UUSI TOYOTA RAV4 HYBRID STYLE BLACK EDITION

RAV4-mallisto vahvistuu uudella, upealla Hybrid Style Black Edition -mallilla.

Näyttävä kokomusta erikoismalli on suunniteltu erottumaan joukosta, ja se pitää sisällään lukuisia tyylikkäitä yksityiskohtia kattavaa varustelua unohtamatta.

Rakenna malli

/
Black Edition erottuu massasta

Kokomusta maalaus tyylikkäillä mustilla yksityiskohdilla luo vaikuttavan kokonaisuuden ja korostaa RAV4:n voimakasta muotoilua. Mustaksi maalattu etusäleikkö, mustat alleajosuojat, musta takalista sekä 19” erikoisvanteet vievät näyttävän ulkoasun uudelle tasolle. Black Edition -varustetaso sopiikin kuljettajalle, joka haluaa erottua massasta.

Tyylikkäät sisätilat

Black Editionin istuimien musta synteettinen nahkaverhoilu sekä verhoilun ja kojelaudan harmaat tikkaukset viimeistelevät kokonaisuuden.

/
Vaikuttavaa varustelua

Black Edition -malli on kattavasti varusteltu sisältäen mm. Toyota Safety Sense -järjestelmän, navigointijärjestelmän Euroopan kartoilla, tummennetut takaikkunat sekä lämmitettävän tuulilasin ja ohjauspyörän. Toyota Touch 2 -mediakeskus mahdollistaa älypuhelimen integroinnin Apple CarPlayn ja Android Auton avulla, ja JBL Premium audio -äänentoistojärjestelmä 9 kaiuttimella takaa matkustamoon ensiluokkaisen äänentoiston.

Rakenna malli

Lue lisää hybrideistä

Suomen suosituin hybridi nyt huippueduin Suomen suosituin hybridi nyt huippueduin Uudestisyntynyt Corolla on valloittanut suomalaisten sydämet. Listasimme kymmenen syytä, miksi sinunkin kannattaisi valita seuraavaksi autoksesi Suomen suosituin hybridimalli. Lue lisää. Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.