kaikissa neljässä kulmassa, ei eteneminen pysähdy vaativammassakaan maastossa.

Lue lisää

Tutustu hinnastoon ja laske rahoitus. Sinua lähimmän Toyota-jälleenmyyjän löydät myös ohesta.

Lue lisää:

Kuvan auto erikoisvarustein.

Muita tarjouksia