Toyota esittää

Samantha Paynen tarina

Mitä tapahtuu, kun mahdottomilta tuntuvat ideat ja moderni teknologia kohtaavat? Samantha Payne heitti sekaan vielä roiman annoksen punk-asennetta ja kunnianhimoa, ja nyt hän ja hänen tiiminsä Samanthan perustamassa Open Bionics -yrityksessä muuttavat lukuisien ihmisten elämää. Yritys valmistaa ainutlaatuisia, edistyksellisiä ja kohtuullisesti hinnoiteltuja bionisia raajoja.

Samanthalla ei ole insinööritaustaa, mutta siitä huolimatta hänestä on tullut iso nimi teknologiapiireissä. Samanthaa on ajanut eteenpäin hänen intohimonsa kehittää teknologioita, jotka voisivat aidosti vaikuttaa sellaisten ihmisten elämään, jotka kärsivät erilaisista raajoihin kohdistuvista vammoista. Hän haluaa, että jokainen voi tuntea olonsa hyväksi omassa kropassaan, ja että vamma voikin muuttua supervoimaksi.

Open Bionics luo muutosta ja lisää ainutlaatuisella tavalla vammautuneiden ihmisten elämänlaatua. Yrityksen kehittämä 3D-tulostettu "HERO ARM" -raaja on erittäin kevytrakenteinen ja sillä on helppo tarttua asioihin. Se on suunniteltu yksilöllisesti käyttäjälleen, ja lisäksi se on kohtuullisesti hinnoiteltu, jotta se olisi aidosti saatavilla mahdollisimman monelle käyttäjälle. "HERO ARM" -raajan kaltaiset tuotteet tekevät tieteiselokuvien visioista totta.

/
/
/

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Hyödyllistä tietoa Toyota-hybridiakuista. Lue tästä Toyota-hybridiakuista, niiden roolista hybridijärjestelmässä, niiden kestävyydestä, materiaaleista, toimivuudesta Suomessa sekä huollettavuudesta. Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan itselataava hybridi on vaivattomin valinta Toyotan Itselataavia hybrideitä kutsutaan myös nimellä täyshybridi. Nimi kertoo, että auto osaa itsenäisesti valvoa ja huolehtia polttomoottorin, sähkömoottorin ja akun saumattomasta yhteistoiminnasta. Sinun tehtäväsi on ajaa ja nauttia automaattivaihteiston vaivattomuudesta. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota on jatkossakin sähköisen autoilun edelläkävijä. Toyota kehittää aktiivisesti autoihin uusia käyttövoimia. Sähköinen autoilu on yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista hybridi- ja polttokennotekniikan ohella. Toyota tuo aivan pian markkinoille uusia mielenkiintoisia sähköautomalleja. Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridi on osa Toyotan laajaa hybridiperhettä Pistokehybridin akku voidaan ladata suoraan normaalista pistorasiasta, mutta auto voi myös liikkua hybridin tavoin polttomoottorin ja sähkömoottorin saumattomalla yhteistyöllä.