Leasing

Ohjeita vuokralleottajalle

Tästä löydät tietoa Huoltoleasing tai Rahoitusleasing -auton sopimuksiin liittyvistä asioista.

Verkkolasku

Verkkolasku Mikäli yrityksenne vastaanottaa verkkolaskuja, voi Toyota Rahoitus lähettää laskut sähköisesti. Pyydämme ilmoittamaan operaattorinne ja OVT- tunnuksenne / verkkolaskuosoitteenne sähköpostitse osoitteeseen leasing@toyota.fi.

Vuokravastuut

Vuokravastuut voit tilata asiakaspalvelustamme. Leasingvastuut voimme toimittaa joko sähköpostitse tai postitse.

Asiakastietojen muutos

Jos asiakastiedoissa tapahtuu muutoksia, kuten nimenmuutos tai osoitteenmuutos, tulisi niistä ilmoittaa Toyota Rahoituksen leasing@toyota.fi.

Autolle voi myös olla rekisteröitynä toinen haltija eli auton käyttäjä. Käyttäjän vaihtuminen edellyttää muutosrekisteröintiä Trafiin. Rekisteröintimuutoksesta Toyota Rahoitus perii palveluhinnaston mukaisen

Sopimusmuutokset

Huoltoleasingsopimuksen alussa sovitaan sallittu ajokilometrimäärä. Mikäli todellinen ajosuorite poikkeaa sovituista kilometreistä, on sopimukseen hyvä tehdä kilometrimuutos.

Jos autonvaihto ei ole ajankohtainen leasingsopimuksen päättyessä, voi Toyota Rahoitus tehdä ehdotuksen sopimuksen jatkamisesta.

Sopimusmuutoksissa voit olla yhteydessä leasing@toyota.fi. Ilmoitathan autosi mittarilukeman muutosehdotuksen tekoa varten.

Muutoksista Toyota Rahoitus toimittaa sopimuksen allekirjoitettavaksi. Allekirjoitus onnistuu kätevästi myös sähköisen palvelun kautta.

Sopimuksen siirto

Pyynnöstäsi voi Toyota Rahoitus siirtää leasingsopimuksen toisen yrityksen nimiin tai uudelle y-tunnukselle. Tällöin uusi haltija sitoutuu suorittamaan jäljellä olevat vuokrat leasingsopimuksen ehtojen mukaisesti. Siirtohetkellä sopimuksen tulee olla ajan tasalla.

Ohjeet
  • Ota yhteyttä leasing@toyota.fi.
  • Ilmoitathan uuden haltijan nimen, y-tunnuksen, osoitetiedot, vastuuhenkilön sähköpostiosoitteen sekä muutosajankohdan.
  • Haltijanvaihdosta Toyota Rahoitus lähettää sopimuksen allekirjoitettavaksi sähköistä allekirjoituspalvelua käyttäen.

Haltijanvaihdon edellytyksenä on myönteinen luottopäätös sekä vakuutusyhtiön meille lähettämä jäljennös uudesta vakuutushakemuksesta. Tämän jälkeen Toyota Rahoitus hoitaa auton uudelleenrekisteröinnin.

Hakemuksen lähettämisestä Toyota Rahoitus veloittaa toimenpidepalkkion.

Ajoneuvon vakuutukset

Leasingautossa tulee olla liikenne- ja kaskovakuutus. Kaskovakuutuksen tulee sisältää seuraavat turvat: autovakuutus (vaunuvahinko-, hirvi-, ilkivalta, palo- ja varkausvakuutus) sekä leasingvakuutus, jos se ei sisälly autovakuutukseen. Halutessasi voit myös ottaa lisäturvia, kuten lasivakuutuksen ja keskeytysturvan.

Mikäli haluat vaihtaa vakuutusyhtiötä, ota yhteyttä valitsemaasi vakuutusyhtiöön. He tekevät ajoneuvolle uuden liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä välittävät liikennevakuutuksesta rekisteri-ilmoituksen ajoneuvorekisteriin.

Lisää rahoituksesta

Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Rahoita lisävarusteet ja korjaukset kätevästi Toyota Huoltorahoituksella Tarvitsetko autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai korjauspalveluita, joita autovakuutuksesi ei kata? Toyota Huoltorahoitus on helppo ja edullinen palvelu, jolla katat ja hallitset lisävarusteisiin ja huoltoon liittyviä kuluja. Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoitus Toyota Huoltorahoituksella hallitset mukavasti huollon, korjauksien ja lisävarusteiden kustannuksia. Ehkä haluat autoosi yksilöllisiä lisävarusteita, uuden rengassarjan tai tarvitset korikorjaamon palveluita, joita autovakuutuksesi ei kata. Toyotan verkkokauppa Toyotan verkkokauppa Toyotan uusien autojen verkkokauppa tekee auton ostamisesta helppoa ja nopeaa. Toyota Jousto -rahoituksella voit tilata minkä tahansa uuden Yaris-, C-HR- tai Corolla -mallin sopivalla kuukausierällä ja halutessasi jopa ilman käsirahaa. Uuden autosi noudat valitsemastasi Toyota-jälleenmyyjäliikkeestä. Toyota-verkkokaupasta löydät myös erityisen edullisesti hinnoitellut Online Edition -mallit. Tilattavissa nyt myös näppärä ja kattavasti varusteltu AYGO Online Edition. Toyota Rahoitus Toyota Rahoitus Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus, tarjoaa helppoja ja joustavia rahoitusratkaisuja uusiin ja käytettyihin autoihin yksityisille kuluttajille sekä yrityksille yhdessä Toyota-jälleenmyyjän kanssa.