Tulossa: Toyota PROACE CITY ja
Toyota PROACE CITY VERSO

Me Toyotalla suhtaudumme työntekoon ja yrittäjyyteen vakavasti. Uusi PROACE CITY tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin, ja henkilöautoversio PROACE CITY VERSO tarjoaa ketterän tila-auton henkilökuljetustarpeisiin.

Pysy kuulolla: tilaa PROACE CITY -uutiskirje

Proace City
Mukava ja ketterä

Käytännöllinen, ketterä ja muuntautuva PROACE CITY on täydellinen kumppani niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Operointi kaupungin ahtaimmillakaan kaduilla ei tee tiukkaa, sillä lastaus on helppoa takapariovien ansiosta.

Proace City

Proace City Verso


Sinun tarpeisiisi suunniteltu

Uusi PROACE CITY VERSO vakuuttaa ketteryydellään, mukavuudellaan ja muunneltavuudellaan; esim. kaikki keskirivin istuimet taittuvat tarvittaessa tasaiseksi lattiaksi maksimoiden tavaratilan silloin. Varustetasosta riippuen takaluukun lasi on avattavissa erikseen helpottaen asiointia tavaratilassa ahtaissa paikoissa.

Saatavilla oleva kosketusnäytöllinen mediakeskus mahdollistaa niin MirrorLink-, Apple CarPlay- kuin Android Auto –toiminnot täydentäen mukavuuden tien päällä. Mediakeskuksen yhteyteen on saatavilla myös karttanavigointi, Bluetooth®-liitettävyys sekä puheohjaus.

Proace City

Toyota Safety Sense

Proace City


Proace Cityn ennakkomyynti on alkanut!

Autot ovat koeajettavissa jälleenmyyjillämme toukokuussa 2020.Tilaa uutiskirje

Lue lisää:

Täysin uusi Proace 4x4 on pian täällä. Täysin uusi Proace 4x4 on pian täällä. Toyota Proace -pakettiautomallisto täydentyy nelivetoisella 4x4-malliversiolla, jonka ennakkomyynti on nyt käynnissä. Ensimmäiset autot saapuvaat Suomeen alkuvuodesta 2021. Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä. Tutustu Toyotan hyötyajoneuvon valinneisiin asiakkaisiimme. Toyotan hyötyajoneuvomallisto Toyotan hyötyajoneuvomallisto Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, josta löytyy vaihtoehtoja Proace Cityn kaltaisesta kompaktista pakettiautosta aina todelliseen työjuhtaan, legendaariseen Toyota Hiluxiin. Tai kiinnostaisiko sinua kenties nelivetoinen Proace 4x4 -malli tai täyssähköinen Proace EV? Proace EV Proace EV Täyssähköpakettiauto Proace EV on yhtä tilava, kätevä ja muunneltava kuin polttomoottorikäyttöiset sisarmallinsa ja se tarjoaa jopa 330 kilometrin sähköajokantaman.