Täysin uusi Toyota bZ4X

Pysy kuulolla

Täysin uuden bZ4X-mallin ennakkovarausmahdollisuus aukeaa joulukuun alussa, jolloin nopeimmilla on mahdollisuus varmistaa auto ensimmäisten joukossa 2022. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkukesästä 2022.

Tilaa uutiskirje

Tutustu täysin uuteen Toyota bZ4X -täyssähköautoon

Matkusta tyylikkäästi, varmasti ja lähipäästöttömästi. Innovatiivinen, tehokas ja katseet kääntävä Toyota bZ4X tarjoaa varmaa suorituskykyä, nelivedon kyvykkyyden ja erinomaisen sähköajokantaman.

/
Nautinnollinen ajokokemus

Nautinnollinen ajokokemus

Nauti luokkansa parhaasta suorituskyvystä, lähipäästöttömästi tietenkin. Herkästi reagoiva Toyota bZ4X tarjoaa voimaa ja vääntöä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Etuvetoinen bZ4X on varustettu erittäin herkästi reagoivalla 150 kW:n sähkömoottorilla. Se tuottaa 204 hevosvoimaa ja 265 Nm:n väännön, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 8,4 sekunnissa. Huippunopeus on rajattu 160 km/h. Nelivetomallin suurin teho on 217,5 hevosvoimaa ja huippuvääntö 336 Nm, ja auto kiihtyy 0-100 km/h 7,7 sekunnissa. Suorituskykyarvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä.

Lisää teknisiä tietoja

Saatavilla erittäin kyvykäs neliveto

Saatavilla erittäin kyvykäs neliveto

Nauti varmasta ja turvallisesta etenemisestä. Saatavilla olevan, erittäin kyvykkään nelivetojärjestelmän ansiosta Toyota bZ4X on kotonaan myös hankalammassa maastossa ja haastavissakin sääolosuhteissa.

Erinomainen akun suorituskyky

Erinomainen akun suorituskyky

Toyota bZ4X -malli rakentuu Toyotan pitkälle, lähes 25 vuotta kestäneelle sähköistymisen edelläkävijyyden pohjalle. Se tarjoaa jopa 450 kilometrin sähköajokantaman yhdellä latauksella. Akuston lataamiseksi on kolme vaihtoehtoa: pikalatausasemalla 80 % varaustaso on saavutettavissa noin 30 minuutissa, minkä lisäksi voit ladata autoasi kotilatausasemasta tai tilapäisesti tavallisesta pistorasiasta. Kuten kaikki muutkin osat Toyota-autoissa, sähköautojemme akustot on suunniteltu kestämään - vielä 10 vuoden käytön jälkeen akustot kykenevät saavuttamaan 90 % alkuperäisestä suoritustasosta.

Turvavarustelu, johon voit luottaa

Turvavarustelu, johon voit luottaa

Toyota bZ4X tarjoaa kattavan, viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvavarustelun, johon sisältyy mm. automaattinen hätäjarrutustoiminto, mukautuva vakionopeussäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

Lue lisää

Älykäs matkustamo

Älykäs matkustamo

Nauti edistyksellisistä multimediapalveluista ja älykkäistä liitettävyysominaisuuksista. Toyota Smart Connect, jonka ominaisuuksiin sisältyvät mm. suuri, 12-tuumainen kosketusnäyttö, edistykselliset äänikomennot ja langaton älypuhelimen integrointi, tarjoaa helpon ja vaivattoman käyttökokemuksen, joka on aina ajan tasalla langattomien päivitysten ansiosta.
MyT-älypuhelinsovelluksen avulla voit mm. tarkastaa akuston varauksen tason, ajastaa latauksen, tarkastella ajotietoja vaikkapa kotisohvalta käsin ja jopa hallita autoasi etänä - voit esimerkiksi avata tai lukita autosi ovet sovelluksen avulla.

Ainutlaatuinen tyyli ja olemus

Ainutlaatuinen tyyli ja olemus

Toyota bZ4X -mallin muotoilussa modernin täyssähköauton sulavat linjat yhdistyvät crossoverin varmaan olemukseen. Innovatiivinen Toyota bZ4X onkin ainutlaatuinen yhdistelmä varmaa suorituskykyä ja päät kääntävää muotoilua.

Tyylikästä ja mukavaa matkantekoa

Tyylikästä ja mukavaa matkantekoa

Toyota bZ4X -mallin tilava ja hiljainen matkustamo tekee ajamisesta miellyttävää ja matkustamisesta rentouttavaa, tarjoten sinulle ja matkakumppaneillesi oivallisen tilan yhdessä olemiseen.

Oheispalvelut

Toyotan oheispalvelut, kuten vakutuuspalvelut ja MyT-mobiilisovelluksen kautta saatavilla olevat modernit liitettävyyspalvelut tarjoavat lisää mielenrauhaa.

Sähköajokantama

Toyota bZ4X -mallin ratissa voit nauttia huolettomasta sähköautoilusta, sillä se tarjoaa jopa 450 km sähköajokantaman yhdellä latauksella.

Lataaminen

Lataatpa autoasi kotilatausasemasta, työpaikalla tai julkisesta latausasemasta, lataaminen on aina helppoa ja vaivatonta.

Latausvaihtoehdot
/
Julkinen latauspiste

Kun haluat pikaladata bZ4X-autoasi, voit etsiä sopivan julkisen pikalatausaseman MyT-mobiilisovelluksen avulla. Pikalatausasemalla 80 % varaustaso on saavutettavissa noin 30 minuutissa.

/
Kotilatausasema

Voit ladata bZ4X-autosi akuston noin 6,5*-10 tunnissa kotilatausasemasta.
*11kW ajoneuvon sisäinen laturi tulee saataville loppuvuodesta 2022

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten pitkälle voin ajaa yhdellä latauksella?

Toyota bZ4X -malli tarjoaa jopa 450 km* sähköajokantaman yhdellä latauksella.
*Sähköajokantaman pituus voi vaihdella varustelutasosta riippuen.

Missä voin ladata autoani?

Voit ladata autoasi julkisesta latausasemasta, kotiin asennettavasta kotilatausasemasta tai tilapäisesti pistorasiasta. MyT-mobiilisovelluksen avulla löydät helposti julkiset latausasemat koko Euroopan alueella.

Miten lataan autoani?

Käytä auton mukana toimitettua kaapelia ladataksesi auton helposti, mukavasti ja turvallisesti joko julkisesta latausasemasta, kotilatausasemasta tai tilapäisesti pistorasiasta.

Miten kauan lataaminen kestää?

Voit ladata autosi jopa 30 minuutissa pikalatausasemasta ja kotilatausasemalla 6,5* - 10 tunnissa riippuen kotilatausasemalle tarjolle olevasta tehosta. *11kW ajoneuvon sisäinen laturi tulee saataville loppuvuodesta 2022.

Onko sähköauton ylläpitäminen kallista?

Sähköautoilu voi itse asiassa säästää kukkaroasi pitkässä juoksussa. Sinun ei tarvitse enää maksaa polttoaineesta, ja kotilatausaseman avulla voit ladata autosi akuston edullisella kotitaloussähköllä. Lisäksi sähköauton huoltokulut ovat tavanomaisia autoja edullisemmat, sillä kuluvia osia on vähemmän.

Mitä eroa on hybridiautolla ja sähköautolla?

Hybridiautoissa on kaksi moottoria, polttomoottori ja sähkömoottori, jotka toimivat saumattomassa yhteistyössä. Toyotan itselataavaa hybridiä ei tarvitse ladata lainkaan. Täysin lähipäästötön sähköauto sen sijaan toimii yksinomaan sähkömoottorin varassa, ja sen akusto täytyy ladata.

Millainen elinkaari auton akulla on?

Sähköautomme ovat yhtä luotettavia ja kestäviä kuin muutkin Toyota-autot. Lisää mielenrauhaa tuo säännöllisesti huollettujen sähköautojen akustoille myöntämämme 8 vuoden / 160 000 km takuu.

Miksi valita Toyotan sähköauto?

Asetimme kunnianhimoisen tavoitteemme jo vuosikymmeniä sitten. Sittemmin Toyotan hybridiautoja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta, ja matka jatkuu. Laajasta sähköistetystä mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kompakteista crossovereista tavara-autoihin. Toyotalla onkin ylivoimaisesti eniten kokemusta akkuteknologiasta. Sähköautomme tarjoavat samaa luotettavuutta ja mielenrauhaa kuin kaikki muutkin Toyota-autot.

Toyotan sähköautot

Lue lisää

Lähde mukaan matkallemme

Tämä on vasta alku. Lähde mukaan matkallemme kohti nollapäästöjä ja vieläkin pidemmälle. Tilaa Toyota bZ -uutiskirje saadaksesi ensimmäisten joukossa lisätietoa uusista täyssähköautoistamme.

Tilaa uutiskirje

Lue lisää sähköistymisestä

RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4 Hybrid Style Black Edition RAV4-mallisto vahvistuu uudella, upealla RAV4 Hybrid Style Black Edition -mallilla. Ulkoväriltään kokomusta erikoismalli pitää sisällään lukuisia tyylikkäitä ja näyttäviä yksityiskohtia. Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.