1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. Corolla-mallisto
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Uusi Toyota Corolla -mallisto

Entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi.
Saammeko esitellä: uudistunut, entistäkin tyylikkäämpi Toyota Corolla -mallisto.
Sen uudistunut ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta. Pysy kuulolla uuden Corollan aikataulusta tilaamalla uutiskirje.
 
Uudistuva Toyota Corolla -mallisto on nyt ennakkomyynnissä ja tilattavissa Toyota-jälleenmyyjiltä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2023.
 

Hinnastot:

Varustelistat:

Launch Edition

Kattavasti varusteltu Launch Edition -varustetaso on saatavilla kaikkiin korimalleihin. Tutustu alla mallin vakiovarusteisiin ja kysy lisää lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Launch Edition

Launch Edition tarjoaa kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. Varustetasosta löytyy vakiona mm. seuraavat turvallisuuden ja ajamisen mukavuuden takaavat varusteet:

 • Uusi viidennen sukupolven hybridijärjestelmä
 • Toyota Smart Connect -mediakeskus 10,5" kosketusnäytöllä
 • 12,3" digitaalinen mittaristo
 • 16" kevytmetallivanteet
 • Bi-LED ajovalot
 • Peruutuskamera
 • Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä
 • Uusimmat Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
 • Sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit
 • Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
 • Sumuvalot

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

 • Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Ei huolta arvon alenemisesta
 • Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition Toyota Easy Osamaksulla esim. 302,43 €/kk

Toyota Easy Osamaksu

ESIMERKKILASKELMA: Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition 34 999,20 € (sis. toimituskulut 600 €)

TOYOTA EASY OSAMAKSU 302,43 €/kk. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (6 999,84 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 18 005,71 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,67 %. Luoton määrä 27 999,36 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 32 229,08 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

 

Astu sisään ja rentoudu

Uudistuneessa Corollassa matkustamo tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja tarkoituksenmukaista teknologiaa.

Tyylitajua

Uudistunut Corolla-mallisto vakuuttaa vetävällä ulkoasullaan sekä tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, urheilullisten istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman. 

Tarkoituksenmukaista teknologiaa

Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän. Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen* kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta helppoa ja miellyttävää. Älykkään matkapuhelimen integraation ansiosta voit käyttää suosikkisovelluksiasi matkapuhelimestasi helposti ja turvallisesti. Kuljettajan mittaristo on myös uudistunut, ja kuljettaja voi valita uudesta 12,3-tuumaisesta mittaristosta* neljästä ajotilavaihtoehdosta tilanteeseen parhaiten sopivan.

*varustetasosta riippuen

Pysy yhteydessä autoosi

MyT-sovellus on suunniteltu tekemään autoilustasi helpompaa ja älykkäämpää. Voit mm. selata matkatietoja, varata huollon tai kehittää ajotapojasi sovelluksen hybridiajovalmentajan avulla. Tai miltä kuullostaisi mahdollisuus käynnistää viilennys sovelluksen kautta jo ennen autoon astumista - helposti ja vaivattomasti?

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Entistä enemmän suorituskykyä, entistä tehokkaammin. Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä yhtä alhaisina kuin aiemminkin. Saatavilla oleva kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa vieläkin terävämmän yhdistelmän suorituskykyistä ja taloudellista hybridivoimaa.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä - hiljaisesti ja lähipäästöttömästi. Samalla säästät niin luontoa kuin kukkaroakin alhaisen polttoaineen kulutuksen ja päästötason ansiosta. Ei ihme, että jo yli 18 miljoonaa kuljettajaa ympäri maailman on valinnut Toyotan hybridin.

Vieläkin enemmän hauskuutta

GR Sport -mallien voimanlähteenä toimii Toyotan ainutlaatuinen täyshybridijärjestelmä. 1,8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi Corolla Touring Sports- ja Corolla Hatchback-malleihin on saatavilla 2,0-litrainen voimalinja vieläkin enemmän tehoa kaipaaville. Kulutus ja päästöt pysyvät maltillisina, valitsitpa sitten kumman hybridivoimalinjan tahansa. Toyotan TNGA-alustalle rakentuva auto tarjoaa nautittavan käsiteltävyyden ja rutkasti ajamisen hauskuutta auton matalan painopisteen ansiosta.
Toyota T-Mate tuo turvallisuutta tien päälle
Toyota T-Mate -turvajärjestelmä, joka yhdistää viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet muihin kuljettajan avustinjärjestelmiin, tuo turvallisuutta tien päälle. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.
 • Toyota Safety Sense Uusia ominaisuuksia ovat mm. tahattoman kiihdyttämisen estäminen esim. liikennevaloista toisen auton perässä lähdettäessä, vastaantulevan ja risteävän liikenteen valvonta risteyksissä sekä hätäohjausavustin.
 • Varmuutta ajoon Uuden Corollan ratissa voit aina vaihtaa kaistaa varmasti ja turvallisesti auton turvavarusteluun sisältyvän kuolleen kulman varoituksen ansiosta. Automaattiset kaukovalot tuovat varmuutta pimeässä ajamiseen automaattisen hätäpuhelun täydentäessä auton turvallisuusominaisuudet.
 • Huoletonta pysäköintiä Toyota T-Mate -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on helppoa, huoletonta ja ennen muuta turvallista. Älykkäät pysäköintiä avustavat järjestelmät, kuten peruutusvahti automaattisella pysäytystoiminnolla ja pysäköintitutka jarrutustoiminnolla tuovat varmuutta ajoon varmistaen sekä sinun että muiden turvallisuuden.

Tutustu Corolla-mallistoon

Ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia, eikä sama auto sovi kaikille. Toyota Corolla Hybrid -mallistomme onkin suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.

Pysy kuulolla

Tilaa tästä uutiskirje ja saat tietoa uutuusmallista ensimmäisten joukossa.

 

Varustetiedot perustuvat valmistajan antamiin ennakkotietoihin. Kuvissa saattaa esiintyä varusteita, joita on saatavilla vain osaan malleista tai varustetasoista.