Löydä jälleenmyyjäsi
Laske vaihtoauton hinta-arvio
Lähtisitkö koeajolle?
Rakenna oma Toyotasi
Laske Toyota Jousto -rahoitus
Varaa huolto Toyotallesi
Ota yhteyttä Toyotaan
MyToyota
Energiaa joka erottuu
Katso ehdot

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Sulje

Energiaa joka erottuu

RAV4 on tehty paitsi erottumaan, ennen muuta ajettavaksi. Tunne teho, nauti hybridivoimasta ja sano ei kompromisseille. RAV4:n ratissa meno on aina mukavaa, tyylikästä ja turvallista, niin kaupunkiympäristössä kuin haastavammassakin maastossa. Tutustu nyt uuteen RAV4 2.5 Hybrid Active Edition -malliin, jossa kattava varustelu yhdistyy katu-uskottavaan muotoiluun ja uusimpaan tekniikkaan.

Podium Pack

RAV4 on katumaasturi, joka on suunniteltu ennen kaikkea ajonautintoa silmällä pitäen. Sen tehokas 2,5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa todellista tehoa ilman kompromisseja. Itselataava hybridijärjestelmän ansiosta RAV4:ssä yhdistyvät hiljainen sähköajo sekä voimakas ajokokemus kulutuksen pysyessä kuitenkin maltillisena. Järeän ja luotettavan ulkokuoren alta paljastuu tilava ja hienostunut matkustamo, ja korkealla sijaitseva kuljettajan istuin tarjoaa erinomaisen ajoasennon ja hyvän näkyvyyden

Laajan ja monipuolisen aktiivisen turvallisuusjärjestelmän ansiosta ajaminen RAV4:llä on entistäkin turvallisempaa. Toyota Safety Sense -järjestelmä onkin vakiona kaikissa uusissa RAV4 -malleissa sisältäen mm. Pre-Collision-järjestelmän pyöräilijän tunnistuksella, jalankulkijan tunnistuksen myös pimeällä, mukautuvan nopeusseurantatoiminnon, älykkään mukautuvan vakionopeussäätimen sekä aktiivisen kaistanseurantatoiminnon.

RAV4 Hybrid Active Edition
Vaikuttavasti varusteltu, itselataava RAV4 Hybrid Active Edition -malli tarjoaa loistavan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta.

RAV4 2.5 Hybrid Active Edition:
42159,13 € (sis. toimituskulut 600 €)     

  • Hybrid Edition etu yli 2 200 €
Toyota Jousto kk-erä esim. 370 €

Varusteina mm.
RAV4 Hybrid Active Edition.
  • Smart Entry & Start -avaimeton lukitus ja käynnistysjärjestelmä
  • Sähkötoiminen takaluukku
  • Toyota Touch 2 with Go -mediakeskus navigoinnilla
  • Peruutuskamera
Rakenna malli Varaa koeajo
  • Lämmitettävä tuulilasi
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
  • Pysäköintitutkat eteen ja taakse
RAV4 Plug-in Hybrid
RAV4 PHEV Business
Johtoasemassa. Lataat tai et.

Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se on tehokkain koskaan valmistettu RAV4-malli: neliveto, 306 hv teho ja 6,0 s kiihtyvyys ovat aina käytettävissä – latasit autoa tai ei. Täyteen ladattuna uusi RAV4 Plug-in Hybrid yltää luokkansa parhaaseen, jopa 74 km sähköajokantamaan, ja sen päästö- ja kulutuslukemat ovat uskomattoman alhaiset: 22 g/km ja 1,0 l/100 km. Sähköajokantama sekä kulutus- ja päästöarvot on määritelty WLTP-mittauksen mukaisesti.

Rakenna malli Varaa koeajo

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition Toyota Jousto kk-erä esim. 370 €

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Active Edition 42 159,13 €
(sis. toimituskulut 600 €)  

Toyota Jousto kk-erä: 370 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (8 431,83 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 20 135 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,58 %. Luoton määrä 33 727,30 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 37 540,24 €.  Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.   

Toyota Jousto
Sinua lähimmän Toyota-jälleenmyyjän löydät ohesta. Testaa myös Toyota Jousto -laskuria ja huomaat, kuinka edullisesti saisit uuden Toyotan.

Lue lisää:

Edut koskevat uusia yksityistilauksia, rajoitettua erää autoja ja ovat voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein.