Aidot Toyota-polttimot

Valoa matkallesi

Ihmissilmä ei sopeudu hyvin heikkoon valoon. Yöaikaan kuljettajan näkymä saattaa olla jopa 70 % huonompi. Siksi auton polttimoita ei tulisi pitää itsestäänselvyytenä - oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta.

Valaistaksemme tiesi ja tehdäksemme ajostasi turvallista olemme kehittäneet laajan valikoiman Toyota-polttimoita. Ne tarjoavat monia etuja:
  • Ne täyttävät Toyotan tiukat laatuvaatimukset ja toimivat luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.
  • Valitut materiaalit, kuten kvartsilasi valmistavat pitkän käyttöiän.
  • Jokaiseen Toyota-malliin löytyy juuri siihen täydellisesti sopivat polttimot.
  • Ne tekevät ajamisestasi turvallisempaa.
  • Polttimomme ovat luotettavia ja niiden valaisema alue on kirkas ja selkeä.
  • Polttimomme ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.
Polttimovalikoimamme

Toyotalla on laaja valikoima aitoja Toyota-polttimoita, joiden avulla voit hienosäätää ja muokata autosi ilmettä haluamaasi suuntaan:

/

Optiwhite-polttimot

Nauti laadukkkaasta tehosta – valon kirkkaus, kontrasti ja heijastavuus ovat tavallisia polttimoita paremmat ja näkyvyys selkeämpi kaikissa sääolosuhteissa. Valokuvio on tavallisia polttimoita pitempi ja valoa on jopa 60 % enemmän. Valo on Xenon-valojen tapaan valkea ja kestoikä jopa 600 tuntia.

/

HID (Xenon) -kaasupurkausvalot

Tehokkailla kaasupurkausvaloilla näet enemmän ja säästät samalla ympäristöä. Xenonit tuottavat kolme kertaa enemmän valoa, kestävät seitsemän kertaa kauemmin ja kuluttavat 50 % vähemmän virtaa kuin perinteiset polttimot.

Oikean polttimon löytäminen on hyvä alku, mutta sen oikeanlainen asentaminen saattaa olla haaste. Suosittelemme aina käyntiä paikallisella Toyota-jälleenmyyjällä. He osaavat asentaa polttimot varmasti oikein ja he varmistavat samalla valojen korkeussäädön ja oikean suuntauksen.

Toyota-jälleenmyyjältäsi saat myös jokaiselle Toyota-mallille koottuja polttimopaketteja, jossa on mukana varapolttimot kaikkiin yleisimpiin vikatilanteisiin. Mukana ajovalot, suuntavalot, sumuvalot, peruutusvalot, takavalot ja rekisterikilven valot. Fiksua varautumista vaikkapa ennen matkaa.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa. Toyota akut Toyota akut Täydellinen yhteensopivuus autosi kanssa. Varmista käynnistysakkusi toimivuus kaikissa olosuhteissa.