Toyota esittää

Matkavalokuvaajan @lebackpacker tarina

Matkavalokuvaaja Johan Lolos, @lebackpacker, matkustaa ympäri maailmaa vangitakseen luonnon kauneuden valokuviinsa ja dokumentoidakseen erilaisia kulttuureja, joita hän matkoillaan kohtaa. Halu tutkia maailmaa ja taltioida sen kauneus valokuviin kumpuaa uteliaisuudesta, jota on vaikea tyydyttää.

Johanin ura lähti lentoon hänen tartuttuaan rohkeasti eteen tulleeseen tilaisuuteen. Belgiassa suorittamiensa viestintäopintojen jälkeen Johan osti menolipun Australiaan, ja siellä hän muovasi intohimoisesta valokuvausharrastuksestaan itselleen ammatin. Nykyään Johan tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista matkavalokuvaajista, ja lisäksi hän toimii Toyotan nelivetoautojen lähettiläänä.

Seurasimme Johania Marokossa, jossa matka vei Atlas-vuorilta Saharan aavikolle. Matkan varrella Johan taltioi paitsi Marokon henkeäsalpaavia maisemia, myös kohtaamiaan ihmisiä. Tutustu tarkemmin Johanin tarinaan ja hänen intohimoonsa nähdä maailman kauneus linssin läpi.

Seuraa Johania Instagramissa: @lebackpacker

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää: