TOYOTA WHEEL PARK
Maailman ensimmäisen pyörätuolipuiston perustajana Toyota vahvistaa entisestään päämääräänsä tarjota paremman liikkumisen mahdollisuudet jokaiselle.
ESITTELYSSÄ
Lily Rice
Lily Rice onnistui ensimmäisenä naisena tekemään voltin takaperin pyörätuolilla. Hän teki sen 13-vuotiaana. Lily tietää, että mikä tahansa on mahdollista, kunhan vain olemme vapaita liikkumaan. Hänen esimerkkinsä innostaa myös muita tyttöjä pyörätuolitemppuilun pariin. Lilyn toiveena on, että pyörätuolitemppuilu olisi jonain päivänä virallinen paralympialaji ja että hän voisi kilpailla paralympialaisissa.
Toyota Wheel Park
Seuraava urheilija syöksyy rampille ja renkaiden matala jyrinä kaikuu puisissa rakenteissa. Ääni kertoo katsojille, että uusi laskija on puistossa. Hän ei ole pyöräilijä, ei skeittaaja tai rullaluistelija. Tämä tyttö nauttii täysillä puiston tarjoamista haasteista – pyörätuolissa istuen.

Hymy nousee kaikkien huulille. WCMX-pyörätuoliurheilun edistäminen on kaikille tärkeää, ja näemme jopa ei-vammautuneiden urheilijoiden testaavan pyörätuoleja. Halu liikkua ja urheilla onkin usein suurempi kuin fyysisen vamman aiheuttama haitta.
Tämä symboloi Toyotan päämäärää tarjota paremmat liikkumisen mahdollisuudet kaikille. Toyotan visio on tarjota nykyaikaisia liikkumisratkaisuja kaikille – myös niille, joilla on fyysisiä liikkumisen rajoitteita – jotta kukaan ei jäisi yhteisön ulkopuolelle.
Mauro Caruccio
Toimitusjohtaja, Toyota Motor Italia
Lily Rice, Toyota Wheel Park.

Kattavat liikuntamahdollisuudet
Toyota Wheel Parkin kaltaisissa liikuntapuistoissa on kysymys ennen muuta vapaudesta ja hauskanpidosta pyörien päällä. Se on suunniteltu niin BMX-pyöräilijöiden, skeittaajien kuin pyörätuolitemppuilijoiden käyttöön.


Rakennamme parempaa maailmaa
Toyotan päämääränä on liikkumisen vapaus, liikuttiinpa sitten maastossa, kaupungissa tai liikuntapuistossa. Nimittäin kun ihmiset ovat vapaita liikkumaan, mikä tahansa on mahdollista.

Liikkuvuutta kaikille
Toyota Wheel Parkin kaltaiset liikuntapaikat tarjoavat yhä useammalle ihmiselle yhdenvertaisen mahdollisuuden liikkua. Toyotan visio on mahdollistaa liikkumisen ilo ja intohimo jokaiselle.


Start Your Impossible
Toyota auttaa Lily Ricen kaltaisia urheilijoita toteuttamaan unelmiaan. Tarjoamme resursseja ja näkyvyyttä, jotta Lily onnistuisi kampanjassaan tehdä pyörätuolimotocrossista virallinen paralympialaji.

/