Toyota esittää

Samantha Paynen tarina

Mitä tapahtuu, kun mahdottomilta tuntuvat ideat ja moderni teknologia kohtaavat? Samantha Payne heitti sekaan vielä roiman annoksen punk-asennetta ja kunnianhimoa, ja nyt hän ja hänen tiiminsä Samanthan perustamassa Open Bionics -yrityksessä muuttavat lukuisien ihmisten elämää. Yritys valmistaa ainutlaatuisia, edistyksellisiä ja kohtuullisesti hinnoiteltuja bionisia raajoja.

Samanthalla ei ole insinööritaustaa, mutta siitä huolimatta hänestä on tullut iso nimi teknologiapiireissä. Samanthaa on ajanut eteenpäin hänen intohimonsa kehittää teknologioita, jotka voisivat aidosti vaikuttaa sellaisten ihmisten elämään, jotka kärsivät erilaisista raajoihin kohdistuvista vammoista. Hän haluaa, että jokainen voi tuntea olonsa hyväksi omassa kropassaan, ja että vamma voikin muuttua supervoimaksi.

Open Bionics luo muutosta ja lisää ainutlaatuisella tavalla vammautuneiden ihmisten elämänlaatua. Yrityksen kehittämä 3D-tulostettu "HERO ARM" -raaja on erittäin kevytrakenteinen ja sillä on helppo tarttua asioihin. Se on suunniteltu yksilöllisesti käyttäjälleen, ja lisäksi se on kohtuullisesti hinnoiteltu, jotta se olisi aidosti saatavilla mahdollisimman monelle käyttäjälle. "HERO ARM" -raajan kaltaiset tuotteet tekevät tieteiselokuvien visioista totta.

/
/
/

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Tietoisuuden lisääminen Tietoisuuden lisääminen Toyota haluaa muuttaa ympäristötietämyksensä näkyviksi aloitteiksi, joilla vastaamme luonnossa kohtaamiimme haasteisiin. Tutustu toimiin, joilla haluamme nostaa ympäristöasiat henkilöstömme, paikallisten yhteisöjen ja koko maailman tietoisuuteen. Luonnon monimuotoisuus Luonnon monimuotoisuus Halu säilyttää elämän monimuotoisuus on yksi Toyotan ensisijaisista tavoitteista. Investoimme sekä aikaa että pääomaa säilyttääksemme planeettamme monipuolisen ja kauniin kasvi- ja eläinkunnan. Ajatukset tulevaisuudessa Ajatukset tulevaisuudessa “Jätetään lapsillemme parempi maailma” ei ole tyhjä lupaus Toyotalle. Se on käyttövoima, joka kannustaa meitä luovuuteen, yhteistyöhön, esteiden murtamiseen sekä tarjoamaan oman panoksemme kestävään kehitykseen. Bensiini- ja dieselmoottorit Bensiini- ja dieselmoottorit Samaan aikaan, kun kehitämme uusia vaihtoehtoisia moottoreita ja voimalähteitä, investoimme myös perinteisiin bensiini- ja dieselmoottoreihin tehdäksemme niistä entistä puhtaampia ja tehokkaampia.