Aidot Toyota-kytkimet

Joustaviin lähtöihin minne ikinä menetkin

Ajatpa moottoritiellä, maaseudulla tai kiireisen kaupungin vilinässä mukavasti toimivan kytkimen avulla vaihtaminen ja nopeuden muutos onnistuvat turvallisesti. Hallitset koko ajan Toyotasi täydellisesti.

Kytkinpinnat ovat jatkuvan kulutuksen kohteita, joten ajan myötä ne myös kuluvat. Tietyt merkit ovat vihjeitä kytkimen liiallisesta kulumisesta:
  • Vaihtaminen hankaloituu
  • Kiihtyvyys heikkenee
  • Epämääräiset äänet
Aidot Toyota-kytkimet on suunniteltu tiettyyn automalliin ja ne tarjoavat selkeitä etuja:
  • Täydellinen sopivuus autoon.
  • Toyota-kytkinlevyjen urat ja oikein mitoitetut vaimennusjouset takaavat pehmeän ajokäytöksen ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn.
  • Karkaistut, kromatut osat takaavat erinomaisen kestävyyden.
  • Valmistuksessa on käytetty ympäristöystävällistä lasikuitua.
/
/

Aito Toyota-kytkin on kestävä, tukeva ja säilyttää toimintavarmuutensa. Se on valmistettu tarkalleen juuri sinun autoasi varten.
 
Varmistaaksesi mukavan matkanteon tarkistuta autosi kytkimen toiminta säännöllisesti omalla Toyota-jälleenmyyjälläsi.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa.