Aidot Toyota-pyyhkimensulat

Avaavat sinulle turvallisemman tien

Kun on tarkkailtava ympäristöä, olipa se sitten maaseudun maisemat tai edellä ajavan auton puskuri, puhtaat ikkunat ja hyvä näkyvyys ovat olennainen osa turvallista ajoa.

Toyotan aidot ja erittäin korkealaatuiset pyyhkimensulat varmistavat, että näet mahdollisimman hyvin jopa kaikkein rankimpien sadekuurojen aikana. Muun muassa näiden syiden ansiosta sinun kannattaa aina valita aidot Toyota-pyyhkimensulat:

  • Sulkien vaihto on helppoa ja nopeaa. Aikaa kuluu vain 30 sekuntia.
  • Ne toimivat äänettömästi ja tekevät matkastasi nautinnollisemman.
  • Ne on valmistettu kestävästä, korkealuokkaisesta, vetolujasta kumista ja ne soveltuvat kaiken tyyppisiin olosuhteisiin ja ilmastoihin.
  • Pyyhkimet on suunniteltu ensisijaisesti turvallisiksi ja niiden vedenpoistokyky on huippuluokkaa.
  • Pyyhkimet täyttävät Toyotan tiukat laatuvaatimukset.
Koska pyyhkimet on tarpeen vaihtaa?

Pyyhkimensulkien vaihto on erittäin helppoa ja seuraavista vinkeistä huomaat, että autosi pyyhkimensulat ovat tulleet elinkaarensa päähän:

Raitoja
/


Ongelma: ohuita pyyhkiytymättömiä raitoja jää lasiin. Ilmiö voi johtua sulkaan tarttuneista roskista tai mikroreunan kuluneisuudesta.
Ratkaisu: puhdista sulka ja erityisesti sen reuna. Jos se ei auta, hanki uudet sulat.

Hypähtely
/


Ongelma: sulka pitää ääntä ja se liikkuu hypähdellen. Syynä voi olla lasin pinnalla oleva vaha, muu epäpuhtaus tai sulan muodon vika.
Ratkaisu: puhdista lasi ja sulan reuna. Jos et huomaa muutosta, hanki uudet sulat.

Huono puhdistusjälki
/


Ongelma: lasiin jää likaa pyyhkimisen jäljiltä, koska pyyhkimen varsi tai sulan reuna ovat vahingoittuneet tai kuluneet.
Ratkaisu: On aika vaihtaa uudet pyyhkimensulat.

Varaa tästä huolto Toyotallesi. Varaosat ja lisävarusteet rahoitat mukavimmin Toyota Huoltorahoituksella.

Lue lisää aiheesta

Talvikauteen valmistautumisen ABC Talvikauteen valmistautumisen ABC Suomalainen talvi on autolle kova haaste. Suuri osa talvesta ajetaan sohjossa ja loskassa, toisaalta pakkaset saattavat yllättäen hypätä yli 30 asteeseen. Talviajo on kuitenkin varmaa, turvallista ja jopa nautinnollista kunhan teet talven vaatimat huolto- ja kunnostustyöt on ajoissa. Aidot Toyota-polttimot Aidot Toyota-polttimot Auton polttimoita pitää helposti itsestäänselvyytenä, mutta oikean tyyppiset, juuri oikein toimivat polttimot ovat ratkaisevan tärkeä osa pimeäajon turvallisuutta. Toyota Genuine Motor Oil Toyota Genuine Motor Oil Aivan kuten me tarvitsemme vettä elääksemme tai kasvit auringonvaloa kukoistaakseen, autosi moottori tarvitsee öljyn, joka suojaa sen toimintaa parhaalla tavalla. Toyota Toyota-kolarikorjaukset Toyota-kolarikorjaukset Arjen harmit, joita käytöstä poissaoleva auto aiheuttaa, nostaa entisestään nopeiden korjauspalveluiden arvoa.