Toyotan hyötyajoneuvomallisto on täydentynyt täyssähköisellä Proace EV -mallilla

Toyotan hyötyajoneuvomallisto on laajentunut täyssähköisellä Proace EV -mallilla. Tervetuloa koeajolle.

Rakenna Proace EV

/
Uusi Proace EV tarjoaa jopa 313 kilometrin sähköajokantaman

Toyotan ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo, Proace EV, tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 313 kilometrin sähköajokantaman (WLTP).

Korkeajänniteakusto on sijoitettu tavaratilan lattian alle, minkä ansiosta auton ajettavuus on erinomainen. Akusto ei myöskään syö tilaa kuormatilalta, vaan EV-mallin kuormatila on vastaava kuin polttomoottorikäyttöisissä sisarmalleissa.

Lataa tekniset tiedot

Kaksi eri koripituutta: Compact tai L2

Toyota Proace EV -malli on saatavana kahdella eri koripituudella: Compact ja L2. Molemmat korimallit ovat viisiovisia, ja molemmissa versioissa on ikkunalliset takapariovet. Compact-korimallin kuormatila on 4,6 kuutiometriä ja L2-korimallin 6,1 kuutiometriä.

Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. WLTP-testisyklillä mitattuna 50 kWh:n akusto Compact -koripituudessa mahdollistaa 251 km:n ja L2 koripituudessa 214 km:n toimintasäteen, ja 75 kWh:n akusto jopa 313 km:n toimintasäteen. Sähkömoottorin maksimiteho on 100 kW ja maksimivääntö 260 Nm. Auton huippunopeus on rajoitettu sähköisesti 130 km/h -lukemaan.

/
/
Käytännöllinen ja helppo lataus

50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 min. Mikäli autoa ladataan muualla kuin pikalatausasemalla, auton sisäinen 11 kW:n tehoinen AC-laturi on apuna lataamisessa. Auton tehokas latauksenhallinta mahdollistaa akuston pitkän käyttöiän ja käyttöomainaisuuksien säilymisen.

Kattavasti varusteltu

Toyota Proace EV -mallin kattava vakiovarustelu sisältää mm. korinväriset puskurit sekä ovenkahvat, automaatti-ilmastoinnin, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen, pysäköintitutkan sekä peruutuskameran ja 7” kosketusnäytöllä varustetun mediakeskuksen. Lisävarusteena saatavana oleva Teknologia-paketti sisältää karttanavigoinnin, Toyota Safety Sense -turvavarusteet (ml. PCS-automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus sekä automaattiset kaukovalot) sekä akustisesti eristetyn tuulilasin ja HUD-tuulilasinäytön.

Lataa varustelista

/
Etsi lähin jälleenmyyjäsi. Tutustu Proace EV -hinnastoon sekä Toyotan kotiasennettaviin latausasemiin.

Lue lisää:

Beyond Zero - Nollapäästöjä pidemmälle Beyond Zero - Nollapäästöjä pidemmälle Mitä tarkoitamme sanoessamme matkaavamme nollapäästöjäkin pidemmälle? Haluamme tarjota ikimuistoisia kokemuksia kaikille niin autossa, liikkeissämme kuin verkossakin. Haluamme tehdä maailmasta turvallisemman edistyneiden teknologioidemme avulla. Haluamme tarjota luotettavia autoja ja juuri sinulle oikeita palveluja. Haluamme ylittää odotuksesi. Toyota bZ Toyota bZ Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Haluamme esitellä sinulle paljon uutta ja yhden uuden nimen: Toyota bZ. Toyota bZ, “beyond Zero” kertoo Toyotan sitoutumisesta hiilineutraaliin liikkumiseen – ja paljon enemmän. Aloitamme uuden, jännittävän aikakauden esitellessämme sarjan uuden sukupolven täyssähköautoja, jotka matkaavat vielä nollapäästöjäkin pidemmälle. Oletko mukana? Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä. Tutustu Toyotan hyötyajoneuvon valinneisiin asiakkaisiimme. Toyotan hyötyajoneuvomallisto Toyotan hyötyajoneuvomallisto Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, josta löytyy vaihtoehtoja Proace Cityn kaltaisesta kompaktista pakettiautosta aina todelliseen työjuhtaan, legendaariseen Toyota Hiluxiin. Tai kiinnostaisiko sinua kenties nelivetoinen Proace 4x4 -malli tai täyssähköinen Proace EV?