TOYOTA RAV4 HYBRID

NYT MYÖS LADATTAVANA HYBRIDINÄ

RAV4 Hybrid -mallistomme on laajentunut ladattavalla RAV4 Plug-in Hybrid -mallilla. RAV4 Hybrid on on yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen tehokas 2.5 litran hybridivoimanlähde tarjoaa tehoa ilman kompromisseja. Uusi RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i puolestaan johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.

RAV4 Hybrid
Ratkaisevaa vahvuutta

RAV4 Hybrid on ratkaisevasti vahvempi, yhtä lailla kaupunkiin kuin maastoonkin suunniteltu täysimittainen katumaasturi. Sen järeän ja luotettavan ulkokuoren alta paljastuu tilava ja hienostunut matkustamo, ja korkealla sijaitseva kuljettajan istuin tarjoaa erinomaisen ajoasennon ja hyvän näkyvyyden joka suuntaan. Toyotan uuden hybridivoimanlähteen ytimessä on 2,5-litrainen polttomoottori, jossa on riittävästi voimaa mukavaan ja nautinnolliseen ajamiseen.

Camry Hybrid Business
Älykästä teknologiaa ja kaikenkattavia ominaisuuksia

Kattavasti varustellussa RAV4 Hybrid -mallistossa ykkösluokan turvallisuus on vakiovaruste, ja siksipä uusi Toyota Safety Sense -järjestelmä lukuisine ajoa helpottavine ja avustavine ominaisuuksineen on koko hybridmallistossa vakiovaruste. Sen sisältö on koko Toyota-malliston edistynein, käsittäen mm. nopeusrajoitukset huomioivan älykkään mukautuvan vakionopeussäätimen ja aktiivisen kaistanseurannan. Vakiovarusteluun kuuluvat lisäksi mm. 7" TFT-näyttö keskellä mittaristoa, uudistunut Toyota Touch 2 -mediakeskus 8" kosketusnäytöllä, Smart Start -avaimeton käynnistys, sadetunnistin sekä peruutuskamera.

Tutustu RAV4 Hybrid -malliin

RAV4 Plug-in Hybrid
RAV4 PHEV Business
Johtoasemassa. Lataat tai et.

Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se on tehokkain koskaan valmistettu RAV4-malli: neliveto, 306 hv teho ja 6,0 s kiihtyvyys ovat aina käytettävissä – latasit autoa tai ei. Täyteen ladattuna uusi RAV4 Plug-in Hybrid yltää luokkansa parhaaseen, jopa 74 km sähköajokantamaan, ja sen päästö- ja kulutuslukemat ovat uskomattoman alhaiset: 22 g/km ja 1,0 l/100 km. Sähköajokantama sekä kulutus- ja päästöarvot on määritelty WLTP-mittauksen mukaisesti.

Rakenna malli Varaa koeajo

Vakiovarusteena ylellisyys

Tehokkain RAV4 koskaan on myös runsaimmin varusteltu RAV4 koskaan. Toyota RAV4 Plug-in -mallisto rakentuu Active-, Style- ja Premium-varustetasoille. Jo perusvarustelu on erittäin kattava sisältäen mm. täyden Toyota Safety Sense -järjestelmän, 18” kevytmetallivanteet, pysäköintitutkan, LED-ajovalot sekä lämmitettävän ohjauspyörän. Style-varustelu tuo autoon mm. 19” kevytmetallivanteet ja Bi-tone-ulkovärin, jossa katto on aina musta. Malliston huipulla olevan Premium-mallin varustelu sisältää vielä lisäksi esim. Smart Mirror -taustapeilin, tuulilasinäytön (HUD) ja 360 asteen panoraamakamerajärjestelmän.

Tutustu RAV4 Plug-in -malliin

Kiinnostaako RAV4 Hybrid vai ladattava RAV4 Plug-in Hybrid? Varaa koeajosi täältä.

Lue lisää hybrideistä

RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4-mallisto vahvistuu uudella, upealla RAV4 Hybrid Style Black Edition -mallilla. Ulkoväriltään kokomusta erikoismalli pitää sisällään lukuisia tyylikkäitä ja näyttäviä yksityiskohtia. Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.