1. Sähkö
  2. Hybridimallisto
Toyota palvelee

Suomen suosituin hybridimallisto

Toyotan hybridit yhdistävät taloudellisen bensiinimoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin tarjoten jopa 50 % sähköajoa ilman, että autoa tarvitsee ladata. Voit vain keskittyä ajamisesta nauttimiseen.
Hybridiautot ovat yleistyneet nopeasti myös Suomessa. Tiesitkö, että kolme neljästä Suomessa myydyistä hybridiautoista on Toyotia? Mallistostamme löytyy sekä itselataavia täyshybridejä että ladattavia Plug-in Hybrid -malleja. Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä – hiljaisesti, päästöttömästi ja taloudellisesti. Toyotan ladattavat hybridit toimivat itselataavan täyshybridin tavoin, kun ladattu ajoakku on ajettu tyhjäksi. Saat siis 100 % sähköajoa akku ladattuna ja jopa 50 % sähköajoa, vaikka et ehtisi lataamaan akkua.

Tutustu hybridivaihtoehtoihimme

Onko valintasi kaupunkiauto, tyylikäs Sedan vai kenties nelivetoinen katumaasturi? Suomen suosituimmasta hybridimallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Yaris Hybrid

Yaris Hybrid tarjoaa ripauksen sähäkkyyttä ja runsaasti hyvää fiilistä jokapäiväiseen ajoon. Turvallisuudesta huolehtii jokaisessa Yarisissa vakiona oleva Toyota Safety Sense -turvavarustelu.

Tutustu Yaris Hybridiin

Yaris Cross Hybrid

Täysin uusi Yaris Cross yhdistää kompaktin hybridiauton ja katumaasturin parhaat puolet ainutlaatuisella tavalla. Sen voimaa uhkuva ulkoasu ja kompaktia kokoa isommat ominaisuudet ammentavat pitkästä katumaasturiosaamisestamme.

Tutustu Yaris Crossiin

Corolla Hatchback Hybrid

Ketterän Hatchback Hybridin ilme on rohkea ja nuorekas, ja saatavilla oleva tehokas 184-hevosvoimainen hybridivoimalinja tekee siitä Corolla-perheen hauskimman ajettavan.

Tutustu Corolla Hatchback Hybridiin

Corolla Touring Sports Hybrid

Iso ja monikäyttöinen Touring Sports Hybrid tarjoaa linjakkaan ulkonäön lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa ja jopa 184 hv hiljaista hybridivoimaa.

Tutustu Corolla Touring Sports Hybridiin

Corolla Sedan Hybrid

Moderni Sedan Hybrid on tyylikäs valinta. Sen kylkilinja jatkuu linjakkaasti keulalta suureen tavaratilaan asti, ja auton yleisilme on samaan aikaan voimakas ja arvokas. Corolla Sedan tekee vaikutuksen, minne ikinä menetkin.

Corolla Cross Hybrid

Corolla Cross Hybridin käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys, Toyotan edistynyt, viidennen sukupolven hybridivoimalinja sekä moderni turvavarustelu vastaavat täydellisesti erityisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin.
Tutustu Corolla Cross Hybridiin

Toyota C-HR Hybrid

Erottuva crossover kääntää katseet ja sytyttää sydämet. Urheilullinen ketteryys, katumaasturin mukavuus ja itselataavan hybridin helppous yhdistyvät C-HR Hybridissä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Tutustu C-HR Hybridiin

Camry Hybrid

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja.

Tutustu Camry Hybridiin

Prius Plug-in Hybrid

Ladattavassa Prius Plug-in Hybridissä erinomainen suorituskyky ja pieni energiankulutus kohtaavat kaikissa tilanteissa. Prius Plug-in Hybrid onkin urheilullisen ja energiatehokkaan plug in -hybriditeknologian todellinen huipentuma.

 

Tutustu Prius Plug-in Hybridiin

RAV4 Hybrid

RAV4 Hybrid on kotonaan yhtä lailla kaupungissa kuin maastossakin. Sen uusi 2.5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa riittävästi voimaa kaikkiin ajohaasteisiin, ja lisäksi saatavilla oleva uusi älykäs nelivetojärjestelmä Hybrid AWD-i varmistaa hyvän pidon ja vetokyvyn erityisesti liukkailla pinnoilla.

Tutustu RAV4 Hybridiin

RAV4 Plug-in Hybrid

 

Uusi RAV4 Plug-in Hybrid tarjoaa yli 300 hevosvoiman tehon, erinomaisen kiihtyvyyden, pienen kulutuksen, äärimmäisen alhaiset päästöt sekä jopa 74 km ajomatkan ladatulla sähköllä. 

 

Tutustu RAV4 Plug-in Hybridiin