UUSI TOYOTA RAV4 HYBRID STYLE BLACK EDITION

RAV4-mallisto vahvistuu uudella, upealla Hybrid Style Black Edition -mallilla.

Näyttävä kokomusta erikoismalli on suunniteltu erottumaan joukosta, ja se pitää sisällään lukuisia tyylikkäitä yksityiskohtia kattavaa varustelua unohtamatta.

Rakenna malli

/
Black Edition erottuu massasta

Kokomusta maalaus tyylikkäillä mustilla yksityiskohdilla luo vaikuttavan kokonaisuuden ja korostaa RAV4:n voimakasta muotoilua. Mustaksi maalattu etusäleikkö, mustat alleajosuojat, musta takalista sekä 19” erikoisvanteet vievät näyttävän ulkoasun uudelle tasolle. Black Edition -varustetaso sopiikin kuljettajalle, joka haluaa erottua massasta.

Tyylikkäät sisätilat

Black Editionin istuimien musta synteettinen nahkaverhoilu sekä verhoilun ja kojelaudan harmaat tikkaukset viimeistelevät kokonaisuuden.

/
Vaikuttavaa varustelua

Black Edition -malli on kattavasti varusteltu sisältäen mm. Toyota Safety Sense -järjestelmän, navigointijärjestelmän Euroopan kartoilla, tummennetut takaikkunat sekä lämmitettävän tuulilasin ja ohjauspyörän. Toyota Touch 2 -mediakeskus mahdollistaa älypuhelimen integroinnin Apple CarPlayn ja Android Auton avulla, ja JBL Premium audio -äänentoistojärjestelmä 9 kaiuttimella takaa matkustamoon ensiluokkaisen äänentoiston.

Rakenna malli

Lue lisää hybrideistä

Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.