Koronavirus aiheuttaa myös taloudellista huolta

Lisätietoa Toyota Rahoituksen asiakkaille

Me Toyota Rahoituksessa ymmärrämme, että tilanne on poikkeuksellinen ja haluammekin auttaa mahdollisuuksien mukaan asiakkaitamme hankalan tilanteen yli. Ohessa tietoa toimintatavoista, joita olemme ottaneet käyttöön.

Toyota Jousto

Myönnämme kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jotka voit halutessasi pitää peräkkäisinä kuukausina. Kulu on kyseisen kuukausierän korko ja käsittelymaksu. Huomioithan että mikäli sinulla on rahoituskasko vakuutus osamaksueräsi yhteydessä, se tulee maksaa normaalisti kuukausittain vaikka sopisitkin maksuvapaiden käytöstä.

Osamaksusopimus

Myönnämme kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jotka voi pitää peräkkäisinä kuukausina. Lyhennysvapaina kuukausina maksetaan normaalisti korot ja kulut sekä mahdollinen Rahoituskaskovakuutus.

Toyota Huoltosopimus

Myönnämme kaksi maksuvapaata kuukautta josta emme peri erillistä kulua. Huomaathan, että sopimuskilometrit eivät lisäänny sopimuskauden pidentyessä. Maksuvapaat voi pitää peräkkäin.

Toyota Turva –vakuutus

Vakuutukseen ei ole mahdollista myöntää maksuvapaita kuukausia. Tarkista Toyota Turva -tuoteseloste ja vakuutuskirjasi ehdot liittyen mahdollisiin korvaustilanteisiin. Korvaustapauksissa voit olla yhteydessä Axan korvauspalveluihin puh. 010 802 841 tai sähköpostitse.

Toyota Turva -tuoteseloste

Toyota Huoltorahoitus

Myönnämme kaksi maksuvapaata kuukautta, jotka voi pitää peräkkäisinä kuukausina.

Jokaisen sopimuksen tilanne katsotaan erikseen ja maksuvapaista sovitaan asiakkaan kanssa perustuen sopimuksen sen hetkiseen tilanteeseen. Emme voi siis luvata maksuvapaiden myöntämistä kaikissa tilanteissa. Lyhennysvapaisiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

My Finance -palvelussa voi yksittäistä kuukausierää siirtää 30 päivää eteenpäin ilman kuluja, näet ajantasaisen maksutilanteesi ja voit tarkistaa jäljellä olevan velan määrän helposti.

Asiakaspalvelumme palvelee
ma-pe klo 9.00–16.30

puh. (09) 8518 2634

Lähetä sähköpostia Avaa My Finance

Lue lisää:

Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota kuukausitilaus Toyota kuukausitilaus Maailma muuttuu ja sen myötä myös autoilu. Toyotan uusi kuukausitilaukseen perustuva liikkuvuuspalvelu tuo sujuvuutta arkeen. Autoilu ei ole koskaan ollut näin helppoa, näin huoletonta eikä varsinkaan näin sitoumuksetonta. Toyota Approved Vaihtoautot Turvan ehdot ja tarkastusohjelma Toyota Approved Vaihtoautot Turvan ehdot ja tarkastusohjelma Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman maksuton 12 kk:n Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 8 vuoden ikäisiin ja enintään 160 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin. Katso tästä sivulta tarkastuskohteet ja turvan ehdot. Toyota Approved vaihtoautot Toyota Approved vaihtoautot Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on koulutetun Toyota-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Voit luottaa siihen, että meiltä hankkimasi vaihtoauto on moitteettomassa kunnossa ja valmiina ajoon. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme maksuttoman 12 kk:n lisäturvan.