Toyotan hyötyajoneuvomallisto täydentyy täyssähköisellä Proace EV -mallilla

Toyotan hyötyajoneuvomallisto laajenee täyssähköisellä Proace EV -mallilla, joka on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen maalis-huhtikuussa 2021.

Rakenna Proace EV

/
Uusi Proace EV tarjoaa jopa 330 sähköajokantaman

Toyotan ensimmäinen täyssähköinen hyötyajoneuvo, Proace EV, tarjoaa jopa 1275 kg:n kantavuuden, 1000 kg:n vetomassan ja jopa 330 kilometrin sähköajokantaman (WLTP).

Korkeajänniteakusto on sijoitettu tavaratilan lattian alle, minkä ansiosta auton ajettavuus on erinomainen. Akusto ei myöskään syö tilaa kuormatilalta, vaan EV-mallin kuormatila on vastaava kuin polttomoottorikäyttöisissä sisarmalleissa.

Lataa tekniset tiedot

Kaksi eri koripituutta: Compact tai L2

Toyota Proace EV -malli on saatavana kahdella eri koripituudella: Compact ja L2. Molemmat korimallit ovat viisiovisia, ja molemmissa versioissa on ikkunalliset takapariovet. Compact-korimallin kuormatila on 4,6 kuutiometriä ja L2-korimallin 6,1 kuutiometriä.

Compact-korimalli on aina varustettu 50 kWh:n akustolla, kun taas L2-koripituuden yhteydessä akuston koko on valittavissa 50 kWh:n ja 75 kWh:n välillä. WLTP-testisyklillä mitattuna 50 kWh:n akusto mahdollistaa 230 km:n toimintasäteen ja 75 kWh:n akusto jopa 330 km:n toimintasäteen. Sähkömoottorin maksimiteho on 100 kW ja maksimivääntö 260 Nm. Auton huippunopeus on rajoitettu sähköisesti 130 km/h -lukemaan.

/
/
Käytännöllinen ja helppo lataus

50 kWh:n akusto on ladattavista tyhjästä 80 % varaustasoon noin puolessa tunnissa 100 kW:n pikalatausasemalla. 75 kWh:n akuston vastaava latausaika on noin 45 min. Mikäli autoa ladataan muualla kuin pikalatausasemalla, auton sisäinen 11 kW:n tehoinen AC-laturi on apuna lataamisessa. Auton tehokas latauksenhallinta mahdollistaa akuston pitkän käyttöiän ja käyttöomainaisuuksien säilymisen.

Kattavasti varusteltu

Toyota Proace EV -mallin kattava vakiovarustelu sisältää mm. korinväriset puskurit sekä ovenkahvat, automaatti-ilmastoinnin, avaimettoman sisäänkäynnin ja käynnistyksen, pysäköintitutkan sekä peruutuskameran ja 7” kosketusnäytöllä varustetun mediakeskuksen. Lisävarusteena saatavana oleva Teknologia-paketti sisältää karttanavigoinnin, Toyota Safety Sense -turvavarusteet (ml. PCS-automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus sekä automaattiset kaukovalot) sekä akustisesti eristetyn tuulilasin ja HUD-tuulilasinäytön.

Lataa varustelista

/
Etsi lähin jälleenmyyjäsi. Tutustu Proace EV -hinnastoon sekä Toyotan kotiasennettaviin latausasemiin.

Lue lisää:

Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Työkaverina Toyotan hyötyajoneuvo Kun työkaverinasi on Toyotan hyötyajoneuvo, voit keskittyä töihisi täysillä. Tutustu Toyotan hyötyajoneuvon valinneisiin asiakkaisiimme. Toyotan hyötyajoneuvomallisto Toyotan hyötyajoneuvomallisto Tutustu monipuoliseen hyötyajoneuvomallistoomme, josta löytyy vaihtoehtoja Proace Cityn kaltaisesta kompaktista pakettiautosta aina todelliseen työjuhtaan, legendaariseen Toyota Hiluxiin. Tai kiinnostaisiko sinua kenties nelivetoinen Proace 4x4 -malli tai täyssähköinen Proace EV? Proace City Proace City Uusi Proace City tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin, ns. pienpakettiautoluokkaan. Sen kompaktit mitat, monipuolinen käytettävyys ja kustannustehokkuus tekevät siitä yhden kokoluokkansa parhaista vaihtoehdoista. Toyota Proace Proace Toyota Proace -tavara-auto on ammattilaisen mittainen työväline. Kolme korimallia tehokkailla ja taloudellisilla moottoreilla sekä kattava vakiovarustelu takaavat Proacen vetovoiman.