1. Autot
  2. Technology

Kaikki tärkeä yhdellä silmäyksellä

7” digitaalinen mittaristo on sijoitettu matalalle ohjauspyörän taakse optimaalisesti kuljettajan näkökenttään. Mittaristo näyttää nopeuden ja akun varaustason kaltaiset tärkeät tiedot ilman tarvetta nostaa katsetta tiestä.

Digitaalinen käyttökokemus uudelle tasolle 

Toyota Smart Connect+ -multimedialaitteen suuri ja teräväpiirtoinen 12,3-tuumainen HD-kosketusnäyttö sekä älypuhelimen langaton integrointiominaisuus (Apple CarPlay®) tarjoavat erinomaisen ja vaivattoman käyttökokemuksen. Android Auton™ voi yhdistää laitteeseen USB-liitännällä. Kätevää äänikomentotoimintoa voit hyödyntää ajon aikana vaikka matkakohteen asettamisessa navigaattoriin tai puhelun soittamisessa. 

Aina ajantasalla

Internetin kautta tapahtuvien automaattisten "Over-The-Air' -päivitysten kautta Toyota Smart Connect+ -multimedialaite pysyy jatkuvasti ajan tasalla. 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvä näkyvyys

Saatavilla oleva digitaalinen taustapeli tarjoaa erinomaisen näkymän auton taakse. Näkymä on aina selkeä vaikka takapenkillä olisi kuormaa tai matkustajia. Peilin kotelon alareunassa sijaitsevasta vivusta taustapeilin näkymän voi vaihtaa tarvittaessa myös tavalliseen. Digitaalisen taustapeilin kamera sijaitsee auton takaosassa, ja kameran pesuri pitää huolen että näkymä pysyy kirkkaana myös huonomalla säällä.