1. Ajankohtaista
  2. Videoesittely
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Täysin uusi tapa tutustua Toyotan uutuusmalleihin

Toyota European Live Showroom

Tutustu Toyotan uutuustuotteisiin kotoa käsin henkilökohtaisen videoesittelyn avulla

Toyota on tuonut täysin uuden ja innovatiivisen tavan tutustua kiinnostaviin uutuusmalleihin jo ennen autojen saapumista liikkeisiin. Henkilökohtaisessa videoesittelyssä suomenkielinen ammattilainen esittelee auton ominaisuuksia ja vastaa juuri sinua kiinnostaviin kysymyksiin.
Haluatko tutustua tarkemmin uuteen Toyota bZ4X -täyssähköautoon tai loppuvuodesta tulossa olevaan Corolla Cross -crossoveriin? Toyota tarjoaa helpon tavan tutustua näihin vetäviin uutuusmalleihin niin sisältä kuin ulkoakin maksuttoman videoesittelypalvelun avulla.
Sovi henkilökohtainen videoesittely

Suomenkielinen asiantuntijamme odottaa yhteydenottoasi voidakseen esitellä autoa sinulle ja vastataksesi mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, koskivatpa ne sitten auton ulkoasua, istuinten muunneltavuutta, tavaratilan kokoa tai vaikkapa auton hallinta- tai multimedialaitteita. Voit tutustua auton ulko- ja sisätiloihin eri kulmista ja tarkentaa haluamiisi yksityiskohtiin. Esittelyn aikana näet niin auton kuin esittelijänkin, mutta esittelijä ei näe sinua, joten voit tutustua autoon kaikessa rauhassa vaikkapa pyjama päällä kotisohvalla tai mökkivarusteissa laiturin nokasta.

Videoesittely on tällä hetkellä varattavissa Toyota bZ4X- ja Corolla Cross -mallien malliesittelysivujen oikeassa alareunassa olevasta Live-tuki-painikkeesta. Mikäli haluat avata yhteyden, klikkaa painiketta ja täytä etunimesi sekä puhelinnumerosi. Mikäli et halua avata videoyhteyttä heti vaan varata sen myöhempään ajankohtaan, valitse itsellesi sopiva päivä ja kellonaika. Sovittuna ajankohtana asiantuntijamme soittaa sinulle matkapuhelimeesi ja ohjeistaa, miten saat avattua videoyhteyden tietokoneesi, tablettisi tai matkapuhelimesi ruudulle . Kun videoyhteys on avattu, asiantuntijamme esittelee sinulle autoa yleisesti, tarkentaa toivomiisi yksityiskohtiin ja vastaa myös auton tekniikkaan liittyviin kysymyksiin. Mikäli mietit esim. mahtuvatko golfvarusteesi uuden Toyota bZ4X -täyssähköauton tavaratilaan tai missä auton latausportti sijaitsee, asiantuntijamme esittelee näitä yksityiskohtaisesti. Videoesittely jatkuu haluamasi ajan.

Uusi videoesittelypalvelu on mainio tapa tutustua autoon jo ennen sen saapumista Suomeen tai esimerkiksi silloin, jos lähimmän Toyota-jälleenmyyjän luokse on pitkä matka. Maksuton videoesittely vaatii sinulta vain hetken aikaasi, joten miksi et kokeilisi jo tänään?

Hyödyntääksesi videoesittelypalvelua sinun tulee hyväksyä evästeet. Palvelu on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 12-21.