1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. Corolla-mallisto
 4. Corolla Sedan
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Uusi Toyota Corolla Sedan

Entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi.
Saammeko esitellä: uudistunut, entistäkin tyylikkäämpi Toyota Corolla Sedan Sen uudistunut ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta. Pysy kuulolla uuden Corollan aikataulusta tilaamalla uutiskirje.
 

Uuden Corolla Sedan -malliston ennakkomyynti on alkanut, ja malli on tilattavissa Toyota-jälleenmyyjillä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2023.

Kysy lisää Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Corolla Sedan -hinnasto:

Launch Edition

Kattavasti varustellun Corolla Sedan Launch Edition -mallin ennakkomyynti on alkanut. Tutustu alla mallin vakiovarusteisiin ja kysy lisää lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Launch Edition

Corolla Sedan Launch Edition tarjoaa kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. Varustetasosta löytyy vakiona mm. seuraavat turvallisuuden ja ajamisen mukavuuden takaavat varusteet:

 • Uusi viidennen sukupolven hybridijärjestelmä
 • Toyota Smart Connect -mediakeskus 10,5" kosketusnäytöllä
 • 12,3" digitaalinen mittaristo
 • 16" kevytmetallivanteet
 • Bi-LED ajovalot
 • Peruutuskamera
 • Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä
 • Uusimmat Toyota Safety Sense -turvallisuustoiminnot
 • Sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit
 • Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
 • Sumuvalot
 • Musta kangasverhoilu (FB21)
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeli
 • Ajovalojen pesurit

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

 • Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Ei huolta arvon alenemisesta
 • Corolla Sedan Hybrid Launch Edition Toyota Easy Osamaksulla esim. 316 €/kk

Toyota Easy Osamaksu

ESIMERKKILASKELMA: Toyota Corolla 1.8 Hybrid Launch Edition 33 743,32 € (sis. toimituskulut 600 €)

TOYOTA EASY OSAMAKSU 316,45 €/kk. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (6 748,66 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 16 118,72 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,72 %. Luoton määrä 26 994,66 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 31 001,00 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

 

 

 

 

Tutustu Corolla Sedan -mallin kohokohtiin

Näyttävä etuosan muotoilu
Led-ajovalot
Urheilulliset 18" GR Sport -alumiinivanteet
Elegantisti dynaaminen

Näyttävä etuosan muotoilu

Uusi, kiiltomaalilla viimeistelty etusäleikkö kiinnittää katseen.

Led-ajovalot

Tehokkaat led-ajovalot takaavat hyvän näkyvyyden pienellä energiankulutuksella. Tyylikkäästi asetellut led-ajovalot täydentävät auton linjakkaan muotoilun.

Urheilulliset 18" GR Sport -alumiinivanteet

Erityisesti GR Sport -mallille suunnitellut uudet, 18-tuumaiset koneistetut alumiinivanteet alleviivaavat auton urheilullista luonnetta.

Elegantisti dynaaminen

Sedan-korimalli henkii hienostunutta voimaa. Sen elegantit, leijuvat linjat muodostavat kiinnostavan vastakohdan auton voimaa uhkuvalle olemukselle.

Tyyli, joka huomataan

Uuden Corolla Sedanin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Ne, jotka haluavat erottua joukosta vielä vahvemmin, valitsevat autoonsa saatavilla olevan kaksivärinen ulkomaalauksen.

Astu sisään ja rentoudu

Uuden Corolla Sedanin matkustamo tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja tarkoituksenmukaista teknologiaa. 

Tyylitajua

Uusi Corolla Sedan vakuuttaa paitsi vetävällä ulkoasullaan myös tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, urheilullisen istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman. Hienostunut, sinisen ja valkoisen sävyinen sisävalaistus tuo avaruuden tuntua matkustamoon. 

Tarkoituksenmukaista teknologiaa

Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän. Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen* kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta helppoa ja miellyttävää. Älykkään matkapuhelimen integraation ansiosta voit käyttää suosikkisovelluksiasi matkapuhelimestasi helposti ja turvallisesti. Kuljettajan mittaristo on myös uudistunut, ja kuljettaja voi valita uudesta 12,3-tuumaisesta* mittaristosta neljästä ajotilavaihtoehdosta tilanteeseen parhaiten sopivan.

*varustetasosta riippuen

Pysy yhteydessä autoosi

MyT-sovellus on suunniteltu tekemään autoilustasi helpompaa ja älykkäämpää. Voit mm. selata matkatietoja, varata huollon tai hienosäätää ajotapojasi sovelluksen hybridiajovalmentajan avulla. Tai miltä kuulostaisi mahdollisuus käynnistää viilennys sovelluksen kautta jo ennen autoon astumista - helposti ja vaivattomasti?  

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Entistä enemmän suorituskykyä, entistä tehokkaammin. Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä yhtä alhaisina kuin aiemminkin.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä - hiljaisesti ja lähipäästöttömästi. Samalla säästät niin luontoa kuin kukkaroakin alhaisen polttoaineen kulutuksen ja päästötason ansiosta. Ei ihme, että jo yli 18 miljoonaa kuljettajaa ympäri maailman on valinnut Toyotan hybridin.

Vieläkin enemmän hauskuutta

GR Sport -mallien voimanlähteenä toimii Toyotan ainutlaatuinen täyshybridijärjestelmä. Kulutus ja päästöt pysyvät maltillisina, valitsitpa sitten kumman hybridivoimalinjan tahansa. Toyotan TNGA-alustalle rakentuva auto tarjoaa nautittavan käsiteltävyyden ja rutkasti ajamisen hauskuutta auton matalan painopisteen ansiosta.
Toyota T-Mate tuo turvallisuutta tien päälle
Toyota T-Mate -turvajärjestelmä, joka yhdistää viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet muihin kuljettajan avustinjärjestelmiin tuo turvallisuutta tien päälle. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.
 • Toyota Safety Sense Uusia ominaisuuksia ovat mm. tahattoman kiihdyttämisen estäminen esim. liikennevaloista toisen auton perässä lähdettäessä, vastaantulevan ja risteävän liikenteen valvonta risteyksissä sekä hätäohjausavustin.
 • Varmuutta ajoon Uuden Corollan ratissa voit aina vaihtaa kaistaa varmasti ja turvallisesti auton turvavarusteluun sisältyvän kuolleen kulman varoituksen ansiosta. Automaattiset kaukovalot tuovat varmuutta pimeässä ajamiseen automaattisen hätäpuhelun täydentäessä auton turvallisuusominaisuudet.
 • Huoletonta pysäköintiä Toyota T-Mate -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on helppoa, huoletonta ja ennen muuta turvallista. Älykkäät pysäköintiä avustavat järjestelmät, kuten peruutusvahti automaattisella pysäytystoiminnolla ja pysäköintitutka jarrutustoiminnolla tuovat varmuutta ajoon varmistaen sekä sinun että muiden turvallisuuden.

Tutustu Corolla-mallistoon

Ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia, eikä sama auto sovi kaikille. Toyota Corolla Hybrid -mallistomme onkin suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.

Pysy kuulolla

Tilaa uutiskirje

Varustetiedot perustuvat valmistajan antamiin ennakkotietoihin. Kuvissa saattaa esiintyä varusteita, joita on saatavilla vain osaan malleista tai varustetasoista.