Toyota Bluetooth®

Ohjeita Bluetooth®:n käyttöön

Käytä mobiililaitteitasi autossasi langattomasti Bluetooth®-teknologialla. Laitteiden ja niiden yhteensopivuuden mukaan voit puhua handsfree-puheluita, lukea tekstiviestejä, kuunnella musiikkia ja käyttää erilaisia mobiilipalveluita. Pariliitoksen tekeminen puhelimesi ja Toyota Touch -multimedialaitteesi kanssa on helppoa. Prosessi on samanlainen jokaisen Toyota Touch -multimedialaitteen kanssa. 

Riittää että teet pariliitoksen vain kerran – jatkossa multimedialaite ja puhelimesi muodostavat yhteyden automaattisesti, kun puhelimessasi on Bluetooth® päällä.

Bluetooth® pariliitoksen tekeminen

01

Käynnistä kännykkäsi ja multimedialaitteesi. Paina SET UP -painiketta laitteessasi.

02

Valitse multimedialaitteestasi YHTEYDET ja vielä BLUETOOTH-YHTEYS. Tarkista, että puhelimessasi on Bluetooth®-yhteys päällä.

03

Valitse multimedialaitteestasi ETSI LAITETTA. Laite hakee lähellä olevat aktiiviset Bluetooth®-yhteydet.

04

Kun multimedialaite löytää puhelimesi ja olet vahvistanut sen omaksesi, hyväksy yhteys.

Tarkista oman puhelimesi Bluetooth® yhteensopivuus

Lue lisää:

Toyota-jälleenmyyjä on myös rengasasiantuntija. Toyota-jälleenmyyjä on myös rengasasiantuntija. Toyota-rengasasiantuntijan valikoimista löydät laadukkaat ja turvalliset rengasmerkit kuten Bridgestone, Continental, Nokian, Barum, Firestone sekä Seiberling. Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Toyota-rengasasiantuntijan avulla pidät renkaasi kunnossa. Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että renkaat ovat aina kunnossa; kulutuspinnat ja ilmanpaineet kohdillaan ja oikeat renkaat alla oikeaan aikaan. Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Toyota auttaa ja neuvoo vahingon sattuessa Täältä löydät toimintaohjeet mm. kolariin, eläinkolariin, ilkivaltatapauksiin sekä lasivahinkoihin. Toyota talvikuntotesti Toyota talvikuntotesti Ei siitä mihinkään pääse. Päivät käyvät yhä pimeämmiksi ja kylmemmiksi. Talvi on tulossa. Se tuo sekä sinulle että autollesi monia uusia haasteita. Tarkasta muutama tärkeä kohde ja Toyotasi on valmis talven haasteisiin.