e-Palette etuviistosta.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
e-Palette
Uusi liikkuvuuspalvelu kaikille.
e-Palette on uuden sukupolven sähköauto, ja se on suunniteltu erityisesti liikkuvuuspalveluiden tuottamiseen. Sähköistymistä, autojen liitettävyyspalveluita ja automonomisen ajamisen teknologioita yhdistävä e-Palette kuljettaa paitsi ihmisiä myös erilaisia palveluja ihmisten luokse.
*e-Palette edustaa Toyotan näkemystä autonomisen ajamisen teknologiaaa hyödyntävästä liikkuvuuspalvelusta.
Isoäiti tervehtii lapsenlastaan T-TR1-robotin suurelta näytöltä.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
T-TR1
Robotti, joka laajentaa ihmisten mahdollisuuksia virtuaalisen liikkuvuuden avulla.
Toyotan T-TR1-konseptirobotti havainnollista virtuaalisen liikkuvuuden mahdollisuudet näyttämällä, miten ihmiset voivat laajentaa mahdollisuuksiaan olla yhteydessä toisiin ihmisiin ja eri paikkoihin.
Sähkökäyttöinen, futuristisesti muotoiltu LQ hyödyntää tekoälyä.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
LQ
Uudenlainen tunneside auton ja kuljettajan välillä.
LQ-konseptiauto rakentaa ainutlaatuisen tunnesiteen auton ja kuljettajan välille "opi, kasva, rakasta" -filosofian hengessä edistyksellisen teknologian avulla. Se hyödyntää korkeaa automaatiotasoa, ja auton "Yui"-nimeä kantava tekoäly on suunniteltu oppimaan kuljettajalta ja tuottamaan siten voimakkaasti personoidun liikkuvuuskokemuksen. Auton nimi “LQ” ilmentää Toyotan tahtotilaa johdattaa tulevaisuuden autoja suuntaan, jossa auton ja kuljettajan suhde on keskiössä.
Humanoidi robotti T-HR3. Valkoisen robotin mustat nivelet ovat liikkuvat.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
THR-3
Kauko-ohjattavaa ja reagoivaa robotiikkaa.
T-HR3 on suunniteltu jäljittelemään ihmisen liikkeitä. Se moniuolistaa ihmisten liikkuvuusmahdollisuuksia omissa kodeissaan, laajentaa työnteon mahdollisuuksia ja parantaa työntekijöiden turvallisuutta työpaikoilla.
Täysin uusi, sininen Toyota Mirai sivusta kuvattuna.
Kuvassa prototyyppi.
Täysin uusi Mirai
Polttokennoteknologian seuraava askel.
Uusi Mira Mirai edustaa valtavaa kehitysaskelta polttokennoautojen kehittelyssä ja matkalla kohti vetyyn perustuvaa, päästötöntä yhteiskuntaa.
Vetykäyttöinen polttokennobussi, jonka digitaalisissa näytöissä lukee "FUEL CELL BUS" ("POLTTOKENNOBUSSI").
Kuvassa prototyyppi.
Sora - vetykäyttöinen polttokennobussi
Mukava ja ympäristötietoinen.
Veden kiertokulun mukaisesti nimetty (sky, ocean, river, air) vetykäyttöinen, lähipäästötön polttokennobussi on kehitetty tukemaan kaikkien ihmisten liikkuvuutta ympäristö huomioiden.
Walking Area -sähkökulkuneuvoperheen kolme jäsentä.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
Walking Area -sähkökulkuneuvot
Kevennä viimeisen kilometrin kuormaa.
Tyylikkäät ja ympäristöystävälliset Walking Area -sähkökulkuneuvot on suunniteltu ketteriksi liikkumisvälineiksi kaupunkeihin. Niiden avulla on helppo taittaa kulloisenkin reitin viimeinen osuus. Toyota toimittaa yhden hengen liikkumisvälineitä turvallisuus- ja lääkintähenkilökunnan käyttöön Tokion 2020 olympialaisiin ja paralympialaisiin.
APM (Accessible People Mover) etuviistosta. Helposti saavutettavissa kulkuvälineessä on ramppi pyötäruolia varten.
Kuvassa prototyyppi. Ei myynnissä.
APM (Accessible People Mover)
Mukautuu sinun liikkumistarpeisiisi.
APM (Accessible People Mover) on erityisesti Tokion 2020 olympialaisiin ja paralympialaisiin suunniteltu kulkuneuvo. APM tarjoaa ratkaisun nk. viimeisen kilometrin siirtymään "Liikkuvuutta kaikille" -filosofian mukaisesti. Sen avulla pystytään kuljettamaan monipuolisesti niin urheilijoita, toimihenkilöitä kuin katsojiakin eri tapahtumapaikoille.
JPN Taxi etuviistosta. Auton katolla olevassa kyltissä ja auton etumaskissa on "JPN TAXI" -kyltti.
Kuvassa prototyyppi
JPN Taxi
Japanilaisen vieraanvaraisuuden ilmentymä.
JPN Taxi -auton perinteitä kunnioittava koiai-ulkoväri (indigonsininen) symboloi turvallisuutta, arvokkuutta ja muodollisuutta. Kun matkustaja avaa auton liukuoven, kohtaa hän helposti muunneltavan matkustamon.