Toyota esittää

Damales Mukakan tarina

Mitä tapahtuu, kun intohimo yhdistyy sellaiseen muutokseen, jonka kaikki kuvittelivat mahdottomaksi? Damales Mukaka voimaannuttaa Sambian naisia yhdessä tiiminsä kanssa. Koulutus, perhesuunnittelu ja kunnianhimo ovat naisten elämänmuutoksen kulmakiviä.

Damales Mukaka työskentelee Marie Stopes -kansalaisjärjestön sairaanhoitajana Sambiassa. Yhdessä tiiminsä kanssa hän ponnistelee Sambian naisten voimaannuttamiseksi. He inspiroivat, rohkaisevat ja auttavat naisia niin suurkaupungeissa kuin maan syrjäisimmissä kylissäkin valitsemaan sellaisen elämänpolun, jota he itse haluavat seurata.

Intohimo nuorten voimaannuttamiseen ja kouluttamiseen ajaa Damalesia eteenpäin. Työn tuloksena saavutetut muutokset eivät vaikuta vain yksittäisten naisten elämään. Niiden vaikutus ulottuu paljon laajemmalle, koko Sambiaan ja itse asiassa koko ympäröivään maailmaan.

/
/
/

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää: