Toyota esittää

Samantha Paynen tarina

Mitä tapahtuu, kun mahdottomilta tuntuvat ideat ja moderni teknologia kohtaavat? Samantha Payne heitti sekaan vielä roiman annoksen punk-asennetta ja kunnianhimoa, ja nyt hän ja hänen tiiminsä Samanthan perustamassa Open Bionics -yrityksessä muuttavat lukuisien ihmisten elämää. Yritys valmistaa ainutlaatuisia, edistyksellisiä ja kohtuullisesti hinnoiteltuja bionisia raajoja.

Samanthalla ei ole insinööritaustaa, mutta siitä huolimatta hänestä on tullut iso nimi teknologiapiireissä. Samanthaa on ajanut eteenpäin hänen intohimonsa kehittää teknologioita, jotka voisivat aidosti vaikuttaa sellaisten ihmisten elämään, jotka kärsivät erilaisista raajoihin kohdistuvista vammoista. Hän haluaa, että jokainen voi tuntea olonsa hyväksi omassa kropassaan, ja että vamma voikin muuttua supervoimaksi.

Open Bionics luo muutosta ja lisää ainutlaatuisella tavalla vammautuneiden ihmisten elämänlaatua. Yrityksen kehittämä 3D-tulostettu "HERO ARM" -raaja on erittäin kevytrakenteinen ja sillä on helppo tarttua asioihin. Se on suunniteltu yksilöllisesti käyttäjälleen, ja lisäksi se on kohtuullisesti hinnoiteltu, jotta se olisi aidosti saatavilla mahdollisimman monelle käyttäjälle. "HERO ARM" -raajan kaltaiset tuotteet tekevät tieteiselokuvien visioista totta.

/
/
/

Esittelemme "Driven"-sarjassa ihmisiä, joilla on intohimo. Intohimo voittamiseen, intohimo seikkailuun, intohimo täydellisyyteen. Lisää tarinoita tulossa pian.

Lue lisää:

Toyota esittää: matkavalokuvaajan @lebackpacker tarina Toyota esittää: matkavalokuvaajan @lebackpacker tarina Matkavalokuvaaja Johan Lolos, @lebackpacker, matkustaa ympäri maailmaa vangitakseen luonnon kauneuden valokuviinsa ja dokumentoidakseen erilaisia kulttuureja, joita hän matkoillaan kohtaa. Halu tutkia maailmaa ja taltioida sen kauneus valokuviin kumpuaa uteliaisuudesta, jota on vaikea tyydyttää. Toyota esittää: Mike Conwayn tarina Toyota esittää: Mike Conwayn tarina Toyota WEC –kuljettaja Mike Conwayn tarina on kertomus intohimosta, sitoutumisesta, uhrauksista ja takaiskuista. Se on tarina rajojen venyttämisestä äärimmilleen. Tietoisuuden lisääminen Tietoisuuden lisääminen Toyota haluaa muuttaa ympäristötietämyksensä näkyviksi aloitteiksi, joilla vastaamme luonnossa kohtaamiimme haasteisiin. Tutustu toimiin, joilla haluamme nostaa ympäristöasiat henkilöstömme, paikallisten yhteisöjen ja koko maailman tietoisuuteen. Luonnon monimuotoisuus Luonnon monimuotoisuus Halu säilyttää elämän monimuotoisuus on yksi Toyotan ensisijaisista tavoitteista. Investoimme sekä aikaa että pääomaa säilyttääksemme planeettamme monipuolisen ja kauniin kasvi- ja eläinkunnan.