Suomen suosituin hybridimallisto

Tutustu vaihtoehtoihin

Toyota on hybriditeknologian edelläkävijä. Toimme ensimmäisen Priuksen markkinoille jo vuonna 1997, ja tänään Toyotan hybridiautoja on myyty jo yli 18 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Euroopassa lähes puolet myydyistä Toyotista on hybridejä.

Kiinnostaako hybridit? Tilaa tästä Toyota Hybrid -uutiskirje

Hybridiautot ovat yleistyneet nopeasti myös Suomessa. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybridiautoista on Toyotia? Mallistostamme löytyy sekä itselataavia täyshybridejä että ladattavia Plug-in Hybrid -malleja. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti. Toyotan ladattavat hybridit toimivat itselataavan täyshybridin tavoin, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi. Saat siis 100 % sähköajoa akku ladattuna ja jopa 50 % sähköajoa, vaikka et ehtisi lataamaan akkua.

Tutustu hybridivaihtoehtoihimme

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties nelivetoinen katumaasturi? Suomen suosituimmasta hybridimallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Yaris Hybrid

Yaris Hybrid

Yaris Hybrid tarjoaa ripauksen sähäkkyyttä ja runsaasti hyvää fiilistä jokapäiväiseen ajoon. Turvallisuudesta huolehtii jokaisessa Yarisissa vakiona oleva Toyota Safety Sense -turvavarustelu.

Tutustu Yaris Hybridiin
Corolla Hatchback Hybrid

Corolla Hatchback Hybrid

Ketterän Hatchback Hybridin ilme on rohkea ja nuorekas, ja saatavilla oleva tehokas 184-hevosvoimainen hybridivoimalinja tekee siitä Corolla-perheen hauskimman ajettavan.

Tutustu Corolla Hatchback Hybridiin
Corolla Touring Sports Hybrid

Corolla Touring Sports Hybrid

Iso ja monikäyttöinen Touring Sports Hybrid tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa ja jopa 184 hv hiljaista hybridivoimaa.

Tutustu Corolla Touring Sports Hybridiin
Corolla Sedan Hybrid

Corolla Sedan Hybrid

Moderni Sedan Hybrid on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Tutustu Corolla Sedan Hybridiin
C-HR Hybrid

C-HR Hybrid

Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR Hybridissä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu C-HR Hybridiin
Yaris Cross

Yaris Cross

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen voimaa uhkuva ulkoasu ja kompaktia kokoa isommat ominaisuudet ammentavat pitkästä katumaasturiosaamisestamme.

Tutustu Yaris Crossiin
Katso hinnat ja vertaa varustelutasoja

Camry Hybrid

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Hybridiin
Prius Business

Prius

Prius on paitsi järkevä edelläkävijä, myös hauska: se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän erottuvaa muotoilua, älykästä teknologiaa ja ajamisen nautittavuutta.

Tutustu Prius Hybridiin
Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid

Ladattava hybridi Prius Plug-in on täydellinen valinta autoilijalle, joka haluaa hyötyä entistä pidempikestoisen sähköajotilan (EV) eduista. Auton jokainen yksityiskohta on suunniteltu tehokkuus ja suorituskyky huomioon ottaen – aerodynaaminen muoto, älykäs teknologia ja nerokkaat innovaatiot määrittelevät Prius Plug-Iniä.

Tutustu Prius Plug-in Hybridiin
RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid on kotonaan yhtä lailla kaupungissa kuin maastossakin. Sen uusi 2.5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajohaasteisiin, ja lisäksi saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla.

Tutustu RAV4 Hybridiin
RAV4 Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 65 km* ajomatkan ladatulla sähköllä.
*Viralliset arvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä

Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin
Miten hybridit toimivat? Mikä hybridiauto sopisi minulle?

Miten hybridit toimivat? Mikä hybridiauto sopisi minulle?

Tilaa hybridijohtajan uutiskirje saadaksesi lisätietoa Toyotan hybriditekniikasta ja Suomen suosituimmasta hybridiautomallistosta.

Tilaa Toyota Hybrid -uutiskirje tästä

Lue lisää hybrideistä

Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyotan kotiasennettavat latausasemat Toyota tuo myyntiin omat, sen tiukat laatuvaatimukset täyttävät kotiasennettavat latausasemat sähköautoja ja ladattavia plug-in hybrid -autoja varten. Voit ostaa latausaseman autokaupan yhteydessä lisävarusteena avaimet käteen -periaatteella, jolloin hinta sisältää myös latausaseman asennuksen. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. Toyota RAV4 Hybrid - nyt myös ladattavana hybridinä. RAV4 Hybrid mallisto on laajentunut. Itselataavan hybridin lisäksi mallistosta löytyy nyt myös ladattava RAV4 Plug-in Hybrid. Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Uusi Toyota RAV4 Plug-in Hybrid johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen Toyotan hybridimalliston huipulle asettuva uusi RAV4 Plug-in Hybrid -malli edustaa Toyotan näkemystä kaikkien tarpeet täyttävästä ladattavasta hybridiautosta, jossa huikea suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. RAV4 Plug-in Hybrid Business RAV4 Plug-in Hybrid Business Toyotan hybridimalliston uusi lippulaiva, RAV4 Plug-in Hybrid AWD-i, johdattaa ladattavat hybridit uuteen aikakauteen. Se tarjoaa kaiken sen, mitä RAV4-mallilta on totuttu odottamaan - ja vielä paljon enemmän: yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä.