1. Ostajalle
  2. Vaihtoauton hinta-arvio
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Vaihtoauton hinta-arvio

Hae autollesi hinta-arvio verkossa

Uuden auton hankinta mielessä?

Mutta paljonko saan nykyisestä autostani vaihdossa?

Hae autollesi vaihtoautohinta-arvio kätevästi nyt verkossa. Ilmoita autosi perustiedot (rekisterinumero, ajokilometrit ja arvio auton kunnosta), ja saat välittömästi hinta-arvion. Tämän jälkeen valitse haluamasi uusi Toyota sekä jälleenmyyjäliikkeesi, ja saat vaihtoautotarjouksen taatulla mimimihyvityshinnalla. Lue vaihtotarjouksen ehdot alta.

 

Tell us about your car

Identify your current car based on license plate or VIN number. Don’t know any of these by heart, then fill in the questionnaire.
Format 1-ABC-123

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/tradein-aem/fi/fi

Autosi tiedot

xxx

Hinta-arvio

dfd

Vaihtotarjous

dfd

Valitse jälleenmyyjäsi

dd

Henkilökohtainen tarjouksesi

dd

Auton hinnan määrittäminen

Auton hinta määritellään asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tämän palvelun tuottama hinta on arvio ja se on vahvistettava valitsemallasi Toyota –jälleenmyyjällä. Auton hinnoittelutiedot tuottaa AutoVista.Arvion saat alle 7 vuotta vanhaan henkilöautoon (pois lukien sähköautot), jolla on ajettu alle 150 000 km. Hinta-arviota ei pystytä tuottamaan tuontiautoille.

Auton vaihtotarjous

Tarjous on voimassa 14 vrk. Arvio on tehty asiakkaan antamien tietojen mukaan (ajokilometrit ja yleinen kunto), ja asiakas vakuuttaa vaihtoauton todellisen kunnon vastaavan tehtyä arviota. Lopullinen hinta-arvio ja auton kunto on vahvistettava Toyota -jälleenmyyjän luona. Hinta-arviossa ei ole huomioitu auton mahdollista rahoitusvelkaa. Asiakkaan ajoneuvon tulee olla sekä ensirekisteröity että otettu ensimmäistä kertaa käyttöön Suomessa. Ajoneuvo ei saa olla ollut poistettuna liikenteestä vaurioitumisen takia ensirekisteröintinsä jälkeen. Ehtojen täyttyessä Toyota -jälleenmyyjä ostaa tarjouksella määritellyn vaihtoauton vähintään tarjouksen mukaisella hinnalla, kun auto ostetaan vaihdossa siihen uuteen henkilöautoon, jonka asiakas on valinnut lähettäessään tämän auton hinta-arvion Toyota -jälleenmyyjälle. Uuden auton toimitusaika voi vaikuttaa tarjoukseen.