Uusi Toyota C-HR

Huipputulos ja 5 tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä

Uusi Toyota C-HR sai puolueettomassa Euro NCAP -turvallisuustestissä viisi tähteä. Auto sai erinomaiset arvosanat matkustajasuojan osalta ja erinomainen tulos saavutettiin myös turvavarusteissa.

  • Euro NCAP eli The European New Car Assessment Programme on puolueeton taho, joka testaa autojen turvallisuutta erilaisin testein. Autojen turvallisuutta kuvataan antamalla sille 1–5 tähteä.
  • Toyota C-HR sai hyvän arvosanan matkustajasuojan ja aktiivisen turvallisuuden osalta.
  • Toyotan uudenlaiseen TNGA-rakenteeseen perustuva pohjalevy sekä suurlujuusteräksen käyttö luovat vahvan kokonaisuuden, joka parantaa turvallisuutta.
  • Kaikissa Toyota C-HR -malleissa vakiovarusteena olevat Toyota Safety Sense -aktiiviset turvavarusteet auttavat kuljettajaa välttämään törmäyksiä tai minimoimaan niiden haittoja.

Auton turvallisuutta mitattiin testeissä eri osa-alueilla. Toyota C-HR saavutti erinomaisen 95 % tuloksen aikuismatkustajien suojan osalta, 77 % tuloksen lapsimatkustajien osalta sekä 76 % tuloksen jalankulkijaturvallisuudessa. Turvavarusteiden tulos oli 78 %. Hienosti sujuneiden testien tuloksena Toyota C-HR:lle myönnettiin täydet viisi tähteä!

Raportissaan Euro NCAP kertoi uuden C-HR:n ansaitsevan hyvän arvosanan etutörmäystestistä ja auto sai maksimipisteet sekä sivutörmäystestistä että pylvästestistä.

Toyota C-HR:n testitulos osoittaa TNGA-alustarakenteen ja korin hyödyntävän hyvin korin vahvistuksia. Alustassa käytettävä suurlujuusteräs vaimentaa törmäysvoimia ja ohjaa ne matkustamon ulkopuolelle.

Haluamme laajentaa turvavarusteiden käyttöä mallistossamme ja Toyota Safety Sense -aktiiviset turvavarusteet ovatkin vakiona kaikissa Toyota C-HR -malleissa. Toyota Safety Sense sisältää Pre-Collision Plus -törmäyksenestojärjestelmän, adaptiivisen vakionopeussäätimen, kaistavahdin ohjausavustimella, automaattiset kaukovalot sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän. Lue lisää Toyota Safety Sensestä.

Toyotan Pre Collision Plus -törmäyksenestojärjestelmä saavutti testin kaupunkinopeuksissa täydet pisteet pystyen estämään törmäykset kokonaan. Maantienopeuksissa järjestelmä sai hyvän arvosanan. Lähestyttäessä hitaammin liikkuvaa ajoneuvoa törmäykset pystytiin estämään kaikilla nopeuksilla. Lähestyttäessä paikallaan olevaa tai hidastavaa ajoneuvoa useimmissa tapauksissa törmäys pystyttiin välttämään tai ainakin lieventämään sitä.

Törmäyksenestojärjestelmä sai hyvät tulokset myös jalankulkijaturvallisuudessa. Törmäykset pystyttiin välttämään pienemmillä nopeuksilla. Korkeammillakin nopeuksilla törmäyksiltä vältyttiin tai törmäysten vaikutuksia pystyttiin lieventämään.

”Nämä erittäin hyvät turvatestitulokset osoittavat, että Toyota C-HR:llä on tarjottavanaan paljon muutakin kuin näyttävä ulkonäkö. Halusimme tehdä auton, joka olisi turvallinen ja jota olisi hauska ajaa”, kertoo Karl Schlicht Toyota Motor Euroopan myyntiyksiköstä. ”Turvallisuus on ja tulee olemaan erittäin tärkeä osa tuotekehitystämme. Toyota Safety Sense -turvavarusteet ovat tärkeä askel kohti turvallisempia autoja. Varusteet laajennetaan nyt koko mallistoon ja ne tulevat vakiovarusteluksi myös uuteen vuoden 2017 Toyota Yarisiin”, Karl Schlicht täydentää.

Katso tulokset: euroncap.com

Täysin uusi Toyota C-HR muuttaa käsityksesi crossovereista.

Lue lisää:

Uusi Toyota C-HR Hybrid, itselataava suunnannäyttäjä, on täällä. Uusi Toyota C-HR Hybrid, itselataava suunnannäyttäjä, on täällä. Uuden Toyota C-HR:n edistynyt hybriditekniikka tarjoaa uuden sukupolven suorituskykyä, joka on linjassa auton ilmeen kanssa. Uudessa Toyota C-HR Hybridissä ei todellakaan ole mitään tavanomaista. C-HR Hybrid Business C-HR Hybrid Business Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR:ssä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Toyota – varmin valinta taksiyrittäjälle Ymmärrämme, miten tärkeää auton toimintavarmuus on taksiyrittäjille. Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, ja Toyotan taksiturvan ansiosta taksiyrittäjä voi ajella vieläkin huolettomammin. Vinkkejä turvalliseen ja miellyttävään kesäautoiluun. Vinkkejä turvalliseen ja miellyttävään kesäautoiluun. Mistä asioista kannattaa huolehtia ennen matkalle lähtöä ja matkan aikana.