1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. Corolla-mallisto
 4. Corolla Touring Sports
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Uusi Corolla Touring Sports

Entistäkin tyylikkäämpi, fiksumpi ja turvallisempi.
Saammeko esitellä: uudistunut, entistäkin tyylikkäämpi Toyota Corolla Touring Sports. Sen uudistunut ulkoasu, modernit sisätilat, käyttäjäystävällinen teknologia ja viidennen sukupolven hybriditeknologia tarjoavat varman ja nautinnollisen ajokokemuksen. Maailman suosituin Toyota on nyt myös turvallisempi kuin koskaan ennen entistä kattavampien Toyota T-Mate -avustin- ja turvallisuusjärjestelmien ansiosta. Pysy kuulolla uuden Corollan aikataulusta tilaamalla uutiskirje.
 

Uuden Corolla Touring Sports -malliston ennakkomyynti on alkanut, ja malli on tilattavissa Toyota-jälleenmyyjillä. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen alkuvuodesta 2023.

Kysy lisää Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Toyota Corolla Touring Sports -hinnasto ja -varusteluettelo:

Launch Edition

Kattavasti varustellun Corolla Touring Sports Launch Edition -mallin ennakkomyynti on alkanut. Tutustu alla mallin vakiovarusteisiin ja kysy lisää lähimmältä Toyota-jälleenmyyjältäsi.

Launch Edition

Corolla Touring Sports Launch Edition tarjoaa kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. Varustetasosta löytyy vakiona mm. seuraavat turvallisuuden ja ajamisen mukavuuden takaavat varusteet:

 • Uusi viidennen sukupolven hybridijärjestelmä
 • Toyota Smart Connect -mediakeskus 10,5" kosketusnäytöllä
 • Älypuhelimen integrointiominaisuus (Apple CarPlay langaton, Android Auto langallinen)
 • 12,3" digitaalinen mittaristo
 • 16" kevytmetallivanteet (205/55r16)
 • Bi-LED ajovalot
 • Sumuvalot
 • Ajovalojen pesurit
 • Tumma kangasverhoilu keinonahkaisilla yksityiskohdilla (EA21)
 • Peruutuskamera
 • Uusimmat Toyota Safety Sense -turvallisuustoiminnot
 • Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä
 • Sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit
 • Automaattisesti himmentyvä taustapeli
 • Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella
 • Sisätilojen LED -tunnelmavalaistus
 • Älypuhelimen langaton lataus
 • Sähkökäyttöisesti aukeava ja sulkeutuva tavaratilankansi jalanheilautustoiminnolla

Toyota Easy - helpoin tapa hankkia Toyota

 • Osamaksu tai yksityisleasing - sinä päätät
 • Ei huolta arvon alenemisesta
 • Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition Toyota Easy Osamaksulla esim. 302,43 €/kk

Toyota Easy Osamaksu

ESIMERKKILASKELMA: Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Launch Edition 34 999,20 € (sis. toimituskulut 600 €)

TOYOTA EASY OSAMAKSU 302,43 €/kk. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 000 km. Käsiraha 20,00 % (6 999,84 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä / taattu hyvityshinta 18 005,71 €. Korko 3,90 %. Käsittelymaksu 9,00 €/kk. Perustamiskustannus 180,00 €. Todellinen vuosikorko 4,67 %. Luoton määrä 27 999,36 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 32 229,08 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

 

Tutustu Corolla Touring Sports -mallin kohokohtiin

Näyttävä etuosan muotoilu
Led-ajovalot
Urheilulliset 18" GR Sport -alumiinivanteet
Modernit takavalot
Urheilullinen takapuskuri

Näyttävä etuosan muotoilu

Uuden Corollan voimakas, kiiltomaalilla viimeistelty etusäleikkö kiinnittää katseet. Auton etuosan muotoilu korostaa auton matalaa painopistettä näyttävien sumuvalojen viimeistellessä auton etuilmeen.

Led-ajovalot

Vaikuttavien ajovalojen muotoilu on saanut inspiraationsa siipensä levittäneestä petolinnusta, ja ne antavatkin autolle intensiivisen ja erottuvan ilmeen.

Urheilulliset 18" GR Sport -alumiinivanteet

Erityisesti GR Sport -mallille suunnitellut uudet, 18-tuumaiset koneistetut alumiinivanteet* alleviivaavat auton urheilullista luonnetta. *varustetasosta riippuen

Modernit takavalot

Uudet, nykyaikaiset takavalot korostavat uuden tilavan Touring Sports -korimallin modernia luonnetta ja valaisevat tehokkaasti.

Urheilullinen takapuskuri

Takapuskurin uusi muotoilu jatkaa Corollan modernia muotokieltä korostaen auton urheilullista luonnetta. Toyotan omasta muovimateriaalista valmistettu jäykkärakenteinen puskuri on myös helppo kierrättää.

Tyyli, joka huomataan

Uuden Corolla Touring Sports -mallin itsevarma ulkoasu vangitsee katseen - näyttäviä led-ajovaloja tai voimakasta etusäleikön muotoilua ei yksinkertaisesti voi olla huomaamatta. Ne, jotka haluavat erottua joukosta vielä vahvemmin, valitsevat autoonsa saatavilla olevan kaksivärinen ulkomaalauksen.

Astu sisään ja rentoudu

Uuden Corolla Touring Sports -mallin matkustamo tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta ja tarkoituksenmukaista teknologiaa.

Tyylitajua

Uusi Corolla Touring Sports vakuuttaa paitsi vetävällä ulkoasullaan myös tyylikkäillä sisätiloillaan. Huolella valitut materiaalit muodostavat miellyttävän ja harmonisen kokonaisuuden, urheilullisen istuinten viimeistellessä sisätilojen tunnelman. Hienostunut, sinisen ja valkoisen sävyinen sisävalaistus tuo avaruuden tuntua matkustamoon. 

