Ajoneuvon tilausseuranta

Seuraa uuden Toyotasi matkaa kohti uutta kotia

Hienoa, että olet valinnut uudeksi autoksesi Toyotan. Aktivoi MyToyota-palvelu sähköpostissa saamastasi linkistä, niin pääset seuraamaan uuden Toyotasi matkaa kohti uutta kotiaan.

Katso videolta, miten ajoneuvon tilausseuranta toimii
Aktivoi itsellesi MyToyota-tili sähköpostissa saamasi linkin kautta. Lue lisää MyToyota-palvelun tarjoamista eduista painamalla yllä olevasta painikkeesta.

Lue lisää:

Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että renkaat ovat aina kunnossa; kulutuspinnat ja ilmanpaineet kohdillaan ja oikeat renkaat alla oikeaan aikaan. Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Täältä löydät toimintaohjeet mm. kolariin, eläinkolariin, ilkivaltatapauksiin sekä lasivahinkoihin. Rengaspaineanturin koodaus ja varoitusvalon sammuttaminen Rengaspaineanturin koodaus ja varoitusvalon sammuttaminen Toyota-autoissa rengaspaineantureiden koodaus on helppoa. Toyota-jälleenmyyjä tekee sen hetkessä ja uusimmissa Toyota-autoissa voit tehdä koodauksen jopa itse. Tutustu ohjeisiin. Auton luovutus Auton luovutus Uuden auton käyttöönotto on aina hieno hetki. Uudelta tuoksuvan auton tekniikkaan ja hallintalaitteisiin on ilo tutustua. Uusissa autoissa on usein ominaisuuksia, jotka ovat teknisesti uusinta uutta. Niihin on helppo ja mukava perehtyä automyyjän opastuksella. Samalla voi vielä hetken miettiä myös itselle sopivinta rahoitusvaihtoehtoa.