Toyota Way -asiakaslehti

Diginä tai veloituksetta kotiin kannettuna

Asiakaslehtemme uudistuu: Toyota+ on vaihtanut nimensä Toyota Wayksi. Samalla olemme vähentäneet lehden levikkiä eikä lehti tule enää kaikille automaattisesti. Lehti säilyy edelleen maksuttomana ja kaikkien vapaasti tilattavana. Lisäksi alamme julkaista sähköpostiin toimitettavaa uutiskirjettä.

Kuka saa lehden?

Tilauksesi on kestotilaus, jos olet tehnyt sen vanhalla tilauslomakkeella, Toyota-jälleenmyyjällä tai tiedotus@toyota.fi -osoitteen kautta. Kaikki edellä mainituilla tavoilla lehtensä tilanneet saavat sen jatkossakin.

Lisäksi haemme Traficomin tiedoista uudet Toyota-rekisteröinnit niin pitkälle, että nykyinen painosmäärämme 100 000 täyttyy. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että muutaman vuoden ikäisten autojen omistajat ja haltijat saavat lehden.

Jos et kuulu edellä mainittuihin tilaajaryhmiin, voit tilata lehden täyttämällä tilauslomakkeen. Voit myös halutessasi tilata pelkän uutiskirjeen – tai sekä että.

Tilaa Muokkaa tilausta

Miten peruutan lehden?

Tarkista lehden osoitekentästä selite asiakasrekisteristä. Mikäli osoitelähde on "Toyota Auto Finlandin asiakasrekisteri", voit hallinnoida tilausta asiakasnumerollasi tästä.

Muokkaa tilausta

Mikäli osoitelähde on "Liikenneasioiden rekisteri, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, PL 320, 00059 Traficom, puh 029 534 5000. Tietojen tekninen toimitus: Grano Diesel Oy, Suora, Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki", voit peruuttaa lehden tekemällä osoitteenluovutuskiellon Traficomille. Tämä lopettaa Toyota Way -lehden lisäksi muutkin suorapostitukset, joihin Traficomin tietoja voidaan käyttää. Tietojenluovutuskiellon voit tehdä Traficomin sivuilla.

Viimeisimmät artikkelit Toyota Way -digilehdessämme

Lehden vanhemmat numerot löydät asiakaslehtiarkistosta.

Lue lisää:

Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi. Tulossa: C-HR GR Sport Tulossa: C-HR GR Sport Uudessa TOYOTA GAZOO Racingin innoittamassa C-HR GR Sport -mallissa erottuva ulkoasu, moderni hybridivoima ja erinomainen ajettavuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka ei jää huomaamatta. Tilaa uutiskirje ja pysy kuulolla. Toyotan uutuusmallien esittely Toyotan uutuusmallien esittely Tervetuloa Toyotan uutuusmallien esittelysivulle. Tältä sivulta löydät videoesittelyt uusimmista malleistamme.