Toyotan autonhoitotuotteet

Pidä huolta Toyotastasi

Kaikki tärkeät ja arvokkaat asiat vaativat aika ajoin huolenpitoa ollakseen edukseen. Toyotan autonhoitotuotteista löytyy oikea ratkaisu kaikkiin tilanteisiin ja niiden avulla pidät autosi ulkoasun uuden veroisena.

/
Ohjaamospray Ohjaamospray elävöittää, puhdistaa ja kiillottaa autosi sisäpinnat. Sopii monille eri materiaaleille.
/
Verhoilun puhdistusvaahto Nopeasti vaikuttava puhdistusvaahto pitää autosi istuimet siisteinä.
/
Autovaha Suojele autosi maalipintaa tällä korkealaatuisella vahalla, joka antaa maalille kestävän kiillon.
/
Vannepesu Poista lika ja jarrupöly vanteista ja nauti vanteittesi tyylistä.
/
Jäänpoistaja Nopeasti vaikuttavan jäänpoistoaineen avulla saat ikkunat nopeasti puhtaaksi jäästä ja pääset tienpäälle turvallisesti. Aine estää myös uudelleenjäätymistä.
/
Lasinpuhdistusaine Hyväntuoksuinen ikkunanpuhdistusaine tekee ikkunoista tahrattoman puhtaita.
/
Toyota-korjausmaali Jokaista Toyota-väriä varten on olemassa valon ja sään kestävä Toyota-korjausmaali. Tämän paikkamaalin avulla vahingoittunut maalipinta on helppo palauttaa entiselleen.
/
Toyota paikkamaalikynä Korjaa pienet naarmut ja kolhut helppokäyttöisellä, ympäristöystävällisellä kynällä, joka jättää jälkeensä laadukkaan maalipinnan.
Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa.