Aidot Toyota-iskunvaimentimet

Mukavuutta matkantekoon

Tehokkaat iskunvaimentimet tekevät matkastasi mukavamman. Lisäksi niillä on tärkeä ajoturvallisuutta lisäävä tehtävä.

Ajan myötä iskunvaimentajat menettävät tehoaan ja ne on vaihdettava. Näistä merkeistä voit päätellä, että on iskuvaimentimien vaihdon aika:
  • Heikentynyt ajomukavuus
  • Auto heilahtelee kuoppien tai hidasteiden jälkeen
  • Ohjattavuus on huonompi
  • Renkaat kuluvat nopeammin
  • Jarrutusmatkat pitenevät
Vain aidot Toyota-iskunvaimentimet on suunniteltu ja valmistettu Toyota-autoihin. Näiden syiden vuoksi sinun kannattaa aina valita aidot Toyota-iskunvaimentimet:
  • Ne on suunniteltu toimimaan ja optimoimaan juuri tietyn Toyota-mallin ominaisuudet.
  • Täydellinen sopivuus takaa hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen.
  • Korkealaatuisten materiaalien ja pintakäsittelyiden ansiosta ne ovat laadukkaita ja pysyvät ruostumattomina ja toimintakuntoisina pitkään.
/
/

Aidot Toyota-iskunvaimentimet toimivat optimaalisesti, kestävät pidempään ja ne tarjoavat miellyttävän ajonautinnon. Maksimoidaksesi ajoturvallisuutesi tarkistuta iskunvaimentimesi säännöllisesti Toyota-jälleenmyyjälläsi.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa.