Tutustu Aygo X prologue -konseptimalliin

SÄPINÄÄ KOMPAKTIEN KAUPUNKIAUTOJEN LUOKKAAN

On aika muuttaa käsitystäsi kaupunkiautoista - saammeko esitellä uuden Toyota Aygo X prologue -konseptimallin.
Tyylikäs ja itsevarma konsepti ilmentää kompaktien kaupunkiautojen visiotamme. Erityisesti eurooppalaisille suunnatussa autossa rohkea muotoilu yhdistyy kompaktin crossoverin tiloihin ja mittoihin. Anna persoonasi näkyä ja nauti täysillä urbaanista autoilusta.
Haluatko erottua? Pidätkö hauskanpidosta? Siinä tapauksessa toivot visiomme muuttuvan todellisuudeksi.

TUTUSTU KONSEPTIMALLIIN
KOMPAKTI OLEMUS, ISO PERSOONA
/

Urbaani asenne, ärhäkkä luonne
Aygo X prologue tuo säpinää kokoluokkaansa. Hauska ja seikkailunhaluinen olemus yhdistettynä ilkikuriseen asenteeseen ja erottuvaan ulkoasuun tekevät siitä vetävimmän vaihtoehdon kaupunkiautojen joukossa. Konseptin kompaktit mitat, erottuva muotoilu ja korkea ajoasento tarjoavat täydellisen yhdistelmän vetovoimaa ja käytännöllisyyttä.

Valmiina seikkailuun - tyylillä
Aygo X prologue on luotu tuomaan hauskuutta elämään. Sen urheilulliset muodot ja näyttävä kaksivärinen kori saavat katseet kääntymään. Auton etuosassa katseen vangitsevat modernit ajovalot ja näyttävä etusäleikkö, ja mm. autoon integroitu polkupyöräteline korostaa sen seikkailunhaluista luonnetta. Sivupeiliin integroidun kameran ansiosta voit jakaa parhaat otokset seikkailuistasi muillekin.

/
/

Syntynyt Euroopassa
Aygo X prologue -konseptimallin rohkea ulkoasu on suunniteltu erityisesti eurooppalaisille asiakkaille Toyotan Ranskassa sijaitsevassa ED2-suunnittelukeskuksessa. Suunnittelutyössä on huomioitu erityisesti nuorten kaupunkilaisten mieltymykset. Aygo X prologue tarjoaakin paitsi erottuvan ulkoasun ja nautinnollisen ajokokemuksen, myös mahdollisuuden viimeistellä auto itsensä näköiseksi.