Toyota Kuukausitilaus

Kilpailusäännöt
Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy
Korpivaarantie 1
01451 Vantaa
(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n, Toyota Finance Finland Oy:n eivätkä Toyota Kuukausitilaus -palvelun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Toyota Suomen Facebook-sivulla 17.9.2021 julkaistua kilpailupostausta.

Kilpailuaika

17.9.-8.10.2021

Kilpailun palkinnot ja palkintojen lunastaminen

Kaikkien postausta 8.10.2021 klo 23.59 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan yksi (1) 150 € arvoinen Scandic Hotels -ketjun hotellilahjakortti. Arvonta suoritetaan 11.10.2021 klo 12. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Voitto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Järjestäjällä on oikeus pyytää voittajalta palkinnon toimittamiseksi tarvittavat yhteystiedot. Yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen, ja ne tuhotaan heti palkinnon toimittamisen jälkeen.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta.

Palkinnon arvo on 150 €. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa.

Kilpailun osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä kilpailuun liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity tähän yhteisöpalveluun. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Lue lisää:

Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Laske Toyota Easy Osamaksu -kuukausierä haluamallesi Toyota-mallille. Helppokäyttöisellä laskurilla löydät itsellesi sopivan kuukausierän ja siihen sopivan Toyota-mallin. Tulevaisuuden käyttövoimat Tulevaisuuden käyttövoimat Mikä seuraavan auton käyttövoimaksi? Autojen käyttövoimakeskustelu käy kuumana. Autoalan asiantuntija muistuttaa, ettei ole yhtä oikeaa ratkaisua, vaan jokaisen oma käyttötarve ratkaisee. Monenlaisille vaihtoehdoille on paikkansa tulevaisuudessakin. Yaris WRC oli jälleen kotiteiden kuningas Yaris WRC oli jälleen kotiteiden kuningas Sunnuntaina päättynyt Rally Finland tarjosi viihdettä ja vauhdin hurmaa koko rahalla. TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimi nappasi jälleen kotirallista voiton, kun Elfyn Evans ja Scott Martin ajoivat upeasti voittoon Keski-Suomen nopeilla sorateillä. TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimi mestaruusjahdissa TOYOTA GAZOO Racingin rallitiimi mestaruusjahdissa 19 erikoiskoetta, reilut 287 km sorarallitykitystä sekä maailman paras ralliyleisö. Siinä pähkinänkuoressa seitsemänkymppisiään juhliva Suomen MM-ralli. Tervetuloa seuraamaan kotirallia 1.-3.10.2021.