Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla

Toyotan hyötyajoneuvomallisto laajenee täyssähköisellä Proace EV -mallilla, joka on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen maaliskuussa 2021.

/
Uusi Proace EV tarjoaa jopa 330 sähköajokantaman

Toyotan ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo, Proace EV, tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 330 kilometrin sähköajokantaman (WLTP).

Korkeajänniteakusto on sijoitettu tavaratilan lattian alle, minkä ansiosta auton ajettavuus on erinomainen. Akusto ei myöskään syö tilaa kuormatilalta, vaan EV-mallin kuormatila on vastaava kuin polttomoottorikäyttöisissä sisarmalleissa.

Lataa tekniset tiedot

Kaksi eri koripituutta: Compact tai L2

Toyota Proace EV -malli on saatavana kahdella eri koripituudella: Compact ja L2. Molemmat korimallit ovat viisiovisia, ja molemmissa versioissa on ikkunalliset takapariovet. Compact-korimallin kuormatila on 4,6 kuutiometriä ja L2-korimallin 6,1 kuutiometriä.

Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. WLTP-testisyklillä mitattuna 50 kWh:n akusto mahdollistaa 230 km:n toimintasäteen ja 75 kWh:n akusto jopa 330 km:n toimintasäteen. Sähkömoottorin maksimiteho on 100 kW ja maksimivääntö 260 Nm. Auton huippunopeus on rajoitettu sähköisesti 130 km/h -lukemaan.

/
/
Käytännöllinen ja helppo lataus

50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 min. Mikäli autoa ladataan muualla kuin pikalatausasemalla, auton sisäinen 11 kW:n tehoinen AC-laturi on apuna lataamisessa. Auton tehokas latauksenhallinta mahdollistaa akuston pitkän käyttöiän ja käyttöomainaisuuksien säilymisen.

Kattavasti varusteltu

Toyota Proace EV -mallin kattava vakiovarustelu sisältää mm. korinväriset puskurit sekä ovenkahvat, automaatti-ilmastoinnin, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen, pysäköintitutkan sekä peruutuskameran ja 7” kosketusnäytöllä varustetun mediakeskuksen. Lisävarusteena saatavana oleva Teknologia-paketti sisältää karttanavigoinnin, Toyota Safety Sense -turvavarusteet (ml. PCS-automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus sekä automaattiset kaukovalot) sekä akustisesti eristetyn tuulilasin ja HUD-tuulilasinäytön.

Lataa varustelista

/
Etsi lähin jälleenmyyjäsi. Tutustu Proace EV -hinnastoon sekä Toyotan kotiasennettaviin latausasemiin.

Lue lisää:

Toyota yritysautot Toyota yritysautot Toyota BusinessPlus -sivuilta löydät tietoa Suomen kattavimmasta ja monipuolisimmasta hybridimallistosta, tarjoamistamme erikoisratkaisuista sekä Toyotan yritysasiakkaille suunnatuista palveluista. Toyota Hyötyajoneuvot Toyota Hyötyajoneuvot Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyyden ja laadun tunnustavat kaikki. Tutustu järeisiin työjuhtiimme sekä Toyota Pro -ammattilaislupauksiimme. Rajattomat lisävarustelumahdollisuudet Rajattomat lisävarustelumahdollisuudet Hyvä hyötyauto tarjoaa tilavat raamit juuri sinun tarpeittesi mukaiselle varustelulle. Katso täältä esimerkiksi Proacen hyllyratkaisuja, Proace Versoa esteettömänä taksina ja Hiluxin Arctic Trucks –maastovarustelua. Toyota Hilux Toyota Hilux Ominaisuudet tekevät legendan. Hilux on niitä harvoja automalleja, joita voi rehellisesti kutsua legendaksi. Legenda syntyy Hiluxin nelivedon suorituskyvystä maastossa, ehdottomasta kestävyydestä ja valtavan voimakkaasta vetokyvystä.