Tarkoituksenmukaista teknologiaa

Helppokäyttöinen ja tarkoituksenmukainen teknologia tekee matkasta kuin matkasta astetta miellyttävämmän. Toyota Smart Connect -multimediajärjestemän 10,5-tuumainen* kosketusnäyttö, pilvipohjainen navigointi, äänikomennot ja reaaliaikaiset liikennetiedot tekevät matkanteosta helppoa ja miellyttävää. Älykkään matkapuhelimen integraation ansiosta voit käyttää suosikkisovelluksiasi matkapuhelimestasi helposti ja turvallisesti. Kuljettajan mittaristo on myös uudistunut, ja kuljettaja voi valita uudesta 12,3-tuumaisesta* mittaristosta neljästä ajotilavaihtoehdosta tilanteeseen parhaiten sopivan.

*varustetasosta riippuen

Pysy yhteydessä autoosi

MyT-sovellus on suunniteltu tekemään autoilustasi helpompaa ja älykkäämpää. Voit mm. selata matkatietoja, varata huollon tai hienosäätää ajotapojasi sovelluksen hybridiajovalmentajan avulla. Tai miltä kuulostaisi mahdollisuus käynnistää viilennys sovelluksen kautta jo ennen autoon astumista - helposti ja vaivattomasti? 

Fiksusti tilava

Uusi Toyota Corolla Touring Sports tarjoaa runsaasti monikäyttöistä ja muunneltavaa tilaa. Kyytiin mahtuvat vaivatta vaikkapa koko perheen matkalaukut tai mökkivarusteet, ja takamatkustajilla on yhtä mukavat oltavat kuin etumatkustajillakin. Säädettävä tavaratilan pohja, kätevät sivutaskut ja näppärästi taittuvat takaistuimet tuovat runsaasti helppoa käytännöllisyyttä erilaisiin kuljetustarpeisiin, ja saatavilla oleva takaluukun avaus jalanheilautuksella tuo ripauksen luksusta arkeen.

Hybridivoimaa ilman kompromisseja

Entistä enemmän suorituskykyä, entistä tehokkaammin. Uusi viidennen sukupolven hybridivoimalinja tarjoaa aiempaakin tehokkaamman kiihtyvyyden ja entistä enemmän hybridivoimaa, CO2-päästöjen pysyessä yhtä alhaisina kuin aiemminkin. Saatavilla oleva kaksilitrainen hybridivoimalinja tarjoaa vieläkin terävämmän yhdistelmän suorituskykyistä ja taloudellista hybridivoimaa.

Entistä enemmän ajamisen nautintoa

Ajaminen uudella Corollalla on palkitsevaa tehokkaan ja herkästi reagoivan viidennen sukupolven hybriditeknologian ansiosta. Itselataavalla hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä - hiljaisesti ja lähipäästöttömästi. Samalla säästät niin luontoa kuin kukkaroakin alhaisen polttoaineen kulutuksen ja päästötason ansiosta. Ei ihme, että jo yli 18 miljoonaa kuljettajaa ympäri maailman on valinnut Toyotan hybridin.

Vieläkin enemmän hauskuutta

GR Sport -mallien voimanlähteenä toimii Toyotan ainutlaatuinen täyshybridijärjestelmä. 1,8-litraisen hybridivoimalinjan lisäksi saatavilla on 2,0-litrainen voimalinja vieläkin enemmän tehoa kaipaaville. Kulutus ja päästöt pysyvät maltillisina, valitsitpa sitten kumman hybridivoimalinjan tahansa. Toyotan TNGA-alustalle rakentuva auto tarjoaa nautittavan käsiteltävyyden ja rutkasti ajamisen hauskuutta auton matalan painopisteen ansiosta.
Toyota T-Mate tuo turvallisuutta tien päälle
Toyota T-Mate -turvajärjestelmä, joka yhdistää viimeisimmän sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet muihin kuljettajan avustinjärjestelmiin tuo turvallisuutta tien päälle. Uusien ominaisuuksien lisäämisen auton elinkaaren aikana on mahdollista langattomien päivitysten ansiosta.
 • Toyota Safety Sense Uusia ominaisuuksia ovat mm. tahattoman kiihdyttämisen estäminen esim. liikennevaloista toisen auton perässä lähdettäessä, vastaantulevan ja risteävän liikenteen valvonta risteyksissä sekä hätäohjausavustin.
 • Varmuutta ajoon Uuden Corollan ratissa voit aina vaihtaa kaistaa varmasti ja turvallisesti auton turvavarusteluun sisältyvän kuolleen kulman varoituksen ansiosta. Automaattiset kaukovalot tuovat varmuutta pimeässä ajamiseen automaattisen hätäpuhelun täydentäessä auton turvallisuusominaisuudet.
 • Huoletonta pysäköintiä Toyota T-Mate -järjestelmän ansiosta pysäköiminen on helppoa, huoletonta ja ennen muuta turvallista. Älykkäät pysäköintiä avustavat järjestelmät, kuten peruutusvahti automaattisella pysäytystoiminnolla ja pysäköintitutka jarrutustoiminnolla tuovat varmuutta ajoon varmistaen sekä sinun että muiden turvallisuuden.

Tutustu Corolla-mallistoon

Ihmiset ja elämäntilanteet ovat erilaisia, eikä sama auto sovi kaikille. Toyota Corolla Hybrid -mallistomme onkin suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin liikkumis- ja kuljetustarpeisiin.

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje

 

Varustetiedot perustuvat valmistajan antamiin ennakkotietoihin. Kuvissa saattaa esiintyä varusteita, joita on saatavilla vain osaan malleista tai varustetasoista.