Leasing

Yrityksille

Toyota Rahoituksen leasingpalveluiden avulla pidät yrityksesi autokannan ajanmukaisena ja autoilukustannukset hallinnassa. Leasingrahoituksen voit saada kaikkiin uusiin Toyota- ja Lexus-merkkisiin autoihin. Valittavissa ovat Huoltoleasing ja Rahoitusleasing, autoilutarpeittesi mukaan.

Toyota Huoltoleasing

Huoltoleasing on vaivaton tapa huolehtia autokannasta. Kyseessä on määräaikainen vuokraaminen, joka vapauttaa yrityksissä auton ostoon sitoutuvaa pääomaa. Sopimus tehdään sovitulle ajokilometrimäärälle ja sopimukseen sisältyy muun muassa määräaikaishuollot ja renkaiden uusimiset. Huoltoleasing-asiakkaana et kanna huolta auton arvon alenemisesta tai auton myynnistä. Sopimusajan päätyttyä auto palautetaan Toyota jälleenmyyjälle.

Kiinteään kuukausivuokraan sisältyy mm.

 • sovitut ajokilometrit
 • määräaikaishuollot
 • sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi Toyota Rent -pisteistä
 • ilmastointilaitteen huolto
 • teknisestä viasta johtuvat korjauskulut
 • normaalin kulumisen aiheuttamat rengaskulut sekä kausivaihdot
 • katsastusmaksu
 • arvonlisävero

Toyota Rahoitusleasing

Rahoitusleasingissa sovitaan yrityksen kanssa vuokra-aika ja jäännösarvo. Sopimuksessa ei ole kilometrirajoitusta ja asiakas huolehtii ajoneuvon huolto- ja käyttökustannuksista. Jos tulevia ajokilometrejä on vaikea ennakoida, on Toyota Rahoitusleasing hyvä vaihtoehto. Sopimuksen päättyessä asiakas etsii autolle ostajan.

Rahoitusleasingsopimuksen voi tehdä jopa 60 kuukaudeksi.

Toyota Rahoitusleasingin edut ja ominaisuudet:

 • Kuukausivuokra on kiinteä ja sisältää arvonlisäveron
 • Leasingvuokrat eivät vaikuta yrityksen taseeseen
 • Ei kilometrirajoitusta
 • Koontilaskut helpottavat autokannan hallinnointia
 • Auton voi myydä myös sopimuskauden aikana ilman erillistä sanktiota
 • Sopimuksen päättyessä myyntihinnan ja jäännösarvon välinen erotus joko hyvitetään asiakkaalle tai veloitetaan asiakkaalta
Leasingtarjouksen saat helposti Toyota jälleenmyyjältä.

Kattavat yritysasiakaspalvelut

Toyota Rahoitus toimii osana globaalia Toyotaa tiiviissä yhteistyössä Toyota maahantuojan ja Toyota jälleenmyyjäverkoston kanssa.

Asiakkaissamme on kaiken kokoisia yrityksiä, joita palvelemme sekä työsuhde-, että tuotantoautotarpeissa.

Leasingtuotteissamme maksat pelkkää vuokraa, ei erillisiä perustamiskuluja, kuukausittaisia käsittelymaksuja tai laskutuslisiä.

Toyota Rahoitukselta laskut on mahdollista saada kätevästi koontilaskuna kerran kuukaudessa.

Toyota on täyshybridien edelläkävijä, ja mallistosta löytyy vaihtoehtoja kaupunkiautosta aina täysikokoiseen maasturiin. Lue lisää hybrideistä tai tutustu Toyotan laajaan mallivalikoimaan.

Toyotan jälleenmyyjäverkosto on yksi Suomen laajimmista, ja yritysautoilijoita palvelee tarkoitukseen koulutettu valiojoukko. Leasingtarjouksen voit pyytää ottamalla yhteyttä Toyota jälleenmyyjään.

Lue lisää Toyotan yritysasiakkaille suunnatuista palveluista Toyota Business Plus -sivustolta.

Oletko jo asiakkaamme? Tutustu leasingauton käyttöön ja sopimusasioihin liittyvään ohjeistukseen

Lisää rahoituksesta

Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Tarvitsetko autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai korjauspalveluita, joita autovakuutuksesi ei kata? Toyota Huoltorahoitus on helppo ja edullinen palvelu, jolla katat ja hallitset lisävarusteisiin ja huoltoon liittyviä kuluja. Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoituksella hallitset mukavasti huollon, korjauksien ja lisävarusteiden kustannuksia. Ehkä haluat autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai tarvitset korikorjaamon palveluita, joita autovakuutuksesi ei kata. Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Tilattavissa nyt myös näppärä ja kattavasti varusteltu AYGO Online Edition. Toyota Rahoitus Toyota Rahoitus Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus, tarjoaa helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja uusiin ja käytettyihin autoihin yksityisille kuluttajille sekä yrityksille yhdessä Toyota-jälleenmyyjän kanssa.