1. Autot
  2. Rakenna
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

GR Supra

Coupe 2-ov.
Klikkaa ja pyöritä
Frame 3Frame 3
White Metallic (D01)

Lisävarusteet

Sport-paketti
Suodatin

Jälkiasenteiset lisävarusteet

Valitse lisävarusteita autoosi
Ulkoa
3 lisävarustetta
Hiilikuituiset sivupeilien kuoret
Etuovien kahvojen suojakalvosarja, kahvan taakse oven pintaan
Toyota ProTect - maalipinnan käsittely

Toyota ProTect - maalipinnan käsittely

TOYOTA PROTECT -käsittelyllä tehokasta ja pitkäaikaista suojaa autosi pinnoille. Toyota ProTect -käsitellyt pinnat eivät vaadi mitään erillisiä ylläpitokäsittelyjä kuten esim. maalipinnan vahausta. Käsittely antaa pinnoille pitkäaikaisen suojan ja käsitellyt pinnat ovat helpompi pitää puhtaana. Kiiltävä maalipinta näyttää hyvältä ja lika irtoaa siitä pesussa helpommin. Ammattilaisen suorittaman ProTect-käsittelyn ansiosta autosi jälleenmyyntiarvo nousee, maalipinta pysyy parempana ja koska auto vaatii vähemmän pesua eikä lainkaan vahausta, säästät vuosien mittaan käsittelyn hinnan helposti takaisin. Toyota ProTect on tuotu markkinoille yhdessä maalinvalmistaja DuPontin kanssa.
Sisältä
3 lisävarustetta
Tuhkakuppi/ tavaralokero
ProTect tekstiilipintojen suojakäsittely

ProTect tekstiilipintojen suojakäsittely

Erilaisten tekstiilipintojen, kuten istuinten ja lattiamattojen suojaamiseen. Suojakäsittely vastustaa likaa ja helpottaa tekstiilipintojen puhdistamista. PTFE-pohjainen. Tuote ei sovellu nahalle tai muoville.
Ensiapupakkaus
Siirry yhteenvetoon

GR Supra, Coupe 2-ov.

2.0 Twin-Scroll Turbo
8 A/T -automaattivaihteisto (Takaveto)
White Metallic (D01)
Black Alcantara® (LA20)
Vakiona
18" Kevytmetallivanteet
Vakiona
Rahoituksen kuukausierä
Ehdot
Hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja, ja valtuutetulta Toyota-jälleenmyyjältä saatavat myyntihinnat voivat poiketa niistä. Minkä hyvänsä Toyota-tuotteen osto on aina erillisen myyntisopimuksen ehtojen alainen.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/fi/fi?path=customize/48662ef5-9438-4df4-be91-a9dd2cfefd6a/3d4f4ad8-9c47-4a5a-a21d-109c6efa7f53&c=0b4e6866-785a-46ff-bf46-d67b93369bd8