1. Omistajalle
  2. MyToyota lisätiedot

Lisätietoja MyToyota-mobiilisovelluksesta

POLTTOAINEEN TASO

Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen, MyToyota-sovellus näyttää Toyota-ajoneuvosi polttoainesäiliössä olevan polttoaineen määrän. Jäljellä oleva polttoainetaso ilmaistaan ​​prosentteina polttoainetankin kokonaistilavuudesta. Ilmoitettu polttoainetaso perustuu viimeisimpään polttoainemittarin anturin tietoihin, jotka vastaanotettiin Toyota-autostasi, kun viimeksi katkaisit sytytysvirran. Tämän seurauksena MyToyota-sovelluksessa ilmoitetun polttoainetason ja Toyota-ajoneuvosi kojetaulussa näkyvän polttoainetason välillä voi olla eroa. Pieniä eroja voi myös esiintyä riippuen ympäristöstä, johon Toyota-ajoneuvo on pysäköity (esimerkiksi ulkolämpötila, kallistus...). Sinun tulee aina tarkkailla Toyota-ajoneuvosi kojetaulussa olevaa polttoainemittaria. Toyota ota mitään vastuuta MyToyota-sovelluksen puutteellisista tai epätarkoista tiedoista.

HYBRIDIAJOVALMENTAJA              

Tämän palvelun avulla voit tarkistaa MyToyota-sovelluksen kautta hybridiajon tason erinäisten indikaattoreiden perusteella. (EV-aika ja hybridikuljettajan pistemäärä)

Nämä tiedot ovat saatavilla matkakohtaisesti. Jokainen matka on kartoitettu korostaen sähköajoa sekä kuljettajan ajotapaa (kiihdytys, jarrutus ja tasainen nopeus). Nämä tiedot voivat auttaa sinua vähentämään polttoaineenkulutustasi. Voit myös helposti seurata hybridiajosi suorituskyvyn kehitystä ajan myötä.

ETÄHALLINTAOMINAISUUDET

Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen, MyToyota-sovellus näyttää hybridi- tai sähköajoneuvon akun tason ja jäljellä olevan toimintamatkan.

Jäljellä oleva toimintasäde on ilmoitettu kilometreinä, mutta se voi poiketa autossa näytetystä kantamasta. Katso aina ensisijaisesti Toyota-autosi kojetaulussa näkyviä akkutietoja.

Lisäksi tämän palvelun avulla voit ajastaa etälatauksen autollesi. Toyota ei ota vastuuta MyToyota-sovelluksessa esitetyistä puutteellisista tai epätarkoista tiedoista.

Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen voit esilämmittää tai esijäähdyttää ajoneuvoasi etänä MyToyota-sovelluksen kautta. Mallikohtaisesti on myös mahdollista etäasettaa haluttu lämpötilan, käynnistää etu- tai takatuulilasin huurteenpoiston sekä asettaa yksi tai useampi ajastus autosi esilämmitykseen tai jäähdytykseen.

 Kun käytät etäpalveluita, varmista että:

o   Ajoneuvo on täysin liikkumaton ja olet tarkistanut ajoneuvon ympäristön turvallisuuden. Varmista, ettei ajoneuvossa ole ihmisiä tai eläimiä.

o   Älä käytä järjestelmää, jos konepelti on auki tai kun ajoneuvo on pysäköity sisätiloihin, joissa ei ole tuuletusta.

o   Käytä tätä palvelua vain tarvittaessa. Kunnioita ympäristöä ja minimoi liiallinen melu ja ilmansaasteet.

Noudata aina paikallisia ja kansallisia lakeja, jotka voivat rajoittaa näiden palvelujen käyttöä alueellasi (esimerkiksi jotkin kunnat ja luonnonpuistot).

