Täysin uusi crossover Aygo X

Täysin uusi Toyota Aygo X on uniikki crossover-malli, joka on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa eurooppalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Näyttävän uutuuden esiinmarssi Euroopan kaduille alkaa vuonna 2022.

/
Säpinää kompaktien crossovereiden luokkaan

Ketterä olemus, iso persoona. Aygo X -mallin kompaktit mitat, erottuva muotoilu ja crossover-mallille tyypillinen korkea ajoasento tarjoavat täydellisen yhdistelmän vetovoimaa, ketteryyttä ja käytännöllisyyttä. Portaaton automaattivaihteisto tekee ajamisesta helppoa ja hauskaa, ja auton käytännöllisen koon sekä pysäköintiä avustavien kameroiden ja sensoreiden ansiosta parkkipaikka löytyy aina helposti.

/
Kaupungin kuumin crossover

Aygo X -mallin itsevarma ja erottuva olemus huomataan. Rohkea kaksivärisyys yhdistettynä uuteen spice-värikonseptiin vangitsee katsojansa huomion kertavilkaisulla. Auton etuosassa katse kiinnittyy näyttäviin, siipimäisiin LED-ajovaloihin, takavalojen pysyessä uskollisina jo tunnetuksi tulleelle muotoilulle. Taitettu kattolinja, suuret pyöränkaaret ja näyttävät vanteet vahvistavat auton urheilullista ja dynaamista ilmettä.
Auton näyttävän ulkokuoren alle kätkeytyy mukava ja kutsuva matkustamo. Tyylikkäät sisätilat on suunniteltu käyttäjälähtöisesti: vuorovaikutus kuljettajan ja matkustajien välillä on vaivatonta, ja kekseliäät säilytysratkaisut tuovat lisää käytännöllisyyttä. Huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat, kuten hienostuneet tikkaukset istuimissa, täydentävät auton sisäilmeen.

/
/
Pysy yhteydessä

Kompakti crossover Aygo X on suunniteltu täydentämään moderni elämäntyyli. MyT-älypuhelinsovelluksen avulla voit pysyä yhteydessä autoosi myös kotisohvaltasi - voit mm. selata ajotapahtumia, tarkastaa polttoaineen määrän tai vaikkapa lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä. Toyota Smart Connect -mediakeskus rakentuu 9-tuumaisen kosketusnäytön ja langattoman latausalustan ympärille, ja lisäksi tarjolla on pilvipohjainen, aina ajan tasalla oleva navigointi. Järjestelmä mahdollistaa myös älypuhelinintegraation, Apple CarPlayn myös langattomana. Saatavilla olevan JBL Premium -audiojärjestelmä puolestaan muuttaa crossoverin liikkuvaksi konserttisaliksi.


Toyota Aygo X

/
Ripaus maustetta

Uusi värikonsepti on saanut inspiraationsa lukuisista mausteista, ja niiden avulla väriskaala on sovitettu uuteen Aygo X -malliin korostaen autossa juuri haluttuja ominaisuuksia. Cardamom (kardemumma) luo vaikutelman tyylistä ja eleganssista, kun taas Chilli (chili) on tulinen premiumväri, joka vangitsee katseet syvän lämpimällä heijastuksellaan. Ginger (inkivääri) puolestaan on hienostunut ja kestävä beige ulkoväri, jonka lämpö tuo esille sävyssään myös ripauksen seikkailullisuutta. Nuorekas, hivenen maskuliinen Juniper (katajanmarja) on luotu juuri tämän mallin upeaa asennetta ilmentämään - kaikkine punertavine osasävyineen. Jokainen rohkea väri tarjoaa voimakkaan kontrastin auton mustalle katolle, ja värimaailma erottaakin välittömästi Aygo X -mallin muista.

/
/

Lue lisää:

Toyota Yaris on Vuoden Auto 2021 Toyota Yaris on Vuoden Auto 2021 Uusi Toyota Yaris on valittu Vuoden Autoksi 2021. Arvostetun tittelin Yarisille myönsi 59 eurooppalaisesta autotoimittajasta koostuva Vuoden Auto -tuomaristo. Tuomaristo kiitti erityisesti Yarisin vähäpäästöistä hybriditeknologiaa, luokkansa johtavaa turvallisuusvarustelua, ajo-ominaisuuksia sekä muotoilua. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Toyota on edelleen maailman arvokkain autobrändi Interbrand on julkaissut tuoreen listauksen maailman arvokkaimmista brändeistä (Best Global Brands 2020). Toyota on vuoden 2020 tutkimuksen mukaan edelleen maailman arvokkain autobrändi.