Toyota RAV4

saavutti kymmenen miljoonan myydyn auton rajapyykin

Toyota RAV4 on saavuttanut merkittävän virstanpylvään: RAV4-malleja on myyty 10 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Lämmin kiitos asiakkaillemme yhteisestä seikkailusta.

25 vuotta sitten esittelimme ensimmäisen Toyota RAV4 -mallin ja tulimme samalla luoneeksi jotain täysin uutta. Ensimmäisen sukupolven RAV4 oli ennennäkemätön uutuus autoluokassa, jota ei ennen ollut olemassa. Myöhemmin katumaastureiksi nimitetty kokoluokka sai nopeasti seuraa muista automerkeistä ja -malleista.

Viisi mallisukupolvea myöhemmin Toyota RAV4 -autoja on myyty jo 10 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Seikkailuille ei näy loppua, ja tänä vuonna RAV4-mallisto täydentyy ladattavalla RAV4 Plug-in Hybrid -mallilla, joka on tehokkain koskaan valmistettu RAV4-auto. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 65 km* ajomatkan ladatulla sähköllä.

*Viralliset arvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä.

/

Lue lisää RAV4-mallista

RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. Toyota RAV4 Plug-in autoesite Toyota RAV4 Plug-in autoesite Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. RAV4 Business RAV4 Business Täysin uusi RAV4 on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Ymmärrämme, miten tärkeää auton toimintavarmuus on taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan taksiturvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin.