1. Autot
  2. Technology
  • PYSY YHTEYDESSÄ

    Nauti Corolla Sedanin edistyksellisistä multimediapalveluista ja älykkäistä liitettävyysominaisuuksista. Toyota Smart Connect -multimedialaite sisältää 10,5-tuumaisen kosketusnäytön, äänikomennot sekä langattoman älypuhelimen integrointimahdollisuuden (Apple CarPlay®). Smart Connect tarjoaa kuljettajalle vaivattoman käyttökokemuksen, joka pysyy aina ajan tasalla langattomien päivitysten ansiosta. Visuaalisen ja modernin 12,3-tuumaisen digitaalisen mittariston tyyliä ja sisältöä voi mukauttaa ja vaihdella kuljettajan mieltymysten mukaan.

Multimedianäyttö

Corolla Sedan vie digitaalisen kokemuksesi uudelle tasolle. Toyota Smart Connect -multimedialaitteen suuri ja teräväpiirtoinen 10,5-tuumainen HD-kosketusnäyttö sekä älypuhelimen langaton integrointiominaisuus (Apple CarPlay®) tarjoavat erinomaisen ja vaivattoman käyttökokemuksen. Android Auton™ voi yhdistää laitteeseen USB-liitännällä. Kätevää äänikomentotoimintoa voit hyödyntää ajon aikana vaikka matkakohteen asettamisessa navigaattoriin tai puhelun soittamisessa. 

Ajantasainen käyttökokemus

Internetin kautta tapahtuvien automaattisten "Over-The-Air' -päivitysten kautta Smart Connect -multimedialaite pysyy jatkuvasti ajan tasalla. 

Älypuhelimen langaton lataus

Mallin keskikonsolista löytyy kätevä älypuhelimen langaton latausalusta.