Aidot Toyota-hihnat

Voimaa myös ohjauspyörän taakse

Jotta Toyotasi toimii kunnolla, sen moottorin täytyy käyttää useita apulaitteita yhtä aikaa. Apulaitehihna saa nämä laitteet toimimaan yhdessä juuri oikealla tavalla. Siksi on tärkeää, että apulaitehihna on aina priimakunnossa.

Jos autosi apulaitehihna on kulunut liikaa, huomaat sen seuraavista oireista:
  • Akku ei lataudu kunnolla.
  • Hihnan luistaminen aiheuttaa ääntä.
  • Ilmastointi tai ohjaustehostin ei toimi kunnolla.
  • Hihnassa on silmin havaittavia vikoja.
/
/
Kuluneen apulaitehihnan vaihto uuteen Toyota-hihnaan varmistaa, että autosi toimii mahdollisimman tehokkaasti, koska:
  • Jokainen hihna on suunniteltu juuri tiettyyn Toyota-malliin ja siksi ne sopivat täydellisesti ja toimivat toivotulla tavalla.
  • Vahvat, kuumuutta kestävät materiaalit merkitsevät luotettavuutta, joustavuutta ja kestävyyttä.
  • Toyotan apulaitehihnoissa on kumipinnoitus ja siksi ne kestävät pidempään.

Vain aidot Toyota-apulaitehihnat on suunniteltu ja valmistettu Toyota-autoja varten. Tarkistuta hihnan kunto säännöllisesti Toyota-jälleenmyyjällä ja voit olla varma, että matkasi sujuu nautinnollisesti.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa.