Löydä jälleenmyyjäsi
Rakenna oma Proace City
Kiinnostaisiko koeajo?
Laske Toyota Jousto -rahoitus
MyToyota

PROACE CITY Premium 2510 - Pitkä 5ov

 • Kaksialueinen automaatti-ilmastointi
 • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA)
 • Kuolleenkulman varoitin (BSM)
 • Navigointijärjestelmä
Vertaile
Toyota PROACE CITY - Premium 2510 - Pitkä 5ov
  • White (EWP) Väri ei saatavilla tämä moottorin yhteydessä
 • Dark Grey (EVL) Väri ei saatavilla tämä moottorin yhteydessä
 • Silver (KCA) Väri ei saatavilla tämä moottorin yhteydessä
 • Black (KTV) Väri ei saatavilla tämä moottorin yhteydessä
Alkaen
36 046,81 €
Yhdist.CO2
153 g/km

Tutustu PROACE CITY-mallin varustetasoihin

Kompakti isoilla ominaisuuksilla

Käytännöllinen, ketterä ja muuntautuva PROACE CITY on täydellinen kumppani niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Operointi kaupungin ahtaimmillakaan kaduilla ei tee tiukkaa, ja kyytiin mahtuu heittämällä kaikki, mitä tarvitset.

Jopa 1000 kg:n kantavuus ja 1500 kg:n vetomassa varmistavat, että työt tulevat tehdyksi.

Katso ympärillesi

Tutustu PROACE CITY -mallin yksityiskohtiin. Pyöritä autoa tarkastellaksesi sitä eri kulmista.

 • Ketterä ja kompakti raskaan sarjan ominaisuuksilla

  Kompakti PROACE CITY on saatavilla kahdella eri koripituudella lyhyemmän ollessa ulkopituudeltaan 4,4 metriä ja pidemmän 4,7 metriä. Pakettiautoversioissa on aina 1+2 -istuimet edessä ja takapariovissa sekä liukuovissa, joita on mallista riippuen joko oikealla tai kummallakin puolella, on ikkunointi.

 • Löydä sopivin moottori

  Mallistossa on tarjolla 1,2 litran bensiinimoottori, tehoversioina 110 hv ja 130 hv. Matalampitehoisen yhteydessä on 6-nopeuksinen manuaalivaihteisto, korkeampitehoisessa on 8-nopeuksinen automaatti. Dieselvaihtoehto on Proacesta tuttu 1,5 litran moottori, joka on tarjolla 100- ja 130 hevosvoimaisena. Niistä matalampitehoinen on varustettu 5-vaihteisella manuaalilla, korkeampitehoisen saa 6-nopeuksisella käsivaihteistolla ja 8-vaihteisella automaatilla.

 • Lisätilaa, kun sitä tarvitset

  PROACE CITY mukautuu liiketoimintasi tarpeisiin erilaisilla tavaratilaratkaisuilla. Smart Cargo -ominaisuus mahdollistaa lisäksi luokkansa parhaan lastauspituuden pitkille tavaroille. Esimerkiksi putkia tai listoja mahtuu lyhyen korimallin kyytiin 3,1 metrin ja pitkään korimalliin 3,4 metrin edestä.

 • Turvallisesti tien päällä

  Sinun turvallisuutesi on tärkeää. PROACE CITY -mallin aktiivisia turvallisuusvarusteita on mallista riippuen saatavilla laaja kirjo lähtien Pre-Collision -järjestelmästä, liikennemerkkien tunnistuksesta, kaistavahdista ja kuljettajan vireystilan valvonnasta automaattisiin kaukovaloihin ja kaistallapitoavustimeen. Lisäksi saatavilla on mukautuva vakionopeuden säädin sekä kuolleen kulman varoitin. Kaikissa malleissa on vakiona eCall-toiminto, joka mahdollistaa vakavien onnettomuuksien yhteydessä automaattisen yhteyden alueelliseen hätäkeskukseen.

Valmiina töihin

Me Toyotalla suhtaudumme työntekoon ja yrittäjyyteen vakavasti. Uusi PROACE CITY tuo Toyotan mukaan Euroopan hyötyajoneuvomarkkinoiden suurimpaan segmenttiin. Ketterä ja kompakti Proace CITY tarjoaa raskaan sarjan ominaisuuksia ja runsaasti kätevää lastaustilaa.

 • Yksinkertaisesti käytännöllinen

  Proace CITY on kuin luotu urbaaniin kaupunkiympäristöön. Operointi kaupungin ahtaimmillakaan kaduilla ei tee tiukkaa, sillä lastaus on helppoa takapariovien ansiosta. Takapariovissa sekä liukuovissa, joita on mallista riippuen joko oikealla tai kummallakin puolella, on ikkunointi.

 • Mukavasti töissä

  Kiitos luokkansa parhaan matkustustilan, hyvin organisoidun kojelaudan ja tukevien penkkien, PROACE CITY on suunniteltu tekemään olosi mukavaksi riippumatta siitä, kuinka pitkän aikaa vietät ratin takana. Taittuva keskimmäinen penkki mahdollistaa kätevän työskentelyalustan, joka on erinomainen kannettaville tietokoneille ja tableteille. Penkin alla olevassa tilassa voit säilyttää tavarat poissa näkyviltä.

 • Lisätilaa, kun sitä tarvitset

  Proace CITYn ulkomitat ja tilojen käyttö mahdollistavat erinomaisen kuljetuskapasiteetin. Se onkin yksi harvoista malleista luokassaan, jonka tavaratilan mitat mahdollistavat kahden Euro-lavan mahtumisen kyytiin (pitkä korimalli). Smart Cargo -ominaisuus mahdollistaa lisäksi luokkansa parhaan lastauspituuden pitkille tavaroille. Esimerkiksi putkia tai listoja mahtuu lyhyen korimallin kyytiin 3,1 metrin ja pitkään korimalliin 3,4 metrin edestä.