Kohti parempaa huomista

Maailmalla ja Suomessa leviävä koronavirus asettaa monia uudenlaisia haasteita yhteiskunnallemme mm. rajoittamalla vapauttamme liikkua.

Emme tiedä, kauanko poikkeuksellinen tilanne jatkuu. Uskomme kuitenkin, että jos toimimme yhdessä ja vastuullisesti nyt, voimme voittaa mahdottoman ja jatkaa entistä vahvempina eteenpäin. Me uskomme parempaan huomiseen.

Vapauksiamme rajoittavia määräyksiä ja ohjeistuksia ei ole annettu kevyin perustein. Kehotamme kaikkia noudattamaan niitä yhdessä, vaikka se tarkoittaakin etäisyyden ottamista toisiimme. Toivomme jokaisen ihmisen tekevän voitavansa pandemian hillitsemiseksi. Mekin kannamme oman vastuumme. Vältämme kontakteja, kunnioitamme ihmisten välistä etäisyyttä asiointitilanteissa ja tarjoamme niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin käyttöön käsien desinfiointiainetta, kertakäyttöhansikkaita sekä kasvojen suojamaskeja. Palvelupisteisiin, kuten automyyjän työpiste tai huollon asiointitiski, on asennettu suojapleksejä.

Toyota-liikkeet Suomessa

Toyota suhtautuu niin henkilöstömme kuin asiakkaidemme turvallisuuteen ja hyvinvointiin vakavasti. Työntekijämme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti, olemme tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin liikkeissä kuin autokaluston osalta ja kiinnitämme erityistä huomiota digitaalisten palvelujemme toimivuuteen.

Myymälätilojemme, esittelyautojen ja asiakkaille luovutettavien autojen puhtaus on aina ollut meille tärkeä arvo. Koronavirusepidemian vuoksi olemme entisestään tehostaneet siisteydestä huolehtimista kaikissa Toyota-myymälöissä. Kiinnitämme erityistä huomiota myös autokalustomme puhtauteen. Niin esittelykäytössä olevian autojen kuin vuokra-autojen ja huollon sijaisautojen puhdistusta on tehostettu. Lisäksi varmistamme, että kaikki huollossa olleet autot sekä asiakkaille luovutettavat myydyt autot, olipa kyse uudesta autosta tai vaihtoautosta, on huolellisesti puhdistettu. Noudatamme työterveyslaitoksen siivousohjeita.

Kaikissa Toyota-liikkeissä on käsien desinfiointiainetta, kertakäyttöhansikkaita sekä kasvojen suojamaskeja niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin käyttöön. Automyyjien työpisteisiin, huollon asiointitiskeille ja muihin vastaaviin palvelupisteisiin on asennettu suojapleksejä suojaamaan niin asiakkaitamme kuin henkilökuntaammekin.

Pidetään huolta

Henkilökuntamme ja muiden asiakkaiden turvaamiseksi pyydämme sinua jäämään matalalla kynnyksellä kotiin. Ethän tule myymälään, jos tunnet olosi vähänkään sairaaksi. Mikäli olet sopinut esim. uuden auton luovutuksesta, olethan yhteydessä jälleenmyyjäsi puhelimitse tai sähköisiä palveluja hyödyntäen.

Lopuksi haluamme ilmaista kiitoksemme niille ammatilaisille, jotka turvaavat yhteiskuntamme toimivuuden myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Lue lisää:

Ajankohtaista koronasta Ajankohtaista koronasta Maailmalla ja Suomessa leviävä koronavirus (Covid-19) mietityttää monia asiakkaitamme. Keräsimme avuksenne listan usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen. Toyotan digitaaliset palvelut Toyotan digitaaliset palvelut Toyota-liikkeet palvelevat asiakkaitamme normaalisti kautta maan. Teemme kaikkemme, jotta asiointi olisi turvallista ja sujuvaa: henkilöstömme on ohjeistettu toimimaan vastuullisesti ja olemme tehostaneet siivoustoimenpiteitä niin liikkeissä kuin autokaluston osalta. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota digitaalisten palvelujemme toimivuuteen. Vinkkejä turvalliseen ja miellyttävään kesäautoiluun. Vinkkejä turvalliseen ja miellyttävään kesäautoiluun. Mistä asioista kannattaa huolehtia ennen matkalle lähtöä ja matkan aikana. MyToyota-tilin avaaminen MyToyota-tilin avaaminen Avaa MyToyota-tili ja kaikki on mukavasti käden ulottuvilla. Oletpa sitten pitkäaikainen Toyota-kuljettaja tai juuri hankkinut uuden Toyotan, MyToyota-palvelusta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot samasta paikasta.