Tulossa: Toyota PROACE CITY ja
Toyota PROACE CITY VERSO

Me Toyotalla suhtaudumme työntekoon ja yrittäjyyteen vakavasti. Uusi PROACE CITY tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin, ja henkilöautoversio PROACE CITY VERSO tarjoaa ketterän tila-auton henkilökuljetustarpeisiin.

Pysy kuulolla: tilaa PROACE CITY -uutiskirje

Proace City
Mukava ja ketterä

Käytännöllinen, ketterä ja muuntautuva PROACE CITY on täydellinen kumppani niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Operointi kaupungin ahtaimmillakaan kaduilla ei tee tiukkaa, sillä lastaus on helppoa takapariovien ansiosta.

/

Proace City Verso


Sinun tarpeisiisi suunniteltu

Uusi PROACE CITY VERSO vakuuttaa ketteryydellään, mukavuudellaan ja muunneltavuudellaan; esim. kaikki keskirivin istuimet taittuvat tarvittaessa tasaiseksi lattiaksi maksimoiden tavaratilan silloin. Varustetasosta riippuen takaluukun lasi on avattavissa erikseen helpottaen asiointia tavaratilassa ahtaissa paikoissa.

Saatavilla oleva kosketusnäytöllinen mediakeskus mahdollistaa niin MirrorLink-, Apple CarPlay- kuin Android Auto –toiminnot täydentäen mukavuuden tien päällä. Mediakeskuksen yhteyteen on saatavilla myös karttanavigointi, Bluetooth®-liitettävyys sekä puheohjaus.

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Proace Cityn ennakkomyynti on alkanut!

Autot ovat koeajettavissa jälleenmyyjillämme toukokuussa 2020.Tilaa uutiskirje

Lue lisää:

Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota on Hansel-puitesopimustoimittaja Toyota-autot on arvioitu laadukkaiksi ja yhteistyöhankintayhtiö Hanselin kriteerit täyttäviksi ympäristöystävällisiksi autoiksi. Toyota yritysautot Toyota yritysautot Toyota BusinessPlus -sivuilta löydät tietoa Suomen kattavimmasta ja monipuolisimmasta hybridimallistosta, tarjoamistamme erikoisratkaisuista sekä Toyotan yritysasiakkaille suunnatuista palveluista. Toyota Hyötyajoneuvot Toyota Hyötyajoneuvot Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyyden ja laadun tunnustavat kaikki. Tutustu järeisiin työjuhtiimme sekä Toyota Pro -ammattilaislupauksiimme. Toyota Hilux Toyota Hilux Ominaisuudet tekevät legendan. Hilux on niitä harvoja automalleja, joita voi rehellisesti kutsua legendaksi. Legenda syntyy Hiluxin nelivedon suorituskyvystä maastossa, ehdottomasta kestävyydestä ja valtavan voimakkaasta vetokyvystä.