Toyota Rahoituskasko kuukausierällä

Kun rahoitat autosi Toyota Finance Finland Oy:ssä, esimerkiksi Toyota Easy Osamaksu -rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä.

Autovakuutus rahoitussopimuksen yhteyteen

  • Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen, jota voit halutessasi vielä täydentää lisäturvilla.
  • Vakuutuksen kohteena on ajoneuvo vakiovarusteineen ja tavanomaisine lisävarusteineen.
  • Maksat Rahoituskaskon suoraan Toyota Rahoitukselle autosi kuukausierän yhteydessä.
  • Kätevä, kiinteä kuukausihinta läpi rahoitusajan.
  • Voit laskea hinta-arvion Toyota Rahoituskaskosta haluamallesi autolle Toyota Easy Osamaksu -laskurissa, uuden Toyotan rakennustyökalun tai Toyotan vaihtoautohaun rahoituslaskurissa. Tarkan tarjouksen Toyota Rahoituskaskosta saat Toyota jälleenmyyjältäsi.

Toyota Rahoituskaskon turvalaajuus

Kaskovakuutuksen kiinteä turvapaketti sisältää pysäköintiturvan,törmäysturvan, luonnonilmiöturvan, hinaus- ja matkakuluturvan,eläinturvan, rikosturvan, paloturvan, oikeusturvan ja vakuutusturvan ulkomaille.

Ajoneuvon oikeusturvasta korvataan välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut autoosi liittyvissä riita- ja rikosasioissa.

Eläinkolariturvasta korvataan vahingot eläimeen törmäämisestä.

Hinaus- ja matkakuluturva korvaa hinauksen korjaamoon sekä kohtuulliset ajon keskeytymisestä aiheutuvat kulut, kun ajo on keskeytynyt Suomessa auton teknisen vian tai vaurioitumisen vuoksi tai auto on anastettu.

Luonnonilmiöturvasta korvataan pysäköidyn autosi vaurioituminen tulvasta,maalipinnan vaurioituminen rakeista tai autosi päälle pudonneen oksan tai kaatuneen puun aiheuttama vaurio.

Paloturvasta korvataan tulen tai salamaniskun aiheuttama palovahinko.

Pysäköintiturvasta korvataan vahinko, jos tuntematon moottoriajoneuvo on törmännyt pysäköitynä olleeseen autoosi.

Rikosturvasta korvataan vahingot auton varkaudesta tai luvattomasta käyttöönotosta. Turvasta korvataan myös autolle aiheutunut ilkivaltavahinko.

Törmäysturva korvaa vahingot, jotka ovat aiheutuneet yhteentörmäyksestä, tieltä suistumisesta, kaatumisesta tai muusta ulkoapäin äkillisesti ja ennalta arvaamattomasti aiheutuneesta syystä.

Vastuuturva ulkomaille korvaa ulkopuolisille ja autosi matkustajille aiheutetut vahingot, joista autosi kuljettaja on vastuussa.

Voit täydentää turvaa halutessasi lisäämällä vakuutukseen jatkuvuusturvan, lasiturvan ja lunastusturvan.

Jatkuvuusturva korvaa sijaisauton käytöstä aiheutuneita kustannuksia, jotka johtuvat siitä, että ajo on keskeytynyt Suomessa välittömästi ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena, tai ajoneuvo on anastettu.

Lasiturvasta korvataan bonusta alentamatta autosi ikkunaan kohdistuneen iskun aiheuttama vahinko, joka vähentää liikenneturvallisuutta. Lasin korjaus korvataan ilman omavastuuta, lasin vaihdossa on 200 euron omavastuu.

Lunastusturvasta maksetaan uuden samanlaisen auton käteismyyntihinta, jos autosi ikä on enintään 3 vuotta, ajokilometrit enintään 60 000 km ja korjauskustannusarvio yli 50 prosenttia uuden hinnasta. Muissa tapauksissa lunastusturvasta maksetaan käypä hinta korotettuna 30 prosentilla, kun korjauskustannusten arvioitu määrä on yli 60 prosenttia auton käyvästä hinnasta.

Lue lisää:

Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee verkossa Toyota palvelee kattavasti myös verkossa. Voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa, vertailla rahoitusvaihtoehtoja, saada luottopäätöksen ja ostaa tietyt automallit kätevästi verkossa. Tutustu digitaalisiin palveluihimme. Toyota Easy Yksityisleasing Toyota Easy Yksityisleasing Kun haluat valmiin ja kattavan autoilupaketin ennalta sovitulle ajalle, Toyota Easy Yksityisleasingilla saat uuden auton käyttöösi 2–4 vuodeksi kiinteällä kuukausivuokralla. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota Approved Vaihtoautot Turvan ehdot ja tarkastusohjelma Toyota Approved Vaihtoautot Turvan ehdot ja tarkastusohjelma Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman maksuton 12 kk:n Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 8 vuoden ikäisiin ja enintään 160 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin. Katso tästä sivulta tarkastuskohteet ja turvan ehdot.