1. Autot
 2. Tulossa pian
 3. HiluxGRS
Toyota palvelee

UUSI HILUX GR SPORT

Hiluxin maine on legendaarinen - ei ole sellaista estettä, jota Hilux ei päihittäisi. Se on osoittanut voittamattomuutensa yhä uudelleen ja uudelleen jo vuodesta 1968 lähtien, ja nyt se on entistäkin itsevarmempi. Uusi rallihenkinen GR Sport -varustetaso asettuu Hilux-malliston huipulle. Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kesällä 2022.
 • Asenne, joka erottuu

  Yksityiskohdat uuden, TOYOTA GAZOO Racigin innoittamassa Hilux GR Sportin ulkoasussa ja sisätiloissa alleviivaavat auton urheilullista luonnetta. Etuosassa katse kiinnittyy näyttävään mustaan etusäleikköön, jonka keskiöön sijoitettu TOYOTA-teksti muistuttaa samalla mallin pitkästä historiasta. Musta teema jatkuu mm. 17-tuumaisissa kevytmetallivanteissa, peilinkuorissa ja astinlaudoissa. Urheilulliset mustat nahkaistuimet on viimeistelty punaisella perforoinnilla ja koristetikkauksella. GR-merkinnät istuimissa, matoissa, käynnistyspainikkeessa ja auton infonäytössä sekä hiilikuituhenkinen koristelu, kojelaudan punainen koristeosa ja sininen ovivalaistus viimeistelevät sisätilojen tunnelman.
 • Itsevarma ja luotettava

  Hilux GR Sport tarjoaa samaa legendaarista etenemiskykyä kuin muutkin Hiluxin malliversiot. GR-yksityiskohdat auton ulkoasussa ja sisätiloissa erottavat sen ulkoisesti muista Hilux-malliversioista, mutta merkittävimmät erot löytyvät auton kuoren alta. Erityisesti GR Sport -varustetasoa varten säädetty jousitus tuo lisää tarkkuutta ohjaukseen, parantaa auton suuntavakautta ja hallinnan tunnetta sekä tuo entistä enemmän mukavuutta tien päälle. Sekä etukierrejouset että iskunvaimentimet on maalattu punaisiksi korostamaan GR Sport -mallin urheilullista luonnetta. Voimanlähteenä toimii jo aiemmin esitelty 2,8-litrainen dieselmoottori, joka tuottaa 204 hevosvoiman tehon ja 500 Nm väännön.
 • Tinkimätön suorituskyky

  Hilux GR Sportin ratissa voit aina tuntea olosi itsevarmaksi. Hiluxin ylivertainen etenemiskyky on todistettu lukuisia kertoja, ja yli tuhannen kilon kantavuus sekä 3,5 tonnin vetomassa jarrulliselle perävaunulle viimeistelevät voittamattomat ominaisuudet. Kattavaan vakiovarusteluun sisältyy mm. LED-ajovalot, kaksialueinen automaatti-ilmastointi, alamäkiavustin ja sähköinen takatasauspyörästön luistonrajoitin.
 • Voittamaton tyyli

  Hiluxin lujan kuoren alle kätkeytyy tyylikäs matkustamo. Moderni Hilux GR Sport palveleekin työajan jälkeen myös mukavana käyttöautona. Sisätiloista löytyy mm. multimediajärjestelmä 8” kosketusnäytöllä, Apple CarPlay- ja Android Auto -toiminnoilla sekä yhdeksän kaiuttimen JBL Premium -äänentoistojärjestelmä. Turvallisuudesta huolehtii Toyota T-Mate, joka kattaa kaikki Toyotan aktiiviset turvajärjestelmät sekä edistykselliset ajoavustinjärjestelmät.
 • Testattu maailman vaativimmilla taipaleilla

  Dakar Rally on yksi maailman vaativimmista autourheilukilpailuista. Poikkeuksellisen maaston vuoksi Dakarin voitto vaatii paljon muutakin kuin nopeutta: myös kestävyys, laatu ja luotettavuus ovat olennaisia. Luja ja luotettava Hilux on todistanut legendaarisen maineensa Dakarissa, jonka vaativilta taipaleilta innoituksensa saanut Hilux GR Sport vie ajokokemuksen uudelle tasolle niin tiellä kuin maastoajossakin. Se ilmentää mainiosti kilpa-autojemme henkeä tuoden ripauksen Dakaria jokapäiväiseen ajoon.

HILUX TOSITOIMISSA