TOYOTA-LATAUSVERKKO

Toyota Charging Network voi antaa sinulle pääsyn yhteen suurimmista yleiseurooppalaisista latausverkostoista. Voit etsiä latausasemia ja nähdä kunkin latausaseman tiedot, kuten reaaliaikainen saatavuus, latausnopeus ja pistoketyypit.

Tilauksen yhteydessä näet lisäksi lataushinnat, voit avata latausaseman sovelluksellasi tai RFID-kortilla ja aloittaa latauksen. Saat laskun kaikista latausistunnoista kunkin kuukauden lopussa.

Voimme käyttää ulkopuolisia kumppaneita tarjotaksemme sinulle tämän palvelun, ja joitain henkilötietoja, kuten VIN (Vehicle Identification Number), käyttäjätunnus, sopimustunnus ja aloituspäivä, siirretään kumppaneillemme. Toyota Charging Network tarjotaan yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, ja siihen sovelletaan lisäehtoja ja tietosuojailmoitusta, jotka ovat saatavilla osoitteessa [https://www.Toyota-Charging-Network.eu]

AUTON TILA

MyToyota-sovelluksen kautta voit tarkistaa ajoneuvosi tilan. Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen, MyToyota-sovellus voi näyttää ajoneuvosi ovien, ikkunoiden, kattoluukun, tavaratilan, valojen sekä autoon jätetyn Smart Keyn eri tilat.

Saatat saada push-ilmoituksen 4 minuutin kuluttua ajoneuvon virran katkaisemisesta. Tämä ilmoittaa sinulle, jos auton tilassa on jotakin poikkeavaa (push-ilmoitustoiminto on otettava käyttöön älypuhelimen asetuksista). Saatat saada yhden tai useita seuraavista ilmoituksista:

o   Ikkunat auki (yksi tai useampi ikkuna on auki)

o   Ovet lukitsematta (jos jokin ovista on lukitsematta)

o   Kattoluukku auki (jos kattoluukku on jäänyt auki)

o   Valot päällä (jos etu- tai takavalot ovat jääneet päälle)

LUKITUS/AVAAMINEN

Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen voit lukita tai avata ajoneuvosi etänä MyToyota-sovelluksen kautta muutamalla napsautuksella.

Huomaa, että et voi lukita autoa, jos:

o   Mikä tahansa ovista on auki

o   Smart Key-avain on auton sisällä

o   Autohälytin on asetettu

o   Auto oli lukittu avaimella

o   Kaikissa näissä tapauksissa lukituspainike ei ole käytössä

Kun käytät lukitustoimintoa, varmista ettei ihmisiä tai lemmikkejä ole lukittu autoon ilman valvontaa. Ajoneuvoon jääneet voivat saada esimerkiksi lämpöhalvauksen tai hypotermian, mikä voi johtaa kuolemaan tai vakavaan loukkaantumiseen. Toyota ei ole vastuussa mistään aineellisista menetyksistä, vahingoista tai onnettomuuksista tämän ajoneuvon ollessa lukittuna. Käyttäjä ottaa kaikki riskit ja vastuun tämän ajoneuvon lukitsemisesta.

Kun käytät lukituksen avausominaisuutta, ota huomioon, että tämä voi mahdollisesti johtaa luvattomaan pääsyyn tähän ajoneuvoon. Toyota ei ole vastuussa mistään aineellisista menetyksistä, vahingoista tai onnettomuuksista tämän ajoneuvon ollessa lukitsematta. Käyttäjä ottaa kaikki riskit ja vastuun tämän ajoneuvon lukituksen avaamisesta.

LÖYDÄ AUTONI             

Toyota-ajoneuvosi yhteyslaitteesta riippuen, sinulla on yksinkertainen tapa havaita ajoneuvosi suurelta pysäköintialueelta. Voit asettaa hätävilkut päälle MyToyota-sovelluksesta paikantaaksesi ajoneuvosi. Hätävilkut aktivoituvat 30 sekunnin ajaksi, ja 30 sekunnin kuluttua voit käynnistää ne uudelleen.