Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota
Hyödynnä Toyotan kesäedut
Kokonaisetusi
jopa 2 600 €
Katso ehdot

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi.

Sulje

Hyödynnä Toyotan kesäedut

Nyt Hybridipaketti erikoishintaan

Nauti autosta, joka tekee ajamisesta hauskaa. Asetu ratin taakse, tunne ensiluokkainen käsiteltävyys ja nauti tehokkaasta sekä hiljaisesta hybridivoimasta.

Tänä kesänä matka on yhtä tärkeä kuin määränpää. Hyödynnä nyt kesäetumme ja hyppää huolettomaan kesäseikkailuun Toyota C-HR Hybridin tai Toyota Corolla Hybridin kanssa. Tarjoamme nyt Hybridipaketin (sis. talvirengasyhdistelmän nasta- tai kitkarenkailla, tavaratilan suojapohjan sekä kumimattosarjan) erikoishintaan. Tutustu mallikohtaisiin tarjouksiin – esim. valitessasi Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active Edition -mallin saat Hybridipaketin veloituksetta ja etusi on jopa 2 600 €.

Iso ja monikäyttöinen Corolla Touring Sports

Toyota Corolla Touring Sports
Iso Corolla Touring Sports tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi myös monikäyttöistä tilaa, ja se sopiikin erinomaisesti aktiivisille ja harrastaville perheille. Suureen, lähes 600-litraiseen tavaratilaan mahtuu helposti vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkiviikon varusteet, ja saatavilla oleva sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla helpottaa arkea.

1.8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi valittavana on myös kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa jopa 184 hv:n tehon. Valitsetpa kumman tahansa, päivittäinen ajo on aina helppoa ja hauskaa. Koko Corolla-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Hybridipaketti Corolla-malleihin 0 €
  • Valitessasi Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 600 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 310 €

Itselataava suunnannäyttäjä C-HR

C-HR:n särmä muotoilu alleviivaa dynaamisuutta, voimaa ja tehokkuutta. Saatavilla oleva, 184 hevosvoiman tuottava hybridivoimalinja vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle ja joukko innovatiivisia ominaisuuksia varmistaa, että olet entistä paremmin yhteydessä autoosi. Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista – anna sen viedä sinut kohti elämän tarjoamia seikkailuja. Koko C-HR-mallisto on nyt tilattavissa myös verkossa.

  • Hybridipaketti C-HR-malleihin 990 €
  • Valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin on kokonaisetusi jopa 2 500 €
  • Toyota Jousto kk-erä esim. 354 €
Toyota C-HR
Hybrid Edition

Tutustu kattavasti varusteltuun Toyota Hybrid Edition -mallistoon

Hybrid Edition -mallimme tarjoavat vieläkin enemmän vastinetta rahalle. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat mm. lämmitettävän ohjauspyörän, Toyota Touch® 2 -mediakeskuksen navigoinnilla ja pysäköintitutkat eteen ja taakse ilman lisäveloitusta, jolloin varuste-etusi on jopa 1 250 €. Tarjoamme nyt lisäksi kaikkiin Hybrid Edition -malleihin kattavan Hybridipaketin erikoishintaan. Esim. valitessasi C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition -mallin saat Hybridipaketin hintaan 990 € ja kokonaisetusi on jopa 2 500 €.

Tutustu tarjouksiin

TOYOTA JOUSTO. PAREMPI TIE UUTEEN AUTOON

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active Edition: 310 €/kk

Toyota Corolla Touring Sports 2.0 Hybrid Active Edition 33 098,30 €
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 0 €)

Toyota Jousto kk-erä: 310 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 619,66 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 993 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,76 %. Luoton määrä 26 478,64 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 29 558,89 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition: 354 €/kk

Toyota C-HR 2.0 Hybrid Intense Edition 36 281,11 €
(sis. toimituskulut 600 € + Hybridipaketti 990 €)

Toyota Jousto kk-erä: 354 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (7 256,22 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 15 659 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,70 %. Luoton määrä 29 024,89 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 32 296,67 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Toyota Jousto
Toyotalla on Suomen kattavin palvelu- ja huoltoverkosto. Katso tästä lähin jälleenmyyjäsi tai varaa koeajo.

Lue lisää:

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajattua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi.

Muita tarjouksia